41998
-
#1852 [homlokára csap] :) -
#1851 ja mostjut eszembe hogy vip lettem aztán van helyem 50 mega...
killer _ lesz egy jobb megoldás... idő mig elkészülde jobb lesz mindennél ... -
#1850 nekem 404.. linkelje mán be valaki normálisan -
#1849 hmm...amatőr kép :)
tán valami ismerős a csaj? -
#1848 én is azt csinálom... -
#1847 bocsi.. vhogy kihagy az agyam -
#1846 Amúgy szerintem kéne regelni egy tárhelyet az ATWnél vagy az UWnél és oda kéne feltölteni a képeket. Én is azt csinálom és eddig jól bevált. -
#1845 ez elég hamarosan volt:D -
#1844 a lány ( hamarosan tölrika képet) -
#1843 ja anyukám szolt, én meg gyorsan elküldtem:)
mármint a postot -
#1842 én is azon merengek =) -
#1841 és hol a kép?:D -
#1840 kiirom az első contest-et...
kreativok előnyben:
Ennek a lánynak a képéből, kéne minél szebb jobb képet csinálni. Értsétek kivágjáto hátulról egy erős fény, körbevilágitja, effecthalmaz ésigytovább. Rátokbizhatom gondolom mert igazából az én munkám lenne, csak éppenséggel nagyon el vagyok havazva és holnapra bevan igérve... -
#1839 köszi! ;) -
#1837 Mindegy eldőlt a szavazás. RaZoK nyert. Büszke lehet magára, szép a képe. -
#1833 zolo gyakran ittvan, nézeget de nem rak képet, csak és a szabály " aki gyakran látogat vagy hogy fogalmaztam"
de én nem akarok többet vitatkozni... eldőlt és kész...
lehet számítani egy nagy törlésre... mert káosz ami ittvan -
#1830 mint irtam átadom a helyem RaZoK-nak -
#1829 okés, nem baj ha csak holnap tudom? -
#1828 tudom, csak mondom hogyha ez igazságosa lett olvna akkor teljesen máshogy is eldőlhetett volna, akkor döntsük/döntsétek el hogy VRSDM/Razok -
#1827 szerintem felesleges a felhajtás, énis eltekintettem egy szavazásomtól... ennyi erővel énis magamratehetném és nyerek na bummm...
nemér ennyit az egész, majd a VOL2őt jobb szervezésben tartom meg...
inkább készüljetek fel, ugyanis jön az első contest...
/ha nemlett volna leszürhető átengedem a banner- jogát RaZoK-ra ... már szoltam is a modiknak -
#1826 Hát ha igazam van márpedig szerintem ez a valódi állás akkor te nyertél. -
#1823 köszönöm szépen a szavazatokat! =)
ha jól értem akkor én nyertem? :) -
#1820 én azt tettem ki akit megkaptam pm-be... -
#1819 A táblázat szerint döntetlen, de ha beleszámoljuk az én szavazatomat amit nem tettél ki akkor RaZoK nyert nem? Mert akkor 6-7 lesz az állás. -
#1818 De nekem full mindegy, egy banneren nem fogok összeveszni senkivel, max megmondom amit gondolok:P -
#1816 az is el lett mondva h nincs magára szavazás shiwo mnéhis magára szavazott... -
#1814 hát demokrácia és szabad szólásszabadság van:
énis igy gondolom hogy érdekes egy jellem. de ha Ő igy döntött akkor igy döntött... -
#1812 jó hogy szépet csinált Pesk én is rá szavaztam, de 3* rá, igy mások elvesztik az esélyt a győzelemre, annak ellenére hogy nem ő nyert... -
#1809 idézem a pm-ed:
2006. 08. 24. 18:46
" 2őt szavazok zsolesz92-re 1et pedig PESKre "
2006. 08. 24. 19:14
"Bocs, de áttenném a szavazataimat:
1 szavazat zsolesz92re
2 szavazat RaZoKra
Mégegyszer bocs"
-
#1808 Te figyu én csak két szavazatomat látom. -
#1804 -
#1803 killer is ezt mondta, szal valszeg ő igen:P -
#1802 Tök jó ugyannara gondoltunk :D -
#1801 zsolesz al mindenki egyetért? -
#1800 Szerintem csinálj egy táblázatot amiben benne van az összes kép és hogy hány szavazat jött rá, aztán majd amelyikek döntetlenek azokra újraszavazunk. -
#1799 mond meg ki hányat kapott és a 2 győztest meg megszavaztatjuk melyik legyen kint -
#1798 nem mondom el hogy kicsoda áll az első 3 helyen de mi lenne ha ők csatáznának egyet ujra?
rossz vicc csak :D -
#1797 szavaztassuk meg a 2-t -
#1796 a pics:D -
#1795 6 - 6 szavazattal döntetlen
na most mi legyen srácok???