41998
-
#3535 Jóvan wazeg, hülye vagyok. Azé láttam én pixeles szarnak, mert még nem töltötte be teljesen a böngésző xD baszarás -
#3534 bolondvagy? vektoros ábrák...
ha tudod miaz tudod hogy nemlehet rossz vektoros ábrában a képminőség... :S -
#3533 Végülis nem rossz, de a minősége az kegyetlen szar. Ez nem az én stílusom. -
#3532 Thanx.Értemmire gondolsz de hirtelen nem is tünt fel -
#3531 Jóó! -
#3530 jó:)
de a holdnak jobbrább kell lennie hogy ilyen árnyékot vessen a ház -
#3529 Hello! Most ez sikerült.Remélem valakinek tetszik. : ) -
#3528 [IMG]http://[/IMG] -
#3527 amikor lefotózol valamit, akkor van egy pont a térben ahol a legélesebb a kép, és attol a pontol távolodva egyre homályosabb lesz...
ennyi -
#3526 Én ezt nem értem :S -
#3525 direkt... ha megnézed nem a kezén van a fókusz hanem a hátrébb a fején és a fán... bár lehet hogy akkor tulzásba vittem:) -
Icey87 #3524 kicsit homályos az a gyertya! -
#3523 akkor dolgozz kedvedre..
eztmeg a phéntekbe csináltam
de berakom hát ide is...
-
#3522 de köszi a leírást :)
majd lehet meglesem, de úgy érzem, h a gradientes módszerrel elég gyorsan tudok dolgozni :P -
#3521 elvégre ugyan azt éred, el...
eleinte énis ugy csináltam sokáig, aztán átszoktam szép lassan csupán a gyorsasága miatt... -
#3520 maradok a lasso/egyéb kijelölés/gradientnél.
szerintem :P -
#3519 felfoghatod akár ugy is, hogy a layer mask egy amolyan radírozás, te később visszahozható -
#3518 na akkor írok róla...
van pl, egy házad, amit bevágsz egy sivatagba...
színeken állítottál, minőségben is minden téren passzol, azonban nincs árnyéka, ettől olyan érzés támad mintha csak ott lebegne.
fogsz valamilyen lasso tool-s (vagy pen tool-al path opcióban) létrehozod az árnyékodnak a körvonalát, hogy mégis milyen formájú legyen (ezt neked kell tudni, nézegesd már képekről, vagy könyvekből tanulj árnyékolást, ahogy tetszik)
majd ha készenvan a kijelölés, rákattintasz a layer palettán a kis karikásan kivágott négyzetre (create layer mask) és igy létrehoz egy fölé egy réteget, mármint elméletben, gyakorlatilag meghatároztad hogy a rétegnek mely része látszódjón és mely része legyen láthatatlan...
/ezt a layer maskot később bármikor módosíthatod fekete-fehér színekkel elérve a látszódás-eltüntetés hatását/
most hogy megvan a ház felette rétegen ez a réteg maszk, nyugodt szívvel fesd be az egészet feketére, aztán a szélei felé halványodjon el(ezt ugyanugy megoldhatod akár a layermask-on is opacity-s brush-al), halványítsd le az egész árnyék réteget, és máris látod hogy egész szép lett... -
Icey87 #3517 a maszkolás a photoshop majdnem, hogy legfontosabb funkciója, hihetetlen dolgorkra képes, akár kiemelés, akár eltüntetés terén, ajánlom, hogy sajátítsd el, megéri... -
#3516 a maszkolás az a technika, ami fingom sincs h mire jó, meg úgy en bloc fogalmam sincs h hogys mint :D -
#3515 vagy csak simán körbemaszkolod azt ahova az árnyék vetülne, és ecsettel kitöltöd... -
#3514 kösze ilyenek még jöhetnének :) -
#3513 layeren jobbklikk/blending options/drop shadow -
#3512 Pheaper:egy meglévő hátérre másoltam a tanárod. -
#3511 asse tom hogyke árnyékot csináni :\ -
#3510 köszi! sikerült! -
#3509 tényleg:) -
#3508 ugyanott hozzá is tudod adni. -
#3507 photoshop/presets/brushes
és a brushoknál lesz egy jobb kis nyil, fekete, jobbra néz, a brush paletta jobb felső felén, arra klikk és a listából válaszd ki a berakott nevét ... -
#3506 a letöltött brushokat hova kell betenni? és majd a progiba hol találom? -
#3505 ezért vagy itt hogy tanulj ;) -
#3504 tecsakneszódleaművem, inkább taniccs :DDDD
nemértekénehhezaphotoizéhez -
#3503 :D -
Shadow_THH #3502 nem mer elvetted a téket D: -
#3501 ő lenne az -
#3500 okés
ték -
Shadow_THH #3499 tégy próbát -
#3489 - homályos a télapó, nincs árnyéka, a fenyő kivágása hagy némi kivánni valót maga után, (meg a színe is kicsit müanyagos)
nem félrteérteni ha le"minősítem" az alkotásokat, (mint msot ezt), de a jót, mindneki látja :)
ettől függetlenül jólett :) -
#3497 ha berakom a magyar tanárom képét vki fel turbozná ?:D -
#3496 jéé..ezt tanultuk..annó jol is ment..de már vagy 4 éve nem csináltam ilyet :P