41998

photoshop-banner.jpg
  • MerlinW
    Most hogy igy nézem, olyan megindító lett a képem
    Legyen a címe: Vazzeg.
  • KILLER2
    Az eget gyorsan megcsinálom. Amúgy a figurák a MEtroid Prime 2ből és 3ból vannak. Az árnyékokról meg annyit, hogy a végén már az eredeti árnyékokat fegom az emberkékéhez igazítani, emrt ezzel a szöggel nem bírok.
  • VRSDM
    vegyük ugy hogy ezt nem láttuk most, és szépen lopj valami darkos égboltot... aztán tedd be ujra és máris bejön a kép :D

vagy ha az egy tron2.0 ás figura legyenek villámizék vagy akármi az égen legalább egy gradient... szerintem
  • MerlinW
    Az árnyák még mindig enm arra néz amerre kellene, de jópofa:)
  • VRSDM
    razok - kérem a továbbiakban légy kevésbé obszcén vagy degradáló ahogy tetszik.
    csináljon amit akar máshol, engem az érdekel itt mit csinál, ha javithatatlan hát megkapja a jutalmát.
  • MerlinW
    Különben is. Én itt szanaszéd kontesztelem a fél napomat, erre mire jövök ide? Ölitek egymást. Hámittképzeltektikitten? [hadonászik]
  • KILLER2
    Én most ezt alkottam:

Nem túl nagy szám ez se, de szeritnem azé jobb mint az előző.
  • VRSDM
    nézz vissza !
  • MerlinW
    Nem szokott itt balhé lenni... VRSDM csináljá má' rendet hamár... Töröljél nagyerőkkel.
  • VRSDM
    pont mikor betérsz hepaj van... eddig 2volt :D ez a 2. :D

de leszarom a forum motort törlöm az egészet cakumpakke...
    itt tényleg nem erről szól a dolog kill4 a legértelmesebb
  • MerlinW
    Nekem is tetszik Xelag műve, nincs vele semmi baj:)
    Rettenthetőnek is gratula:) A legszebb dolgok a legegyszerübbek:)
  • MerlinW
    Ma csak ennyire futotta...

• KILLER2
    Olvass vissza és megtudod, hogy mi miért van és hogy milyen is ez a topic valójában. Amúgy emberek szégyen, hogy valaki benéz és ilyen képet lát erről az amúgy fasza topicról.
  • Rettenthető
    Hááát, ööö.
    Szal én azt hittem, hogy ez egy amolyan kreatív topic, ami arra sarkalja az embereket (állatokat), hogy alkossanak valami szépet, jót, vagy iszonyat kretén dolgot... Erre mi van? Egymás baszogatásában van a kreativitás, fasza... :-/
  • HyperGames
    oks!
  • RaZoK
    amúgy jó a kép!
    nem csak a kivitelezést kell szem elött tartani, hanem az ötletességet is!
  • zolo
    Én mágnes-lasszót szoktam használni, vagy a sokszög lasszót.
  • xelag
    kösz :D
  • Shiwo
    én azzal a lasszó-szerü kijelöléssel szoktam, izommal rázoomolva.. nem a legkényelmesebb és leggyorsabb,de eddig az tünt a legpontosabbnak..
  • Daveee
    Helloka,tudna nekem vki segiteni 2 db képen, fő bajom az lenne hogy egy szépleányzot hogyvághatok ki szépen, mer nekem sehogy se megy szépen!
    vegyetek fel msn -en pls: [email protected]
  • xelag
    [IMG][/IMG]

Itt az enyém :D
  • VRSDM
    hát ja...
    aki magyarországon honosította az airbrush-al testfestést és igy az airbrush-ban is elég nagy népszerüségre tett szert kishazánkban. szoval ismerősöm és Ő mondja folyton hogy hiába rajzolsz egymás után 200 tökéletes michael jackosont vagy rolls-rollyes (nemtudom hogyirják :D) szóval van egy szint ahol az átlag grafikus-rajzos-festő megakad, az a szint ahol már nemelegendő a meglévő dolgok másolása, az a szint ahol a saját 5letek és uj dolgok kitalálása a lényeg, és ugye kivitelezése... na itt tér ez az átlag sopper és a pro (lásd worth-on olyanokat csinálnak ami sohaabüdöséletbe eszünk-be nem jutna... ) (pl. hogy egy vizesést szétkettéválaszt, és zipzárt rak a választáshoz...)
  • Shiwo
    #2191 és 2196

hmm..nekem asszem 1 dolgot kell megtanulnom photoshophoz..az ilyen kreatív ötleteket, mint ez az éccakai kép :)
  • VRSDM
    csillagos ötös az ötlet, a megvalósításra sincs panasz(éjjeli képek előnye)
  • Rettenthető
    Alacsony költségvetésű, eddig kiaknázatlan, éjszakai inváziós projectem kínálom bemutatásra:
  • MerlinW
    Fogsz egy képet, pl amin aszfaltminta van, ráteszed a bőrre, szemre, akárhova, és layer modokkal (pl screen, vagy linear dodge) "ráhúzod". Ezután némi opacity, szín+fény babra, smudge és barátai oszt kész is van.
  • KILLER2
    Hogyan csináljátok a mintákat a szemre és a bőrre, mint pl Xelag képére is? vagy azt ami a bannerben is van? Nincs ehez valami tutor?
  • KILLER2
    Ez tetszik!
  • VRSDM
    ja és még mielőtt megvádoltok :) nem azért választottam ezt mert előre megvolt a kép vagy kitaláltam már és azért vagy hasonlók :)
    (itt néha már semmitsem tudni..
    "bár nem hiszem hogy itt ettől kéne félni" /MerlinW után szabadon )
  • VRSDM
    nehogy megsértődj nemis az a célom, de néha jókat csinálsz...

nálam inkább igyvan a nem olyan rossz kateg...
    leginkább a fényekel és a szinekkel kéne játszani még...

/apámat hivják dolgozni oda néha.
  • KILLER2
    Igen ezt nagyon összecsaptam, de végülis nem olyan rossz. Majd ha még csinálok rajta valamit megcsinálom az árnékokat.
  • chicco
    ja igen??
  • VRSDM
    lufis? lufthansa technik-es ???
  • MerlinW
    Csinálok, holnap asszem lesz rá idő.
  • chicco
    csá.Te lufis vagy?
  • VRSDM
    hopciri...uj forma :) isten hozott?

MerlinW - mondd hogy teis csinálsz (énmár bennevagyok)
  • MerlinW
    jah minden árnyéknak észak-nyugatra kellene néznie.
  • chicco
    ha a képet megnézed a bugok árnyéka külömbőző.De csak azoknak van a legonak már nincs.Így naon fake
  • MerlinW
    Izé, talán holnap. Mostanában rámszakadt a világ (munka, magánélet, miegymás...).
  • VRSDM
    no comment!

merlin-razok ???