41998
-
#2057 vagyis nem pixeles, hanem olyan fura foltos... -
nagymate87 #2056 de ez az, h nem értek hozzá... ezért kértem segítséget... :(( -
#2055 alien skin blow up-pal egy picivel szebbet lehet de mivel se az srv-s se az uw-s feltöltőoldal nem müxik, saját kep.taras galériába meg nem fogom felpakolni az sg-s nekem meg nem müxik, ezért nem rakom fel :P de egyébként annyi hogy ahol rózsaszín, ott nem látszik a pixel -
izb #2054 rajzold át.ez egy sima vektoros grafika.kb 20 perc alatt megvan... -
nagymate87 #2053 köszi... mindegy, majd próbálkozom. látom, h 20 cm széles... -
#2052 Ez szép lett méretéhez képest -
#2051 "elinkelt képet felnagyítaná, h 20 cm széles legyen, azt nagyon megköszönném... "
Lvileg ez 20 centi széles..
de akkor tessék.. -
#2050 Szerintem hülyeséget kérsz. Ilyen mértékben nagyítani minőségromlás nélkül nem lehet. -
nagymate87 #2049 köszi, eddig én is eljutottam... kb. még egyszer ekkorában kéne, de azért köszi -
izb #2048 olyan ember nincs.....sajnos -
#2047 tessék, így jó ?
-
nagymate87 #2046 Segítetek? :-/
kép -
#2045 EMBEREK !! ne legyetek má ekkora majmok ! legyetek már elnézőek a másikkal szembe és ne ugorjatok 1ből a másik torkának.. Izb lehet már sok évet megéltél, de egy ilyen kirohanás legalább annyira gyerekes, mint VRSDM beszólása..
engem is ellehet küldeni a fenébe, de sztem mindenki barom aki ilyen kis semmiségek miatt veszexik, ahelyett hogy képeket tenne be..
-
#2044 Valaki másra át kéne ruházni a jogot..pl. akinek vannak építő ötletei, nem kezd el vitázni az userekkel, és azért már tudja mit, hogy kell itt az SG-n...Mert így csak perpatvarok lesznek.. -
#2043 A hatalom megrontja az embert. De mostmár tényleg hagyjukm ezt az egészet és felejtsük el. -
izb #2042 lehet hogy az,de nem én kezdtem.
senkinek nem volt bent a másik seggében a nyelve csak tetszett amit a másik csinált.leírtam a házigazdának az meg nem neki tetszett.bezzeg 2-3 héttel ezelött nem volt ekkora pofája csak most.érdekes nem de bár?? -
#2041 VRSDM helyében átadnám egy tapasztaltabbnak a terpet..(nem feltétlenül arra gondolok, hogy ki mikor reggelt..mert az lehet nick duplikáció is...) -
#2040 igen ám, csak te meg azt nem érzed át, hogy ebből a két aranyos kis kommentedből..egy nagy vitaparty támadhat sok-sok büntetőpontal...
WRSDM-ről meg csak annyit, hogy ugyan 2004-es a regje, bár szeitnem nem rég jött ide..nem tudja mi a rendszer =) -
#2039 Már ne haragudj, nem az én dolgom, de te sem nagyon érzed, hogy hol a helyed, de ezeken ne nyissunk vitát, hanem inkább térjünk vissza a topic témájához. -
nagymate87 #2037 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek, de lehet, h nem ez a megfelelő topic.
Van egy viszonylag kis felbontású képem, amit nagyítani szeretnék - minőségromlás nélkül. Annyit már sikerült kederítenem, h ez csak úgy lehetséges, ha előbb a képet vektorizálom, utána pedig tetszésem szerint nagyíthatom. Nekem az Adobe Streamline-t ajánlották.
Nekem sajna nincs meg ez a progi, neten pedig nem találtam letölthető verziót. Arra káérnék vkit, ha megtenné nekem, h a belinkelt képet felnagyítaná, h 20 cm széles legyen, azt nagyon megköszönném...
Itt a kép:
Köszi előre is! -
#2036 Szánalmas ilyen kis faszságokon vizázni -
izb #2035 ne haragudj de ennek semmi köze nincs ahoz hogy családapa vagy mifene vagyok.
egyszerűen az embereknek érezniük kéne hogy hol a helyük, hol mibe ugathatnának bele nyugodtan.VRSDM nem érzi...ennyi a lényeg. -
#2034 nyugodj meg te vén róka..
ne kapd föl a vizet, fiatal még..
inkább neked lehetne ennyi eszed családapaként..:| -
izb #2033 töködet vakargattad mikor anno én itt már fórumoztam,most meg nekem ugrassz mert valaki tetszett nekem és ezt kimutatom.ne húzd ki a gyufát ember...
ne szálljon el az agyad mert kaptál egy topic moderátori jogot vazze.... -
izb #2032 ne haragudj kishaver te ki a fene vagy, hogy igy belepofázol a dolgokba?te szartad a spanyolviaszt vagy mi a tököm van?
elmondtam a véleményemet....ha valami nem tetszik,akkor személyesen állok elébe a dolgoknak de egy nyikhaj kis f@sz ne oktasson már ki, azért mert nyitott annó egy topicot és most a userek itt fossák a szót meg a képeket amik olyanok amik....
nem neked ment a szöveg és használd már azt a szar válasz gombot ha már itt a sg osztod az észt.
ez hihetetlen ...ha kiszeded ezt a postot 1000x fogom bemásolni, ezért meg ne tedd. -
#2031 Nehogymá egy banneren vesszünk össze! -
#2030 izb - szerintem elégszer tudattad, mostmár kihuzhatod a nyelved a seggéből (nesértés, de tényleg elég már) -
#2029 hogy most mellik jobb, mellik rosszabb, még mindig meglehet csinálni, hogy naponta váltogassa a bannert -
#2028 te tudod, de a minap kaptam egy privátot valakitől, aki nagy igaszságot mondott Presk bannerét illetően.. -
#2027 majdnem. na mindegy még egyszer: privibe -
izb #2025 használj normális minőségű alapanyagot a képeidhez.....
ez minden csak nem az.na ez ha megvan akkor jön a megvalósítás.. -
izb #2024 minden seggnyalást félretéve,szerintem a te munkád magasan verte a mezőnyt.
sajnos nem nyert,de tudnod kell, hogy nagyon színvonalas és igényes volt ez a munkád... -
#2023 pen tool-lal vágd, azzal a legszebb... bár attól függ mit kell. egy 3szögre nem érdemes pen toolt, mer jó arra a polygonal is, de ami már bonyolulutsabb azt pen tool-lal -
pirosBoci #2022 szerintetek? a kritikán aluli kép vágásomat és a pixeleket leszámitva jó?
-
#2021 Ezuton is köszönöm -
izb #2020 a kocsin kívül egy kicsit a béka pixeles,de ne foglalkozz vele.ez nem tényező.Bár én peskre savaztam,de a pixel hiba nem probléma... -
#2019 az is elvileg -
#2018 Szerintem is pixeles. Nekem tetszenek a csíkok, olyan tőle mint valami filmszallag. -
#2017 látom fóbiád van a csíkoktól :Ð -
#2016 jó a többség azt mondja amit én..de nem egetrengető, mert nem nyertem volna vele :)