41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    ez ilyen paintpolitikára ottvan shedó egy volt tápigja (rosszabul photoshop-olunk ) néven...
    ezmeg a phéntek ( NEM MINDIG DE SAJNOS EGYRE GYAKRABBAN, SAJNOS ) #2364 -> ez a 5percesLÁL munka kateg, amin jókat lehet nevetni de nem a kidolgozott élethü kategória...

SHEDÓTÍÉJDZSÉJDZS -> mégvalami? modded batman
  • Rettenthető
    "csak phéntekesedünk"

Ezt valaki szinkronizálná nekem? Vagy legalább feliratozná?
    Mijazza a phéntekesedés? Tipp: paintbrush-osodás, nem egységes a kép, nem hihető.
    Ha nem az lenne, akkor valaki részletezné mijaz?

Enyhén pol. tartalmú totál-paint-stílusú képet hova lehet beilleszteni, vagy itt az sg-n sehol?
  • VRSDM
    haja szélén van ilyen fényes izé, ezekszerint(ed) kevés, javitom és kösz valaki(persze fele enyniből is megértettem volna, de köszi ) :D
  • Shadow_THH
    arcon contrast fel brightness le, mosd el a széleket meg fehéritsd ki körben featherrel ahol jön a fény
    egyébként nagyon jó
  • VRSDM
    közbe ezt csináltam még egy ismerős ismerősnéek mert batman fan
    ha nagyon nagy szoljatok, bár nálam 1600*1200 ba pompás
  • F1re
    LOL ez baszott jo ensem vettem eszre elsore a tukor kepet |nem tud irni|
  • VRSDM
    "anagy csedoá aki topikokat utasithat karizmájával rendre engedélyt adok nektek"

ezt kikéne tenni a bash-ra... :D
  • Shadow_THH
    lol elég jóak a képek de miért ne nézném jó szemmel :D

hát akkor én anagy csedoá aki topikokat utasithat karizmájával rendre engedélyt adok nektek :DDDDD lol

egyébként tényleg nem vagyok aktiv mostanában és még pár hétig nem is leszek szal csak nyugodtan alkossatok ahova akartok (rendes :D)
  • VRSDM
  • Shiwo
  • VRSDM
    hát hogy a phéntekből lett sajnos/szerencsére ez ShadowTHH döntése, szoval ez a 5percesLÁL munka kateg, amin jókat lehet nevetni de nem a kidolgozott élethü kategória... még MerlinW irt hasonlókat mikor modilettem itt, "jó hogy fellendült a topic, ne vegyük át a phéntek szinvonalát"

/persze értékelem az igyekezetet
  • France men
    Mi az hogy phenteskedünk?
  • VRSDM
    kéne valami árnyékolás tutort csinálni... ööö mind1, belejöttök majd (aki nem inge)

kösz a sok képet, csak phéntekesedünk

#2361 - olyanjolett a tükör hogy észresem vettem elsőre, (tegyél rá egy ripple-t vagy játsz alfával)
  • France men
    Akkor, modositok ha má annyian szotatok :D bár nem tok árnyékolni :(:(

Itt meg egy másik!:
  • F1re
    ezek naon lolok :D:D:D:D:
  • Shiwo
  • Rettenthető
    Igaz nem afrikai állat, de falura jóaz:

A background-s layer-n ha kettőt kattintasz, akkor átavanzsál layer 0-ra - ha jól emléxem -, de másolni akkor is szerencsésebb...
  • PESK

egy kis modosítások a zebrán, + árnyékok
  • PESK
    Azért van ez mert a háttré réteget nem nagyon lehet modosidgatni..ezért duplikálni kell, avgy pedig duplán rákattintani és akkor Layer0 lesz aneve
  • F1re
    de csak aszt szeretned hogy az uj kep amig csinalsz annak a bacgroundja ne feher legyen hanem ien kockas genya vagy is ahogy te hivtad atlatszo hatter aszt kel hogy amikor nyomod a File/new-t akkor ott a bacground contest atalitod transparentre
  • VRSDM
    az a bg az ilyen...
    én ugyszoktam hogy duplikálom és a bg-t ről meg leszedem a látszóságot, igy azért ha még kellelen az eredeti megvan, de mégis modosítható
  • F1re
    en is igy szoktam :D:D:D:D:D de ugy kell hogy az eredeti kepet meg duplazod es utana leveszed a szemet az eredeti keprol en igy szoktam
  • Shiwo
    1 érdekes kérdés..

miko megnyitok 1 képet, és behozom a réteges ablakot, akkor 1 réteg van, és azon is lakat van..és ezzek a réteggel nem is tok mindent megcsinálni, meg ha kivágok belőle nem átlátszó a háttere..

kérdés: le lehet venni róla ezt a lakatot ? mert én úgy csinálom, hogy rétegmásolatot készítek és az eredeti réteget törlöm..
  • F1re
    nem azert mondtam :D
  • VRSDM
    jolvan meg sem szólaltam
  • F1re
    sztem eletbe se kisseb hasonlitsad a kerekhez
  • _Atti_
    A klímaváltozás :D
  • F1re
    direkt mert igy ojan mint ha az ernyo arnyekolna az egesz szigetet meg az alat hatat is mert azon mar volt alapbol arnyek
  • RaZoK
    használtam árnyékot (#2341)-nél..csak lehet túl halvány! :S
  • F1re
  • VRSDM
    nemlátom mit csináltál mást... azonkivül hogy az egész "szigetet" besötétítetted.
  • F1re
    oks :) sztem jobb lett bar maganak az alatnak meg nincs arnyeka :D en ojat nem tok :D az nekem mindig szar lesz monnyuk nem is probaltam
  • VRSDM
    jók a képek (bár f1re-nél picit nagy a fej no mind1), de az árnyék szót még mindig nemismeri a nép :) persze nekem mind1
  • RaZoK
    Maraton a tigrisekkel :D

• France men
    Okés, dehogyis haragszom de én nem javitok rajta ;)!
  • France men
    HM de én nekem igy jo
    Amikor VRSDM mondta hogy mit javitsak a krokodlomon amit nem hiszem hogy láttatok a Photoshop phentek topicban az nekem sem tetszett ugyhogy javitottam de ezt nem fogom :D
  • F1re
    ha nem haragszol ep minynar kesz a javitas es beteszem mire gondoltam
  • PESK
    Mert? énis most javitok a zebrámon...nyugodtan javisd ki...!!!
  • France men
    Köti de nem javitgatom ha most kijavitanám az már nem az enyim lenne :D
  • PESK
    Borsodi az élet habos oldala...