4828
-
#101 óóó, bocsánat..:PP
-
#100 ő a 2x01-ről(azaz 2. szezon 1. részéről) beszél... és azt nem az rtl-en adják. :)) -
#99 ja, az volt..de ez rész nekem egy kicsit gyenge volt..a múltkori rész állatira teccet..
-
#98 Amit küldtem nem jó? -
#97 Azonkivül mert arányomat nem akarom megölni! -
#96 bithumen ;-) -
#95 LOL ezt nemide akartam :(
Nem tud valaki az első szériához gyors torrentet mert 1 rész mire leér 1 nap :( -
#94 Amióta megvetem a külső usbs 5,25"-ös racket azóta szinte nem tudok irni néha néha ir ,de legtöbbször elbassza a lemezeket.
Ezt irja ki SCSI/IDE Command aborted!
Mitől lehet ez? -
vg #93 Nagyon jó volt a 2,01! Mondjuk el nem tudom képzelni, hogyan fogják megölni azt a démont a fegyver nélkül... biztos lesz valami kard! -
#92 magyarul inkább komikus, mint természetfeletti. -
#91 na, ma 22 10ko, ugye?
-
vg #90 Kijött a 2,01 cucc! -
#89 Akkor pörögnöm kell,első évad 10. résznél járok .) -
vg #88 5 nap! -
#87 Nem, nem minden trackeren keresnek, csak ami bent van az adatbázisukban, de persze az elég sok. ^_^
Ja és nem rossz a sorozat, tetszik végülis. ^_^ -
winnie #86 torrentkeresők. azok minden oldalon keresnek. (mininova, torrentspy - megnézed az arányt és becsatlakozol) 30-40 k simán, vagy több -
062020 #85 Találtam, csak rapidshare-es, és így lassú, de gyorsabb mint a torrent -
062020 #84 pl melyik oldalra? -
Phat Smoker #83 mert nyilván vannak szupergyors titkos linkek. ez jó! -
winnie #82 mert nyilván vannak szupergyors titkos linkek.
istenem, lassan jön. akkor vársz. 350 mega lassan is lejön pár óra alatt és már lehet is nézni. ott vannak a torrentkeresők, kettőre random felmentem és elindultak jóval 10k fölött, pedig nem is volt maxon az uploadom. -
062020 #81 Valaki adjon ez gyors linket.
már két hete próbálom letölteni, de midenhol lassan jön -
#80 nekem nem tetszik :C -
#79 azt nem tudhatom...vinyóról néztem -
#78 a zene és a kocsi tényleg jó... de nem ebbe a kategóriába tartozik a szinkron... -
#77 én még mindig azt mondom...a zene a legjobb benne...nameg a kocsi.. -
DJviolin #76 Ja és a Smallville. Nálam ő a negyedik. De meg kell jegyeznem, hogy legszivesebben a Lost-ot, PB-t, Supernatural-t, és a Smallville-t első helyre raknám mindd. :) Annyira jók. -
vg #75 Nekem a Smallville az első, Supernatural a második, PB a harmadik, és utána Lost... -
#74 -
DJviolin #73 Sziasztok!
Tegnap láttam RTL-en. Istenkirály sorozat! A Lost és PB után ez a harmadik favorit. -
#72 up.hamarosan season 2. -
vg #71 Ebben az a jó, hogy ha lemegy az első évad az RTL Klubon, akkor remélhetőleg kiadják DVD-n, ami kötelező vétel lesz! -
#70 Odaát Promo - RTL Klub (by Hooligan) -
mastertime #69 Annyira nem rossz ez...
Itt is van egy leírás... -
Paddy #68 Szasztok!A youtube.com-onrákereshettek a supernatural season2 trailerére!! -
#67 23: In My Time fo Dying 9/21/2006 - jaaj de messze van ez még... :C -
vg #66 Az első 11 rész kijött DVDrip-ben! -
#65 Na végre én is megnéztem az első részt és hát mit mondjak nekem bejön csak azt nem szeretném hogy végignézem az első évadot aztán meg a végén kiderül hogy nem lesz folytatása. Lehet valamit tudni a sorozat jövőjéről(ha egyáltalán van neki) második évad vagy valami?? -
vg #64 -
xtatka #63 boccs nem direjt volt -
xtatka #62 kk