4828
-
#61 megpusztulok mire újra lesz supnat :( a vége überdurva volt -
#60 hmm :| akkor máshonnan kell lekapnom az uccsó 2 részt, ahonnan eddig szedtem ott csak egy 20 részes egybe-torrent volt. -
#59 22 részes -
#58 Összesen nem 20 rész van? -
vg #57 -
#56 nagyon jó sorozat,első résznél még nem nagyon tudtam beleélni magam,de egyre jobban kezdem megszeretni -
#55 olyan boldog vagyok, hogy egyesek nem ismerik a spoiler tagot. -
nominator #54 miez a 22.resz vege? en ugy vettem ki h mind a 3an meghalnak...de ez hülyeseg lenne..akkor milesz a 2. staffellel?! -
#53 Wendigos se volt qtya ...
:) -
Exxon Valdeez #52 Kedvenc sorozatom. És hál' Istennek lesz második évad belőle. :)
Nos, a Madárijesztőt azért tudták a faégetéssel elintézni, mert abból volt az ereje, az volt az öreg fa, amit a telepesek magukkal hoztak. Így az volt a központ.
Szerintem a legrosszabb rész a Route666 volt, de még ez is a nézhető kategóriába esik.
Kedvenceim: Pilot, Phantom Traveller, Home, Asylum, Scarecrow, Shadow, Salvation, Devil's Trap -
#51 igen ez így van, de pl. a madárijesztő is évente egyszer ölt elvileg áprilisban, de őt el is intézték azzal, hogy elégették a fáját. de a bogarak maradtak. -
#50 úgy emléxem, h a bogarak csak az év egy bizonyos időszakában bukkanak fel, azt eltűnnek. -
#49 jaja. :)
jó zene, jó csajok ( najó azért nem mindig ;) ), jó verda. :D és a látványvilága valami fantasztikus. olyan szépen megcsináltak 1-2 jelenetet, hogy csak na.
-
#48 idáig 10 részt néztem meg. hát igen, azért volt 1-2-3 elég lagymatag rész. meg voltak benne nagyon hülye helyzetek, amiből pikk-pakk kijöttek. pl. a leggyengébb, és legrosszabb rész számomra a Bugs volt. hát anyám egyik pillanatról a másikra felkel a nap és elmennek a bogarak. persze a gödörben lévő csávó halálához elég volt 250 rovar, meg 2 perc, addig nekik semmi bajuk nem lett a sok repkedő genyától. fú de béna rész volt, és lezáratlan is maradt. :(
de ez a 9es 10es rész, nagyon bejött ismét. most meg is nézem egyből a 11et. :) meg így azért mind tetszett a bogaras kivételével, Bloody Mary, Hook Man, Skin mind állat volt. :) -
#47 már a zenéje miatt is érdemes nézni :) -
#46 Lesz jópár uncsi is benne, mondjuk 15-20%, de a végére nagyon felpörög -
vg #45 -
#44 első részt most csekkoltam meg. nem gondoltam volna, hogy ennyire be fog jönni... -
vg #43 Asszem a 16-oshoz múlt héten készült el a magyar felirat. Egy lány csinálja! -
#42 feliratot nem csinal senki? -
vg #41 Jah, detto! Én is most szedem! -
#40 Eddig kimaradt az életemből, pótolni kell :) -
winnie #39 night stalker is elég sötét volt -
#38 Nem bánnám. Az Angel óta nem volt semmi tényleg sötét hangulatú sorzat, de ez végre megütötte a mércét -
vg #37 Nagyon remélem, hogy folytatódik ez a sorozat! -
#36 Érdekes, a nézettségi hasrabecsap számokat nézegettem néha, és azokon nem szerepelt rosszul. Hát remélem folytatják. Idén 4 sorozat indult, a legjobb Threshold-ot már kilőtték, Surface ugyancsak lebegtetve, vagy lesz, vagy nem, ez is lebegtetve, talán a gyengusz Invasion lesz az amit folytatni fognak?
Nem értem ezeket ... -
#35 Sajnos tévedsz
Egy bajom van ezzel a sorozattal, minden egyes részében egy-egy már régen totál lerágott horror-klisét mutatnak be. Ami miatt szeretem az a vizualitás, na az nagyon ott van. Nem is a trükkök hanem a sötét tónusú gyönyörű és stílusos képi világa. -
#34 Hát, nagyon ütős volt. Ha jól tévedek ennek a sorozatnak legalább biztos a jövője -
vg #33 Megnéztem 1 season befejező részét is, hát bakker! Nagyon király ez a sorozat, alig várom a folytatást! -
#32 első két rész alapján figyelemreméltó misztikus sorozat.
amíg az Invasion nem folytatódik elleszek vele. -
#31 Hát igen, a fősztoriszál éppen pihenőt fújt.
Amolyan SG1-Citizen Joe féle rész volt (na jó, annyira szar azért nem :pp) -
#30 1x15 se fogja beírni magát a legjobb sorozatrészek nagykönyvébe .... :/ -
#29 Jó sorozat bár nem egetrengetö, túlságosan lehet rajta érezni, hogy az X akták spin-offja. A készítők is szinte totál azok. Elsö részben volt is egy utalás.
"Agent Mulder, Agent Scully".. :DD
Könnyed szórakozásnak azonban kiváló. -
#28 zsír volt 12. rész nézzétek! -
#27 Pedig a Threshold-hoz képest elég lagymatag, azaz inkább olyan lerágott csont újrarágása (X-Akták Ghost Edition) -
winnie #26 a supernaturalban minimum van 3 év. -
thiefpaper #25 A Supernaturalt már szerencsére megrendelték ez évre. A Threshold bukását persze a nézettség okozta. Aztán meg az már tényleg csak citromkarika volt a keserű tortára, hogy most amikor próbaként átrakták keddre, akkor a WB-s sorozatok is legyőzték. -
#24 Nem rossz, az első 3 részt én is megnéztem, meg talonba van a többi, nem a kukába :))
Amit művelnek (Threshold, Enterprise, Odyssey 5 ... ) szörnyű, én törvényt hoznék ez ellen, végülis láttuk, hogy mi is történt japánban, amikor befelyeződött a kedvenc sorozatuk
-
qper #23 Pedig nem rossz, nem rossz :)
Az első kettő után gondolkodtam hog feladom, de egész megkedveltem azóta a két srác kereszteshadjáratát a szellemvilág ellen.
SZomorú ami a Thresholdal történt:(((( -
#22 Én félretettem ínségesebb időkre (karácsony :))
De most, hogy a Threshold-ot lelőtték kezdek ideges lenni, hogy ez lesz-e a következő :((