41998
-
#1455 hát látszik hogy nyár van, még arra sem felelnek hogy modizni akarok itt -
#1454 a vörös rózsás telitalálat. a virágok és a sziluett sugallnak valami erős erotikus gondolatot. sajnos a többi képből ez nem jön le, amolyan egy-kaptafa. -
#1453 az 5let, tetszik, bár már nem egy helyen láttam, meg ugylenne az igazi, ha VIP lennél és pici képet tennél be amit ugye akárki és mellé az oldal kékjével, és oda csillagot, mintha azmár nem a nevednél lenne...
persze nemrossz, bár mondom énmár ittis ezerergy embernél láttam -
#1452 Enyhén vagány!! -
^.^ -
#1450 nagy bekeményítettetek :D -
#1449 Ezt most dobtam össze -
#1448 Igen abbol a játékból jött az ötlet. Majd még alkotok, de ha minden igaz péntekig nem leszek. -
#1447 túl elkapkodott lett a dákó(én csináltam) a golyót nem én -
#1446 hát nem a legjobb de legalább kép: -
#1445 Ezek teljesen olyanok mint NintendoDS-en a Project Rub nevű játékának a design-ja.Nekem nagyon tetszenek. :) -
izb #1444 hu vazze ez aztán egy kicsit ilyen -
Shadow_THH #1443 miért használsz ilyen sok és egymástól elütő szint? -
#1442 Na itt van a harmadik
Nem bírok elszakadni a témától :D -
Shadow_THH #1441 #1437 oldal designhoz meg magamnak is megtanulni is, ill az elfen lied nem tetszett
#1438 próbűlj meg randomra nonfigurativ formákat vagy középpontosan szimetrikus alakzatokat rádobálni a képre változó méretekben. mindegy hogy nincs ötleted akkor is jól fog kinézni -
#1440 Ja ebbe semmi extra. Nincs semmi ötletem. Esetleg valaki ad ötletet? -
#1439 jó az önkritikád
ez nagyon üres -
#1438 Na itt van legutóbbi alkotásom folytatása:
Szerintem az előző jobb volt -
Nuki #1437 az minek kell önnek uram?
[vektrorok-csápok-elfen lied] -
izb #1436 Na egy kis planet.........
-
Shadow_THH #1435 thx igen pont ilyesmikre gondoltam illetve sima csápokra (tentacles) -
#1434 hát őőő vektoros kell minden áron?
angolul én a " tribal " szóra szoktam keresni és ugy talál nonfikat bár én rajzolom magamnak... de ha nagyonsokkel ööö keresek énis többszem többet lát -
Shadow_THH #1433 sok kénen nagyon -
Shadow_THH #1432 hol találok nagy mennyiségben nonfigurativ vektor csápokat sokat? :C -
#1431 vazzeeee, egyszerű, de q..va jó! -
#1430 legujabb gyorsmunkám. Nem nagy szám, 10 perc volt, mivel picit sajna fagy a photoshop, de egész jól néz ki.
-
Nuki #1429 deszéééééééééééééép
HEIL SOGRON!! :D -
Shadow_THH #1428 -
#1427 uborkaszezon van...
legalább mi dolgozunk a képeinkel -
izb #1426 baba.
nagy itt a pangás
-
#1425 akkor az enyém... -hogy osszuk el a 60éves forintunk...
-
#1424 deviantarton sok van és a ps-presets-brushes mappába tedd ps resi és megy is -
#1423 ilyen brushokat hol lehet letölteni és beüzemelni ? -
izb #1422 nekem is:)
-
#1421 ügyes, kitalálok énis egyet... bár nekem az előző jobban bejött. -
izb #1420 Na még egy update...
-
izb #1419 ja.most csináltam....
nekem is tetszik:)) -
#1418 :) saját 5let? csak mert qrvajó -
#1417 vannak tüzes brush-ok, amugy ezen látszik hogy ecsettel van meg smudge tool-al rákell csak nézni -
izb #1416 Norbi nevet változtatott,mert befuccsolt a biznisz.
Most másban utazik....