41998
-
#2374 ez ilyen paintpolitikára ottvan shedó egy volt tápigja (rosszabul photoshop-olunk ) néven...
ezmeg a phéntek ( NEM MINDIG DE SAJNOS EGYRE GYAKRABBAN, SAJNOS ) #2364 -> ez a 5percesLÁL munka kateg, amin jókat lehet nevetni de nem a kidolgozott élethü kategória...
SHEDÓTÍÉJDZSÉJDZS -> mégvalami? modded batman -
#2373 "csak phéntekesedünk"
Ezt valaki szinkronizálná nekem? Vagy legalább feliratozná?
Mijazza a phéntekesedés? Tipp: paintbrush-osodás, nem egységes a kép, nem hihető.
Ha nem az lenne, akkor valaki részletezné mijaz?
Enyhén pol. tartalmú totál-paint-stílusú képet hova lehet beilleszteni, vagy itt az sg-n sehol? -
#2372 haja szélén van ilyen fényes izé, ezekszerint(ed) kevés, javitom és kösz valaki(persze fele enyniből is megértettem volna, de köszi ) :D -
Shadow_THH #2371 arcon contrast fel brightness le, mosd el a széleket meg fehéritsd ki körben featherrel ahol jön a fény
egyébként nagyon jó
-
#2370 közbe ezt csináltam még egy ismerős ismerősnéek mert batman fan
ha nagyon nagy szoljatok, bár nálam 1600*1200 ba pompás
-
F1re #2369 LOL ez baszott jo ensem vettem eszre elsore a tukor kepet |nem tud irni| -
#2368 "anagy csedoá aki topikokat utasithat karizmájával rendre engedélyt adok nektek"
ezt kikéne tenni a bash-ra... :D -
Shadow_THH #2367 lol elég jóak a képek de miért ne nézném jó szemmel :D
hát akkor én anagy csedoá aki topikokat utasithat karizmájával rendre engedélyt adok nektek :DDDDD lol
egyébként tényleg nem vagyok aktiv mostanában és még pár hétig nem is leszek szal csak nyugodtan alkossatok ahova akartok (rendes :D) -
#2366 -
#2365 -
#2364 hát hogy a phéntekből lett sajnos/szerencsére ez ShadowTHH döntése, szoval ez a 5percesLÁL munka kateg, amin jókat lehet nevetni de nem a kidolgozott élethü kategória... még MerlinW irt hasonlókat mikor modilettem itt, "jó hogy fellendült a topic, ne vegyük át a phéntek szinvonalát"
/persze értékelem az igyekezetet -
#2363 Mi az hogy phenteskedünk? -
#2362 kéne valami árnyékolás tutort csinálni... ööö mind1, belejöttök majd (aki nem inge)
kösz a sok képet, csak phéntekesedünk
#2361 - olyanjolett a tükör hogy észresem vettem elsőre, (tegyél rá egy ripple-t vagy játsz alfával) -
#2361 Akkor, modositok ha má annyian szotatok :D bár nem tok árnyékolni :(:(
Itt meg egy másik!:
-
F1re #2360 ezek naon lolok :D:D:D:D: -
#2359 -
#2358 Igaz nem afrikai állat, de falura jóaz:
A background-s layer-n ha kettőt kattintasz, akkor átavanzsál layer 0-ra - ha jól emléxem -, de másolni akkor is szerencsésebb... -
egy kis modosítások a zebrán, + árnyékok -
#2356 Azért van ez mert a háttré réteget nem nagyon lehet modosidgatni..ezért duplikálni kell, avgy pedig duplán rákattintani és akkor Layer0 lesz aneve -
F1re #2355 de csak aszt szeretned hogy az uj kep amig csinalsz annak a bacgroundja ne feher legyen hanem ien kockas genya vagy is ahogy te hivtad atlatszo hatter aszt kel hogy amikor nyomod a File/new-t akkor ott a bacground contest atalitod transparentre -
#2354 az a bg az ilyen...
én ugyszoktam hogy duplikálom és a bg-t ről meg leszedem a látszóságot, igy azért ha még kellelen az eredeti megvan, de mégis modosítható -
F1re #2353 en is igy szoktam :D:D:D:D:D de ugy kell hogy az eredeti kepet meg duplazod es utana leveszed a szemet az eredeti keprol en igy szoktam -
#2352 1 érdekes kérdés..
miko megnyitok 1 képet, és behozom a réteges ablakot, akkor 1 réteg van, és azon is lakat van..és ezzek a réteggel nem is tok mindent megcsinálni, meg ha kivágok belőle nem átlátszó a háttere..
kérdés: le lehet venni róla ezt a lakatot ? mert én úgy csinálom, hogy rétegmásolatot készítek és az eredeti réteget törlöm.. -
F1re #2351 nem azert mondtam :D -
#2350 jolvan meg sem szólaltam -
F1re #2349 sztem eletbe se kisseb hasonlitsad a kerekhez -
#2348 A klímaváltozás :D -
F1re #2347 direkt mert igy ojan mint ha az ernyo arnyekolna az egesz szigetet meg az alat hatat is mert azon mar volt alapbol arnyek -
#2346 használtam árnyékot (#2341)-nél..csak lehet túl halvány! :S -
F1re #2345 -
#2344 nemlátom mit csináltál mást... azonkivül hogy az egész "szigetet" besötétítetted. -
F1re #2343 oks :) sztem jobb lett bar maganak az alatnak meg nincs arnyeka :D en ojat nem tok :D az nekem mindig szar lesz monnyuk nem is probaltam -
#2342 jók a képek (bár f1re-nél picit nagy a fej no mind1), de az árnyék szót még mindig nemismeri a nép :) persze nekem mind1 -
#2341 Maraton a tigrisekkel :D
-
#2340 Okés, dehogyis haragszom de én nem javitok rajta ;)! -
#2339 HM de én nekem igy jo
Amikor VRSDM mondta hogy mit javitsak a krokodlomon amit nem hiszem hogy láttatok a Photoshop phentek topicban az nekem sem tetszett ugyhogy javitottam de ezt nem fogom :D -
F1re #2338 ha nem haragszol ep minynar kesz a javitas es beteszem mire gondoltam -
#2337 Mert? énis most javitok a zebrámon...nyugodtan javisd ki...!!! -
#2336 Köti de nem javitgatom ha most kijavitanám az már nem az enyim lenne :D -
#2335 Borsodi az élet habos oldala...