41998
-
Icey87 #5443 Hogy tetszik?
Laptop-on csináltam, tuch pad-os egérrel, kicsit fura volt, de unatkoztam munka közben... -
#5442 Nekem bejön nagyon. a felhök furák :) -
#5441 A Nebulák után próbáltam néhány bolgyót is csinálniItt van 1 ilyen lett.Véleményeket szívesen fogadok,hogy tudjam miben kell még fejlődni.
-
#5440 Kellett nekem megnéznem, hogy hol vannak. Most már zavarnak. De ez így pont jó lesz. Persze, ha mindenképpen javítani akarsz rajta, nem baj. -
#5439 Én is figyeltem így utólag azokat a fehér részeket,de nem zavar annyira,majd lehet,hogy finomítok még rajta.Kösz! -
#5438 nah picit töröltem ami felesleges...
képek jóak, vannak 5letesek bőven:)
-
#5437 -
#5436 Hat jonak jo csak nem értem:), hol itt a poén?:) Fölrobbana vinfos? Lehet:) Az eggyik internetszolgáltato reklámjára emlékeztet amikor eccer csak bedurvula net és meggyullad v mia bánat:) -
#5435 Windowshoz csak ennyit:
-
kis kocka #5434 nem rosssssssz amúgy!!!!!!!!!!! -
kis kocka #5433 látszanak a szörnyecskék körül a fehér háttérnek a nyomai azokat el kéne tüntetni -
#5432 Thx az oldalt Droidika! -
#5431 Nha,most már biztos jó lex:
-
#5430 ez teccik jopofa -
#5422 még egy javítás kéne nálam:D:D:D -
#5419 Ezt én csináltam photoshoppal Az NR2003-hoz ez :
-
#5417 ok, kösz! -
#5416 az így hirtelenjébe jó kérdés, őszintém bevallom, hogy gőzöm nincs..de próbálkozom :) -
#5415 értem, és az 1. kérdésemre a válasz? :/ -
#5414 mielött beleköttök a pica-ba, nézzetek itt körül... -
#5413 betünél sztem sehogy mert a betüket szabványosan pt-ben (pica)adják meg, nem px (pixel)-ben..próbálgasd, hogy mellik jó.. -
#5412 Reggelt!
Help! Abba kéne nekem helpelni hogy mikor ki akarok jelölni vmit ől. Elliptycal tools -al vmit akkor éna képre rá szoktam közelíteni hogy jobb lagyan a kivágás. És mikormár nem látható be az a rész amit még ki akarok vágni akkor lejjeb kell mennem, de olyan gyorsan megy le hogy vagy 5. sikerül hogy lejebb menjek picivel. és azt szeretném kérdezni hogy azt nem lehet e beállítani hogy lassab legyen?
+
Még abban is kéne hogyha szöveget írok akkor nem px -esben adja meg hanem pt. És azt hogy állíthatom be hogy ne pt -ben adja hanem px -be?
Előre is kösz mindent!
-
Shadow_THH #5409 I LOL'D :D -
#5408 hirtelen ennyi tellett tőlem :)
-
#5407 nyugi, csak ez a 3 jutott eszembe.. -
#5406 ...látom nagyon elemedbe vagy :D én már nem bírom! joccaka álmodj xp gates-set :D -
#5405 -
#5404 ...köszönöm máris nézem! (+képlopóval, lelopom az írásodat, hogy, hogy-s mint!) -
#5403 letöltéskor meg free-re kell kattintani, picit várni és indulhat a lementés.. -
#5402 ide-e... nem csak képeket lehet feltölteni...
betallóz, feltölt, ha a csík végigér, akkor allul a "I don't want a collector's account right now. Just give me the download-link." linkre katt, oszt megkapod a file linkjét, ahonnan lelehet tölteni -
#5401 ...kicsit szűkitsük a kört (google több mint 14 milliós találata elrettentett)! v. ha így jobban tetszik szájbarágósanlécci (:D ) hova töccsem? -
#5400 hát...legrosszabb esetben töltsd fel rapidshare-re :P -
#5399 Lol, én ebből azt olvastam hogy scofielki :/ -
#5398 Nem. -
#5397 csak kérdés! ha küldesz PSD fájlt akkor nem kell a hozzá tartozó kép/ek? (mármint amiből szerkesztetted , én a múltkor ezért nem mertem elküldeni egyet)...(18mb-os PSD-thogy küldök el?) -
#5396 és EZT is elcsórtam kis...
a kezed járjon, ne a szád..képet is linkelj, ne csak fikázz.. -
#5394 mert bugos a kép, mint a windóz :) -
pako00 #5393 létezik ez a gibzon kép ugyan igy xp-és ábrázattal kivágtad beillesztetted egy másik képbe nem nem -
#5392 ezen a képen érdekesség, hogy az ablak eredetileg fekete-fehér képről származik :P -
#5391 ez elég ratyi, mind4 ablakban ua. van