41998
-
#2138 De az nem blending mode, hanem layer mode:) Blending mode az árnyékos, satinos, ablakos izémizé. -
#2137 mondjuk én ezeket csak úgy tudtam, ha kiválasztottam az ecsetet vagy ceruzát, és azoknál is lehetett ilyen módot használni :) -
#2136 Szivesen!!
-
#2135 jah, megtaláltam, köcce -
#2134 Ahol a rétegek vannak annak a keretnek a tetején van egy olyan hogy normal,és azt ha lenyitod csomó féle van,pl screen,linear burn stb,és ott kiválasztod azt amelyik neked a legjobban tetszik,bár magyarban máshogy van :D ott pl lineáris égetés,szendvicsnegatív stb.remélem segíthettem -
#2133 nagyon láma kérdés, ha megkérdem, micsoda a blending mode ?
lehet azé nem tom, me magyar a photoshoppom :) -
#2132 csináltam egy üres réteget kiválasztottam egy színt,aztán akkora ecsetmérettel mint a szem befestettem mind a kettőt,aztán választottam neki valami jó blending mode-t ,utána radirral olyan 20 % osan krberadiroztam hogy ne legyen olyan éles a széle..., -
SeLFisCH #2131 ezta szemet h csinááltad ? -
#2130 VRSDm bocs félreértettem amit írtál a hsz-edben,azthittem hogy arra írtad azt hogy nem jön be hogy szar lett :D de rájöttem hogy az oldal nem jön be :P
Amúgy ne vesszetek össze pls miattam -
#2129 most megint mé kötexel vele ? -
#2128 jo kérdés :) -
izb #2127 Miért van az, hogy úgy érzem,nehezen tudsz örülni más örömének?? -
#2126 XELAG KÉPE -> (csak neki nincs tárhelye)
-
izb #2125 szerintem is jó.
-
#2124 isteni... remek lett -
#2123 Nekem is a megvalósítás. Nekem a Gűrűk Urából a szétsorvadt csávó jutott róla eszembe. -
#2122 Jó lett nekm teccik ( a megvalósítás) -
#2121 Hát igen,nem is várom el hogy valakinek tetszek :P főleg csávónak :D -
#2120 olyankor nem szükséges a válasz gomb lenyomása szerintem amikor pont utánam ír,én úgy tudom -
#2119 válasz gombot szokás használni? :)
xelag - nekem nemjön -be -
#2118 Tiszta Gyűzűk Ura (szerintem)
dágaság! -
#2117 nézzétek meg ezt a képet rólam:
http://www.kepfeltolte.hu/view/060827/greenxelag_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Írjátok át a link elejét kepfeltoltes.hu-ra csak mert nem enged azt linkelni -
#2116 mai két munkám még mindig az ikerlányokról...
-
#2115 hát konkrét csináldezt ugye itt nincs, csak irányelvek, merlinW ajánlata - gyártsunk szuperhősöket. killer - azt a képet akarja ujracsinálni ööö ennyi -
Nuki #2114 mi a téma? :)
nekem kicsit sok ez a 173 új üzenet szorri :) -
#2113 Csak egy ötlet. Ha unatkozna valaki itt van ez. Értelme annyi, mint akármilyen más kép elkészítésének. -
#2112 és miértlesz jó ha megcsináljuk? /bár unatkozik igy lehet nekilát -
#2111 Tudom, majd lesz, csak még most töltöm fel. -
#2110 Itt van a kép mégegyszer kisebbe és jobb minőségben: kép -
izb #2109 milyen kép??a linkeden nincs semmi.... -
#2108 404! -
#2107 Nekem is megy. -
#2106 Nekiálltam elkészíteni a Metroid Prime menüképernyőjének hátterét. Azt hittem könnyű lesz, de tévedtem. Szerintem próbáljuk meg elkészíteni. Itt a kép róla. Nem túl jó minőségű, de látszik milyen. Ezt kéne megcsinálni, csak logó és feliratok nélkül. -
#2105 megy az azureus ezerrel, emiatt lassan jött be a kép, igy főleg jólesett:) -
izb #2104 ??Ezt nem én csináltam hanem jasszer a pólógyáros:) -
izb #2103 ehhhh
-
#2102 manapság nemérdemes meglepődni az ilyenen (hamarosan angyal helyett ördögös kép is jön a lányrol) -
#2101 Ez tök jó lett! -
izb #2100 a véleményem a témához ennyi....
-
#2099 Ha nagyon nem találnál a 900millió google- által kidobott script közül egyet sem, kérdezd meg megint, hátha...
Hihetetlen, mennyire nem találjátok fel magatokat néha...