41998
-
Shadow_THH #5928 ez aranyos, a fát te rajzoltad? -
#5927 Mi lenne fognánk egy szép nagyvárosi felhőkarcolós képet és átrendeznénk mintha valami természeti csapás érte volna!
Na??? -
#5926 Mikor lex vmi jó Contest téma???Már eléggé régen volt. -
#5925 bejön nekem de nagyon :) -
#5924 ...thx! (nem vagyok vele még megelégedve, de már rakható :D)
...neked is kösz BEX! -
#5923 Végre valami szép kép :o)
Látom nálad az egyensúly megvaqn mert igen hangulatos képeket tolsz! -
#5922 Nah,ha már mindenki magáról rak fel képet én se maradok ki a sorból :P
-
#5921 -
#5920 nem az én napom ez. -
F1re #5919 2. cool :D
-
F1re #5918 olyat tok en is de ne offoljunk :D -
#5917 itt van 2 amit csináltam MSN hez :D A 2. mai termés :)
-
#5916 nem raktam be ez csak egy link :P
arra értettem hogy képet úgy hgy mindenki lássa aki belép a topikba olyat nem rakok be :P -
#5915 én se tudok rajzolni:D csinálj egy felhőt(clouds) és arra raksz rá még efektetekt meg arra is és így tovább és lesz belőle valami:D enyém is valami csak nem tudom hogy mi :D -
#5914 már egyszer megfogadtad hogy nem rakod be a k...a képeidet :P
Ezt te mondtad igy, nem sértés...
am csak poén volt nem zavar, bár ezek a fuilterhalmazok nem tetszenek(az igényesek nagyon tetszenek de hát ez...) -
F1re #5913 de en semmit nem tok rajzolni csak itt verem magam mint ha tudnek :D -
#5912 :D nekem sincs sokszor türelmem körbevágni valamit ezért játszadozok inkább filterekkel és készítek olyan képeket amik nekem tetszenek only:D
(egy újabb kép :D) -
F1re #5911 1.5 perc alatt mit vartatok :DDDD+ha tobb ideig csinaltam volna ugyan ien szar lenne csak jo volt felhozni vami mentseget :D -
#5910 te mondtad -
#5909 egyetértek:D vannak rajta "hiányosságok" :D -
F1re #5908 JOszar :DDDDD
-
#5907 köszi sikerült:)) de elég xar lett még dolgozok rajta picit hogy olvashatóbb legyen -
#5906 tessék gif-be menteni ;) -
#5905 hogyan tudom azt elérni hogy amit sg-re készítenék logót 8kb-nál kisebb legyen?ha rontom a minőséget olvashatatlanok a betük :S -
#5904 jóvan bazd nem nézek én ilyen szar filmeket :PPP -
#5903 nemvagyok, csak külsőségekben néz ki jól néhány momentuma, nem vagdosom az erem és sanyargatom magam depreszzióba menekülve :D nemvagyok én hülye :D -
#5902 Itten keressed meg gorgorothot ott van mordorban papa:PPP én nyertem -
#5901 dark ?!? minek ?!? így is elég sötét vagy...
amúgy nem teccik az ötlet.. -
#5900 XD
tessík ecsím itten nincsen-e gyöűrűk ura kíremszípen -
#5899 szoval: az nem vmi gyűrűk urás hely az a Gorogoroth? -
#5898 "az enm vmi gyurukouras"
na ezt magyarázd meg :DDD amúgy immortal six fett undert is alázza gitártépésben... -
#5897 IMOS e vagy?:O -
#5896 Gorgoroth? az enm vmi gyurukouras:) en is arockot szeressem:) amuyg az epres képen én vagyok akarommondani az az én fejem az eperben... -
#5895 Leégtél a napon? -
tessék ez vagyok én xD -
#5893 nekem a zene tetszik gorgorothot megszégyenítő gitártépés :D -
#5892 bajod van velem? a csúzen van maszter trénerrel ? :D
mindenki rakjon magáról képet, amit átps-elt :D
/látom most ilyen gyökér időszak van, meg ma különösenképp kurvajó napom van /volt szóval nem törlök ma, mehet a szórakozás és a móka nomeg a kacagás :D (nem tulzásba esni) -
#5891 Imo fauck imo fuj bleee, akkarommondani nem kedvelem oket -
#5890 nem árt...
hamár ímószem (bár én másmilyenre csinálnám komolyabbra, akkor jöjjön ímóhajas kép is :D
/ középsőt a cicám csinálta rólam (tanuló ps-es :D) :$
-
#5889 gondolkodni?