41998
-
#2098 Hát ott nemszeretnék kérdezni mert ott nemirnak már egy hete nekem vissza:( -
#2097 Mit szeretnél? Csak egy képet, vagy hogy járjon is?
Utóbbi esetén a "Html, Css, Php help" topikban kérdezd, vagy google-ben keresve, nem egyet fogsz találni (kulcsszavak pl: javascript clock) -
#2096 A számok darabjaijpeg fileok! -
#2095 Hi azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudnék oldalamra csinálni orát a szmok megvannak mármint a darabjai csak nemtom hogyn tudnám megcsinálni ha vki tudj az irja meg köszönöm! -
#2094 mondhatni sértő..:) -
#2093 az a vörös csillag nagyon nem jó... -
#2092 PS topikban van link. -
#2091 Vótá már a Longest Journey topityban?:) 17500 hsz egy darab vita nélkül, pedig a világ második legnagyobb offtopikja:) -
#2090 hogyhogy senki? mindenki a parádén bomlik?
/mostláttam hogy " dj bencike " eddig valami márkának hittem :D -
#2089 akkor jól emlékeztem :) -
izb #2088 itt már egyszer volt---#960 hozzászólásban -
#2087 /mostmár tényleg nem értem, haverom monitorján is csunya a banner, bár neki is 19-ese van -
#2086 nem te raktál a fiadrol egyszer egy anne gedens-est? -
izb #2085
Megkövetem VRSDM kollégát és jó moderátori munkát kívánok neki.
Ja és sok stoppolást:)
Részemről a téma felejtve.Inkább itt egy kép a fiamról.
-
#2084 igen, sőt kifejezetten örülünk a képeknek... ! (kivéve egy theme, de ZSOLESZ már ismer:) bár el kell ismerni abbol is vannak szépek) -
#2083 van a makrók link itt a szöveg ablakkal lejjebb, ott találsz ilyen ( szövegeded modosíto kodokat (a mindben 2ő van közé kell a szöveged) -
#2082 most akkor igy mindenkinek pár érdekesség...
2005. nov. 30. 22:20 ekkor jött az első üzenet, azóta egy ember sem akarta a házigazda, jogot, én irkáltam a modiknak folyton, de folyton nem hallgatak meg ugye mert sok a munkájuk, aztán végre, pár napja, megkaptam és le akartok váltani, eddig miért nem akart senkise gazdizni? csak most hogy velem is ki lehesseb ba*ni? (megirtam pm-be hogy erős volt amit irtam, de azt is lássátok be hogy akármilyen jóképet is csinált, "izb" szinte csak Őt erősítette, még most az NBA után is... téma részemről lezárva, ha lépni akartok hát hajrá
(még ha hibáztam is ((el is ismerem hogy igen)) akkor sem adom át a jogot sry, van másik ps-tápigis) -
#2081 áá..töröld Vrsdm plz :) .. nahszval a 2. [ / spoiler] ... persze szóközök nélkül -
#2079 [ spoiler ][ spoiler ] -
#2078 EZT hogy csinálod (az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget)??? -
#2077 oki, akko onnan vadászom le :) -
#2076 nem, szerintem fizetős, én SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dcről szedtem -
#2075 valami olyasmi :) -
#2074 ide témától függetlenül is lehet beszúrni alkotásokat, ha feltűnési viszketegségem van? -
#2073 A rosszban is lássuk meg a jót, és merítsünk belőle őtletet...
-
#2072 Ötlet:
Csináljunk képeket iskolakezdéssel kapcsolatban!
Lehet véres, undorító, brutális, kedves, gonosz vagy akármi más.
Szerintem pont illik az időhöz (sajna) -
#2071 ez Photoshop CS-ben is műxik :) -
#2070 nem azért mondtam, hanem azért mert egyeseket feszéllyez a jelenléte -.- -
#2069 Kis érdekesség, ha valaki nem ismerné:
CS2ben tartsd nyomva a Ctrl-t és közben nyitsd meg a Help/About Photoshop-ot -
#2068 nyah majd akko letöltöm...
gugliba megtalálom ezen a néven ? -
#2067 ez egy plug-in a ps-hez. minőségi méretezés, végülis erre szolgál... -
izb #2066 egy szóval is említettem hogy bárkinek is át kéne adnia???
nem nem kéne átadnia senkinek sem azt hiszem(minek?).egyszerűen azt kéne végre megérteni és megértenetek(mert razor priviben ezzel basztat, hogy pesk nem csinált semmit csak másolt,meg lopott),hogy a Pesk féle
banner ugyanúgy megfelelt a szabálynak, ugyanis én sehol sem olvastam azt, hogy nem lehetnek benne mások által készített sablonok,képek.és igazából
mindenki bannerja ilyen,akárki akármit mond.a shoppolás nem is igen szól másról. -
#2065 "alien skin blow up"
ez hol is van , vagy mi is ?
[apró]úgy tanul a gyerek, ha kérdez..[/apró] -
#2064 nem qrva mind1, ki a házigazda ? nekem semmi bajom V-vel.. még csak most lett házigazdi, majd belerázkódik..rossz napja, vagy akár rossz időpillanata neki is lehet, mint ahogy bárkinek..túlságosan felfujjátok a dolgot... -
#2063 nm -
nagymate87 #2062 köszi :) -
#2061 Hát nem tudom kinek adná át, amikor ő van itt a legtöbbet szinte ő tartotta életben a topicot a nyáron (na most jöhetnek a seggnyalós kommentek, de előtte nézzetek vissza nyár közepére hogy milyen gyakran voltak hszek[mert nem sok volt] és abbol is VRSDM-é volt a legtöbb.) -
#2060 jólvan, majd ha VRSDM jónak látja, átadja valakinek... -
#2059 ha egymásra rakod a 2 képet óriási a különbség -
#2058 kivételesen müxik az sdg galéria