41998

photoshop-banner.jpg
  • RaZoK
    nekem is..azért csináltam így..engem nem érdekel más mit gondol..ha már megnyertem vele ezt a pályázatot akkor szar nem lehet..
  • VRSDM
    hajat, legkönyebben ugy tudsz, hogy valakine a haját átmásolod, aztán a széleknél (ahol ugye mindenkine csunya lesz) szoval a széleken pedig haj brush-okat használva kiegyengeted (hajat találsz googliba-brush-t meg deviantart-on)
  • Shiwo
    aha
  • daxan
    Sziasztok! Hogyan lehet valakinek hajat varázsolni? hol találok ilyen tutorialt????
  • VRSDM
    talán mert egy frame-hez nem mittoménmennyi a szabvány luk tartozik hanem nálad több... mittomén...:) nekem bejön

shiwo - ? jhoni bravo? énis olyanra gondoltam
  • RaZoK
    miért zavar téged az a keret?
  • Shiwo
    5perces poén-munka..

• RaZoK
    jó lett szerintem :)
  • Shiwo
    azé jó lett :) és jó 5let :)
  • VRSDM
    ezen dolgoztam az angyalos után (van egy ikertesója is)
    tudom énis látok több hibát benne, de nemkell észrevenni
  • VRSDM
    nézdmeg hogy a környéken hogyvetülnek a vények, és hasonlót rajzolj meg maszk-al majd ha kész a maszkod, tegyél rá némi feather-t (a te képednél 5 elég is szerintem) és korom feketére szinezd be eztán...

ha megvagy vele akkor szépen egy magas feather-ös radirral töröld ki az egyik végénél, opacity-je legyen kb. 30és igy szépen halványitsd el....
  • F1re
    thx :) mar minynar kesz csak az a gond hogy nem tok igazan arnyekot csianlni
  • VRSDM
    sok sikert:)

én inkább másban utazom
  • F1re
    itt 1 kep ez az en kutyam en eszt fogom hasznalni ebbol csinalok suoeprhost ti is hasznalhatjatok eszt kep eleg lol
  • VRSDM
    legyek nagygeci? házigazda lettem egyből sztártopic lett :)

igy tovább srácok!
  • RaZoK
    Ez a kép erről a focistáról a gépemen volt..egy bannerhez kellett(nem szeretem a focit) gonoltam pont illik a mozdulat a témához :DD

nem a legjobb, de én röhögtem rajta :DD
  • artschiatwork
    Legnépszerűbb témák

1. Photoshop Munkák
    2. '80 as évek zenéi
    3. A Pc-s játékoknak leáldozott
    4. Ismerd fel a képről a repülőt
    5. Battlefield 2
    6. World of Warcraft
    7. Counter-Strike:Source
    8. Point of Existence
    9. Humoros és aranyos képek, videók
    10. Unione Sportiva Città di Palermo
  • F1re
    ez zsirr :D ez a super hosos csinalok en is vamit :D
  • MerlinW
    lol
  • MerlinW
    Nem az a lényeg hogy 10 perc alatt kész legyen... nem időre megy, mindenki a nyújtsa ami kitellik tőle. Így mi is gyönyörködhetünk, ti is gazdagodtok némi gyakorlattal.
  • VRSDM
    nem is kell alábecsülnöd magad, mindig a legjobbnál jobbat akarj csinálni, olyat amin csak ámulsz, aztán addig ügyeskedj mig nem lesz olyan, igy fejlődhetsz csak

archangel - értelek, Ő igy csinálta meg nem szólok bele... persze köszi a linket, bár tudok angolul
  • G_ArchAngel #1953
    nem, de ha elfogadsz segítséget, akkor írd be googleba, hogy: "filmstrip" és kapsz használható elmeket, pl:

filmstrip
  • Shiwo
    ugyis készününk szuperhősös rpg-t nyomatni (jött ki szabályrendszer d20-ra :)
    legalább a kinézete meglesz :D
  • Shiwo
    hühhh.. nyah az nem semmi meló lesz, de megpróbálom :)
  • VRSDM
    te magad csináld meg a szuperhőst, akár egy átlag emberből... ahogy egy anyuka tartja a gyerekét, pl, raksz rá fasza cicaruhát, feszülős maszkot, és füstöt a lába alá, mintha lebegne és igy tartja a gyereket pl. egy lávafolyam felett
  • Shiwo
    most nem egészen értem.. ako mit kell csinálni ?

szuperhőst, de miböl ? tegyük be más környezetbe vagy mi ?
  • VRSDM
    oks... akkor ne legyen source kép?

az 5let meg igazán tetszik
  • MerlinW
    Gyártsunk szuperhősöket, de "komolyban" és ne ugy mint phéntekben.

ilyesmi formában:

és ne csak a hősön legyen a hangsúly hanem a környezeten is, ill magán a komplett képen.
  • VRSDM
    van 5let hogy milyen téma? (hagylak titeket is érvényesülni
  • MerlinW
    Lehet contest, simán. Csajosat nem csináltam mert nem jön be a leányzó. Így meg alábbhagy a lelkesedés..:)

De ha néniset szeretnétek contestben, akkor olyan témát dobjatok fel:)
  • VRSDM
    mint irtam egy jóbarátomnak a leendőbelije

shiwo - nemtudsz megdobni egy psd-vel? és akkor megmutatom én hogy gondoltadm
    /még1x kösz hogy dolgozol vele
  • VRSDM
    teis félreértetted, neki a CONTEST (azaz egy képből) való témára alkotás tetszik, mig a phéntekben témaadott és rádvan bizva minden egyéb....

másrészt - arkangyal ha csak fikázni tudsz akkor nem látunk szivesen

shiwo - most nemlett tul pici a lány? azért nem akkora egy lambo lámpája mint a fejem 2x :D de az árnyék valóban jobb, bár én még mindig másmilyen re csinálnám
  • Shiwo
    sztem a legeslegszéle nem teccik neki..
  • VRSDM
    az egy filmszallagot imitálna, és nemtudom hol igénytelen
  • Shiwo
    az a photoshop péntek topic :) ide Lvileg bármi jöhet.. csak most VRSDM megkért minket, hogy segítsünk neki a leányzóból alkotni valamit..
  • Shiwo
    nah..a lambós kép kicsit javítva..az árnyék is jobb lett, de még mindig nem olyan, mint amilyennek szerettem volna :(

members.chello.hu/suni2004/jany_04_png.png
  • G_ArchAngel #1938
    a bannerben mi az az igénytelen fekete-fehér csík?
  • PESK
    Uhh bocs h iyg tegnap kimaradtam meg minden...és nem is szavaztam...visszaolvastam 3oldal hozzászolást, jol bepörgött a topicCsak én meg nem voltam itthon..Maj akkor a legközelebbi contesten szavazok!:D
    Köszönöm mindnekinek aki rám szavazott!
  • F1re
    hali ez a topic naon cool en is beszalnek bar en nem vok vami pro de tok 1 par dolgot csak otletem nincs semmihez de ez teccik hogy vaki betesz 1 kepet hogy kezdjenek vele a tobbiek vamit
  • VRSDM
    nemfeszik a lányos téma?

legyen egy contest?