41998
-
#5484 Télleg VRSDM müxik má a cs3ad? -
#5483 -.-' :DDDD -
#5482 -
#5481 jobb gomb a lyerre, blendinfg options, bevel and emboss
aztá ott játsz el vele. Vannak azok az ábrák alul, egyenes vonal, vagy domború, hegyes stb. azokat probálgasd végig, ha nem jó , probálj te léptrehozni olyat ami neked kell -
#5480 ...játszál a bevésés-el (próbld ki a véső fajtáit+amit csak lehet állítgass) :D ( vagy duplikáld a réteget az alsón domboríts a felsőn (kissebb méret, más szín) csak keretezz!)(én így kezdenék neki) -
#5479 PSben hogy tudnám azt megoldani hogy a betük így kidomborodjanak? (Trapéz alak szerűen.) Mert nem tudtam megtalálni a módszert rá.
-
#5478 brush -
#5477 gondolom 2. -
#5476 ...jó lett! :D -
#5475 Felhőket te csintad v copy? -
#5474 nem rossz :D csak van egy kis grafika hiba.. :D -
-
...hát így! :(
...Fire: az nagyon nagy riadóóóó! :D -
#5471 Nem a legprofibb munka, de remélem tetszik nektek!
nem contest!
-
F1re #5470 alllllllert :D -
#5469 ...most, hogy szoltál! (el q*rtam)
...VRSDM: kéretik törölni! #5467 (sorry!) -
#5468 elgépelted, vagy ez szándékos? -
#5466 Ha kell vkinek a link, pmben kérje! -
#5465 Huh jó képek születtek! grat mindeninek.
Megközelítőleg 1000 db ékezetes fontot töltöttem le épp most rakom be őket!
a->z ig mappákba foglalva, mindegyikben minimum 100 db! legalábbbis eddig, amit feltettem! -
#5464 #5461,#5462,#5463 : köf,köf,köf -
#5463 -
#5462 -
#5461 Jaja,először nekem is az unicum ugrott be.
Dzsuvajoe,tetszik ez az xps megoldás,nagyon ott van -
#5460 na talán igy:) egy kis rusnya lensel:) de csak acsikok miatt:) -
#5459 a képernyö benne egy kicsit ferde de amugy tök jo :D -
#5458 oloo moast neztem elbasztam:( kilóg a fénycsik az ipodról:) -
#5457 jó lett :D -
#5456 Na ájjon elém amelyik szidja a contestemet!!!
XD :PP -
#5455 ...naccerű! nékem UNICUM feeling-je van! (a háttér homokjába egy félig eltemetett unicumos üveg? v. sok reklámot nézek?)
...csak azért reagáltam így, az ipod-os képre mert feb*szott Icey "uncsi" kommentje, de már megbántam! -sorry Icey87- -
#5454 Nah,itt van az én ipodos alkotásom,még lehetne rajta finomítani,de ennyi telett tőlem most(1.Előtte-Before Kép,2.Utána-After Kép):
-
....sorry :D -
#5452 Az ez a windows láz, hogy ez a contest. A képből amit raktál nem nagyon lehet kihozni semmit. Lenne néhány ötletem, de nem a legjobb kép. -
ilyesmire gondoltam csak több felhővel (kőrbevág majd áttecővé tesz)
...majd én eldöntöm, NEKEM mi az "uncsi"!
...thx KILLER! -
Icey87 #5450 Mi ez a WINDOWS láz?
Kicsit uncsi!
Szerintem az még nem volt!Na abből, ki?mit? tud kihozni?? -
#5449 -
...találtam nektek egy ujságcikket, azt írják az alma inc-nél, ipari kémeket buktattak le! a képet menekülésük közben készítették róluk! még találgatják kik lehettek!!! :D -
#5447 ...nem találtam meg a képet , de mint ötlet olvasd el: keresel 1 csak felhő/k képet v. csinálsz, arra egy gömb torzítás, átteccővé teszed osz má van is felhő a bolygón! (persze a mérete picit nagyobb legyen mint a bolygó) -
#5446 Jah,épp az előbb keresgéltem pont ilyeneket.Megpróbálok még brusholni,de ha nem megy,akkor marad a felhő beszerzés. -
#5445 A felhő tényleg macerás, de brush annyira nem jön be nekem szerintem egyszerübb ha egy mühódképről levágni a főld felhpzetét és rérakni a saját földünkre.
Vélemény? -
#5444 Jah...A felhők.Az nagyon macerás,1x talán leülök velük.Csak szimplán az Alien Skin Xenofex 2 filtercsomagjának a "Little Fluffy Clouds" filterét használom.