41998
-
#2180 Na én is alkottam egyet: Ezt -
#2179 gyurcsányos megszórítós már volt a phéntekben is... előbb vesézzük ki ezt a témát én ugyvélem(alkotok is egyet igy hogy hazaértem) nemkell egynapra 2contest
2178 - attol még te rakhatsz oda atombrutál plakátot, legalább telelesz ott a raj :D -
#2178 De ott csak idétlen képeket csinálnak amit paintel is meglehet!
Itt meg csinálhatnánk vmi plakátot is vagy nemtom -
#2177 arra ott a "rosszabbul photoshoppolunk..." :) -
#2176 Legyen vmi politiakai contest..a gyurcsány csomag ellen... -
#2175 majd javítom.. -
#2174 Hát érdekes mert a marslakónak és a furcsa valaminek a jobb oldalon az árnyéka pont az ellenkező irányba vetül mint a fű árnyéka. -
#2173 Ez nem az a topity... itt nem kapsz userbar-t:)
Itt kaphatsz. -
#2172 gyünnek a marslakók.. -
#2169 túristák...
-
#2168 nem tudjátok h kell áttetsző szöveget csinálni ps-ben? -
#2167 vagy amit óhajtasz... -
#2166 erre köll ufókat ? -
#2165 akkor nesztek nektek contest (:
IRREÁLIS INVÁZIÓK
a sok c kategóriás film segihet 5letbe...
BIKANAGY HQ SOURCE KÉP
/több szempontbol is előnyős képet választottam igy sarkallva soksok munkára -
#2164 ésmég nemis szép festmény, már bocsánat, a jobb segge mintha odanyomták volna gyurmából a jobbsegg jobbfelére nemkéne árnyék... -
#2163 395$ -
#2162 Csak úgy mellékesen itt egy contest kép! -
#2161 Nahh adjon vki egy contest képet:D -
#2160 nemis akarjuk a fixképes fixtémás megvalósítások... -
#2159 ne, legyen ugy hogy egy képet fel, és azt alakítani. De olyat mint ait régebben csináltunk VRSDm, bár azok nem voltak csucsminőségüek, de mégis csináltunk vmit. szal ne vegyük át a phéntek színvonalát,hogy bármilyen képből adott téma sztem... -
#2158 és milyen témában gondoltad? (picit kötött de ha akarjátok) -
#2157 legyen contest :D és mégpedig az én nyomorék fjemből :D hihi :Dha kell az eredeti kép akkor szóljatok :P -
#2156 akarunk contest-et? -
#2155 Igen tényleg,most jut eszembe hogy mondod :D biztos annyit használom hogy ez jut eszembe róla :D ;) -
#2154 és kösz -
#2153 Okés, kipróbálom -
#2152 de ha nem akarsz bajlódni
-
#2151 megcsinálná de akkor sosem fejlődnél... (kiválasztás-szintartomány) vagy valahogy igy fordíthatja... aztán klikk a fehérre, és állítsd be a megfelelő értékre, és onnantol meg ecsetelhetsz, vagy festékesbödön (mikre nem fordítom:D) vagy akár a varázsvesszőt is használhatod és utána ecseteled..
tessék tanulni :D
mod: most vettem észre hogy fehércsillanós a teteje... ha oda beszána akkor vagy javitod utolag valamilyen maszkoló eszközzel, vagy a kiválasztást, egy ovális alaku lasszóval végzed el... vagy hogyvan a magyarba...(bal felső tool) -
#2150 Valaki megcsinálná h ennek a logonak fekete legyen a háttere?
Kép itt. -
#2149 Megtaláltam: Szűrők - Kiragadás -
#2148 -
#2147 filter - szűrők
extract - úúú nemjut eszébe (na ezért célszerü angolt használni) -
#2146 magyarban? -
#2145 thx! -
#2144 thx! -
SeLFisCH #2143 filter > extratct -
#2142 Valaki megtudná mondani h lehet ps-ben kivágni egyszerűen valamit? -
#2141 mennyire részletesen szeretnéd?
#2127 - miértne örülnék, mind1 hagyjuk inkább megse hallottam -
#2140 Én ilyet úgy szoktam, hogy kivágom az alanyt az egyik képről, étteszem a másikra, és egy kicsit elhomályosítom a szélét. -
#2139 Sziasztok! Elmondanátok hogy azt hogy lehet megcsinálni, hogy van 2 db kép és az egyiken van egy csaj amit a másik képre akarok másolni! de úgy hogy élethű legyen...