41998
-
#3618 Tutorial.hun pon ilyen tuxos tutor van. -
#3617 HÁt igen,az az egyik hátránya hogy sok idő sajnos,főleg a felső.... mindkettőt másoltam egy rosszminőségű képről..semmi tutor,,csak egy kicsit átvannak alakítva.
-
#3616 nekem az első az nagyon tetszik, de a második sem ronda, csak az ugye egy tutorial. -
#3615 Hát a kocsi az tényleg brutálronda. -
#3614 én szeretem az ilyen vektorgyanús alapúakat...
jó;)
/mindneki igy ráér csak én nem? :S -
Tegnapi meg mai munkáim :D
-
#3612 szerintem nagyon csúnya, mármint maga a modding. -
#3611 ZSOLESZ:Eddig ez a legjobb, ezzel még gurulnék is:) -
#3610 -
#3609 Egyszerrégen é ezt csináltam az autótuningba, ha már igy szóbajött a nagy ajtó:P
kb fél óra alatt lett összevágva szal az ültetés nyomai me ilyenek megmaradtak:P -
#3608 Az is igaz. Tudtam, de azé gondoltam beírom, mert olyan jól hangzik xD -
#3604 KILLER2:1.,nem megy a matek? 11+8=? =nem pedofilia! :))) 2.,jó a humorod! (roti):))) -
#3603 Azé az a roti nyóc év múva milyen lesz? -
#3602 :))) VRSDM: ezt rábízom a lányomra!(már készítem a rotveilert elhajtani az ilyeneket mint te:)))) -
#3601 Az már pedifilság lenne. xD -
#3600 +8év és egy telefonszámmal kecsegtetsz? :D -
#3599 XELAG: nekem is nagyon tetszi mind a két képed, kösz a tutort:) -
#3598 Hogy ne csak autós képek legyenek! 11éves, ma volt RG(ritmikusgimnasztika)versenye. -
#3597 Már nemnagyon szotam tutort használni,de ha ilyen repedezettet akarsz,akkor találsz itt is,ez kicsivel másabb :
http://www.pseffect.com/2006/12/09/how-to-make-dark-and-cracked-look-on-photo/
-
#3596 vót:
niccs:
kicsit nagy ajtó, igazábol sztem tőböl leszakadna xD
(utolsó) :P -
#3595 mert nemszabad? :\
ps ps -
#3594 Megtetszett ez a dolog, a végén még belekezdek. -
#3593 Sőt oda is betetted meg ide is... -
#3592 De mér ide jönnek az autós képek? azért van annak külön topicja ! -
#3591 ebből:
ez:
kicsit szar lett de azért beteszem :DDD -
#3590 #3555. Xelag! A képeket hogyan csináltad? Főleg azt a repedezettet. Ha ez vmi tutorial plz írd már le hogy hol van. THX! -
#3589 nem, max azért mert koncepcio vagy milyen autó :D -
#3588 Meg úgy az egész rajz hatású. -
#3587 A lámpák nem rajzoltak? Mert nagyon úgy néznek ki. -
#3586 hát csak rávágtam egy honda elejét egy golf IV-re, meg szintelenítettem mindent, kivéve a lámpákat:)
thx -
#3585 Ezen pontosan mit csináltál te? [nagyontetszik] -
#3584 milyen lett? ^^ -
#3583 megjelent a CS3 beta verziója... -
#3582 xDDDDDDDDDDDDDD
-
#3581 Köszi a pozitiv hozzászolásokat a bannerhez, a szivet ugy csináltam h: nem tudom:D vmi csokit akartam gyártani polyánbol de kicsit gondolkodtam és mondom megprobáljuk ide is:P amugy van bevel and emboss, color overlay aztá passz... psdm van ha érdekel... -
#3580 igen, ez lenne a logikus.
de pont ezért akarom kipróbálni :D -
#3579 szerintem ez is úgy működik mint az egér, ha nyomsz rajta egy gombot akkor rajzol, húz vonalat stb.
ha jobban belegondolsz elég nagy baromság lenne ha nem így lenne és talán nem is használnák profi grafikusok előszeretettel ;) -
#3578 padnál is látod a kurzort -
#3577 nem is beszéltek hülyeségeket :D
egészen konkrétan arra gondoltam egyébként, h rajzolsz egy kört mondjuk, és alá akarsz mégegyet. egérrel látod a kurzort, padnál viszont nem. vagy rosszul gondolom? -
#3576 másrészt a wacom padoknak a tetején lévő átlátszó fólia felszedhetős...
berakod alá egy kézzel rajzolt vázlatod, és szépen kiszínezed, mert látod mit hogy hova kell huzni...
nyomdász ismerősnél van egy A/2 wacom, :D sokkal gyorsabb és szebben dolgoztam vele
nézz körbe