41998
-
#2294 haveromék a főutból leágazó utcába laknak, és pont ottvan a kereszteződésnél a buszmegálló és többször lekéstük már ugy, hogy a busz ott ált, aztán a kocsik miatt nemértük el... ezt megelégelve vágjuk ki ezt OSB-lapból és fujjuk fel egyik éjjel
-
#2293 amugy azértválasztottam ezt, mivel élethüet lehet csinálni kevés tudással, mivel az előzőn látom volt szenvedés(nálam is)
szoval MerlinW csekk a pm-ed aztán tejössz -
#2292 Ezen sezritenm nem lehet olyan látványosakat alkotni mint pl egy forgalmasabb utcán, egy elhagyatott vidéki rozoga kis házon stb..... -
#2291 Ez a téma nálam sem pálya..:) -
#2290 Énse vagyok meterologus -
#2289 Én nem vagyok otthon ebben a témában, nem hinném, hogy alkotok ebből valamit. -
#2288 NAhh kséz az enyém is, egy kis közép amerikai cunami a pofájukba ami elmosta ez egész keleti partokat is...
-
#2287 azt sejtem hogy direktbe ilyenre... persze igyis jó nemaztmondom látszik hogy vanvele meló igy amolyan flesselős
és akkor tőlem mégegy mára (nekem bejön a téma) mármint a contest-é, előre is bocsi hogy ezzel viccelődöm, de a CIA felköthetné a gatyáját
-
#2286 Áhh sztem pont az ufó olyan jóóóóó? átraktam a blendig modját meg zajokat rá meg egy kis radial blurt és iyg oylan misztikus..vagy nemtudom olyan UFO-s
Direkt ilyenre csináltam -
#2285 miért szürke az út? árnyék lenne? jaa mostesett le hogy beton és végevan, és ott a kocsinyom is... akkor már csak az UFO-t nemértem miértilyen érdekes a stilusa vagy hogymongyam
/értsd az ut baszomjólett sztem észresem vettem hogy tecsináltad csak a szürkeség tünt fel, az ufo nemjön be... olyan furi -
#2284 pl -
#2283 semmi gond... bár van dolog ami nemértős igy későfelée
és az enyém (külön sztorija van alantabb)
szoval voltam AIRRACEen vip trübönön meg kutyafasza és volt egy csodaszép lány a lány, saját film elég szarszoval egy papirra ráirtam a számom, meg némi kedveskedős szöveget, és 9napra rá ma kaptam egy sms-t... és most happy van nagyon -
#2282 Bocs igy utolag még az első contesthez:
-
#2281 naon jó és a worth 1000.com is.Nem is ismertem de állat köpnyi nyelni nemtok -
#2280 kevés az időm igy egy összecsapottat...
-
#2279 jó! (enyém is hamarosan) -
egy egyszerü munka..az üvegház-hatás keretében... -
#2277 nem..az ufóshoz az 5letem :)
az új contest témája jó, csak még ötletem nincs hozzá :D -
#2276 mármint a contest témája? -
#2275 bár ha új contest van akko mind1..annyira nem jó 5let :) -
#2274 a repedést hogy csináltad ? lenne 1 hasonló 5letem.. -
#2273 -
#2272 akkor ÚJABB CONTEST
kicsit nyiltabbá téve a témát...
FORMÁS FÖLDÜNK
értsétek lehet csinálni szigeteket, kontinens-eket, öblöket, hegyeket, völgyeket, a lényeg hogy kirajzoljon valamit
S O U R C E -
#2271 Ezt műveltem azzal a várfalas képel:
Nekem tetszik az ég, csak elég üres. Nem tudom, hogy mit tegyek még rá. Gondoltam katonákra akik lőnek valami zombira vagy olyasmira, csak nem találtam megfelelő képet. -
#2270 Én teláltam egy várfalas képet a stock.xchng-n és most annak az egét dolgozom át meg teszek rá kis extrát. Megszerettem ezt az éggyártást. -
#2269 már kitaláltam egy jót... csak source-t keresek (pedig régen voltegy jócsak már töröltem) -
#2268 Szerintem lassanként lehetne egy új contest, de az legyen jobb mint a mostani és ne nagyon legyenek rajta árnyékok. -
#2267 Lehet, hogy nem is érdemes megérteni MerlinW csavaros gondolatait. -
#2266 gyarapodok? nemértelek... -
#2265 Oszt amíg ti alkottok, én gyarapodok:) - most már nincs csere, ti választottátok:)- -
#2264 Ne vitázzatok, inkább alkossatok. -
#2263 jó, oké...akkor add meg az msn címed pm-ben, hogy megbeszéljük a részleteket! -
#2262 közeleg az iskola... szezonális depresszió mást nemtudok felhozni a mentség(ünk)re -
#2261 senkisem mondta hogy menj senkisem mondta hogy nemköszönjük meg az oldalt.
csak arra kértelek Tisztelt RaZoK, hogy attolmég hogy Ő ilyen nemkell nekünk is követni, mármint Hyperformát... értitek! -
#2260 Vazze srácok... befejeznétek?
-
#2259 Helló!
Elöször is ritkán fejeztem ki magam bulgárisan!
Másodszor nem leszek it, ha nép úgy kívánja!
Harmadszor a nickem nagy betűvel van, mert ha jól emlékszem nem nemecsek a nickem.
Harmadszor továbbra is tartom, azt, hogy csinálok a topiknak egy oldalt, de ha nem akarjátok akkor nem. -
#2258 mérföldkö a 2kép között a különbség...
MerlinW - külön grat a rajzolt figurákért... nekem olyan redalert 2ő feelingem van tőle... -
#2257 Esetleg még egy-két villámmal díszíthetném -
#2256 Na az eget lecseréltem. Nem lett túl jó, mivel magam eszkábáltam, de azért jobb mint volt. -
#2255 Jó cím