4828
1421062838.jpg
  • Malakai
    De, csinálják, csak az angol alapján szokták, így ahoz kell mérni..
  • Csaba007
    Ja csúszik! Nem csinálja senki! Még csak az angol feliratot rakták fel ma!! Pár nap szerintem és meglesz
  • fravik
    hello! úgy tűnik a felirat csúszik... remélem gyorsan kész lesz (na meg persze azt, hogy a xor-os verzióhoz is lesz):) már kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni...
    Ha esetleg vki tud vmit a felirat(ok)ról, akkor szóljon! köszi
  • Csaba007
    Szünet most volt és 11. e óta lett folytatva a 10.résszel minden csütörtökön adják amcsiban és vasárnap lesz felirat.22 részes szünet már nem lesz benne szerintem!!
  • halon
    hy!
    hány részes lesz a 2. évad? 22? és lesz szünet a filmben, mint a többi sorozatnál?
  • otrosinka
    thx
  • Csaba007
    Az Új részhez holnap lesz felirat!!! Ha kell valakinekaz új rész:

Supernatural.S02E11.Playthings.PROPER.HDTV.XviD-FQM

http://rapidshare.com/files/12424225/sn211p.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/12424279/sn211p.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/12424226/sn211p.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/12424097/sn211p.part4.rar
  • A tumi
    Hello
    Én imádom ezt a sorozatot,de ez a "Hunted" rész elég lagymatag volt.
    Bejött pár új szereplő,de semmi érdemleges nem történt.
    Elmondták a nagy semmit.
    Remélem a közetkező részek akciódúsabbak lesznek.
    :))
  • Csaba007
    Most néztem meg az új részt nagyon király volt!! Milyen király már Háború lesz!!
  • teminho
    köszönöm.
  • Csaba007
    www.mininova.org
  • teminho
    hali. lenne egy kérdésem. a január 11.-i részt, ami amerikában megy (2x10 - Hunted), honnan tudnám leszedni, mert néztem az összes torrent oldalt amin van regem, meg néztem egy ftp-s meg 1 sorozatos oldalt és sehol se találom.
    u.i.:kerestem a googleban is még mielőtt valaki azt ajánlaná. előre is köszi
  • Evin
    Szeretem ezt a sorozatot, mert mindig vannak benne figurázások(MIB, Szellemirtók, X-akták), de a tegnapi rész szinkronja olyan szépen elrontotta az egyik poént, hogy szörnyű. Jobban is meglehetett volna oldani.
    Mikor Dean-ék be akartak menni a házba, és jött az a 2félnótás, és azt hiszem Dean elkiáltja magát: Na kit akarsz hívni?
    Eredetileg ez a Szellemírtók zenéjének egy szövegrészlete lett volna, utalva a 2srác szellemírtós mániájára.
    Angolul(talán még jól is írom): "Who you gonna call..." (...Ghostbusters)
  • Agunesu
    Ehh rosszul írtam: a többi darab nélkül nem valószínű, hanem _biztos_, hogy nem engedi kicsomagolni. Először le kell töltened az összes darabot, r00, r01, r02, ..., r99999, aztán jöhet a kicsomagolás.
  • Agunesu
    Azért nem tudod megnyitni, mert az egy rar file darabkája. Kell hozzá winrar, hogy kicsomagold, meg valószínű a többi darab is, mert különben nem biztos, hogy engedni fogja.
  • greenish
    Nincs Total Commanderem, automatikusan meg nem csomagolja ki. Amikor kijelölöm és megnyitom megkérdi milyen alkalmazással nyissa meg, próbáltam: DIVX, Windows Media Player, CyberLink PowerDVD, QuickTime.
    Úgy tűnik elakadtam..
  • greenish
    Az a tegnapi rész...
  • Pheaper
    áá most néztem az órára
  • Pheaper
    megnyitod azt a könyvtárat ahova letőltőtted a cuccokat és kijelőlöd őket és rámész hogy kibontás(kicsomagolás)
  • greenish
    Hali!
    Rákerestem arra a letöltési oldalra, le is töltöttem az első részt( supernatural.s01e01.dvdrip-saints.r00) de megnyitni nem tudom.Most mit tegyek? Esetleg másik oldal...
    Köszi az eddigieket is.
  • Pheaper
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    annyi lesz hogy 2n felkutatják az apjukat aki egy kis falu vgay város sztem város nah mind1 és ott van 1 legenda egy lány aki stoposnak adja ki magát és aki elviszi az meghalmeg még ..:P majd rájöttök :)
  • Csaba007
    Látta már vlaki az új részt??? Meséljen:D!!!!!!!!!
  • 5w0rdf15h
    elvileg ma hajnalban jön az új rész
  • Pheaper
    olvass vissza
  • greenish
    Helló mindenkinek!
    Tudakozódni szeretnék letöltés ügyben.Sajna lemaradtam az Odaát első részéről, így most "vadászom" azokat az oldalakat ahonnan filmeket, sorozat részeket lehet letölteni.Kedvenceim közé tartozik még: Smallville,PB,Lost.Ezekkel kapcsolatosan is szívesen veszek infóforrásokat.
  • Challanger
    Hali!

Nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdésed, de jobb későn mint soha.
    Blue Öyster Cult - (Don't Fear) The Reaper.
    Nagy kedvencem ez a szám, először a Végítélet /Stephen King/ című Tv filmben hallottam.
  • maci13
    Hi, nekem megvan az első évad fullba angolul feliratosan, szetm megérte letölteni
  • Csaba007
    Január 11 nemsokára itt van!!!!:D
  • Pheaper
    egyszer van gyerek nap :)
  • Fókameister
    valaki tudna adni linket ahonnan a 2 szériát tudom tölteni?
  • mukika
    http://www.tv.com/
  • Csaba007
    Mikor lesz a 2. évad 10. része????
  • Csaba007
    Most néztem meg a 2. évad 9. részét nagyon király volt az egész sorozat nagyon fain!!
    DVD-n mikor jön ki az első évad?? Gondolom olyan szeptember környékén amikor elkezdik a 2. évadot vetiteni nállunk nem?? Tudja valaki pontosabban?
  • thhommy
    hello el tudja valaki mondani mi volt a multheti részben mer elfelejtettem felvenni mondanak vmi ujjat az apjukrol?
  • BiG G
    bezony, supnat beszt :)
    off/
    tolod még a csét? néha látlak a csürhe topikba irni azé kérdem :) majd lehet megyek szerverre, téliszünet nemsoká ittvan ^^
    on/
  • grebber
    Én torrentről szedtem az összeset és nem lassú :D
  • Csaba007
    Vicces vagy de attól még kéne!
  • mukika
    nekem meg egy ferrari kéne.
  • Csaba007
    Valaki tudna mondani egy olyan oldalt ahol a 2. évad fent van???
    Lehetőleg ne torrent. és gyors legyen!
    Előre is köszzz!!
  • grebber
    Jó volt ez a 9. rész.
    De egyenlőre lővésem sincs mit mondhatott Dean-nek a faterja.