4828
-
#143 Mind megvan mar!! -
és még egy csomó, aki keres az talál... -
#141 Azokat mar megtalaltam de konkretan arrol a verdarol kerestem ,nem errol a bugyikek szinurol!! :D:D -
vg #140
Google a barátod! -
#139 Millio thx!!
Ha vki talal errol a verdarol jo kepeket please linkelje be!!!! THX -
vg #138 1967 Chevy Impala -
#137 Hi!!
Lenne 1 kerdesem: Amivel a 2 foszereplo megy verda,vki megtudna mondani a tipusat?! -
#136 Supernatural Promo for No Exit on 11/2 -
#135 Supernatural.S02E05.Simon Said.HDTV.XviD-FQM -
#134 -
#133 2X04 is! -
#132 első körben nézz meg 1 részt péntek este az rtl klubon (?), ha megtetszik, akkor nézed ott, vagy szedd le az első évadot dc-ről, torrentről, ahonnan tudod. -
#131 a feliratos kérdés nem kell az már megvan:) -
#130 Meséltek osztálytársak erről a sorozatról, ingyen van, hát kipróbálom én is:D 2 kér(d)ésem lenne: meddig készült el hozzá a magyar felirat, és honnan érdemes hozzá torrentet szedni? utánanéztem mininován, ott a legtöbb embernek a French változat volt meg, de gondoltam h franciául nem olyan jók a sorozatok:D -
#129 Supernatural 2x05 -
#128 jaja, a keserű humor nekem is mindig bejött a supnat-ban :) én még azon néztem egy nagyot, amikor a 4. rész végén elkezdett Dean filózgatni, hogy ennyi erővel neki sem kéne már élnie...
de sztem ez hülyeség, mert ő igazából nem halt meg, "csak" élet és halál között lebegett. az is érdekes volt hogy "legyilkollakbazmegzombivagyok" Angela, annak ellenére h zoNbi volt egészen emberinek tűnt :D -
Csaba007 #127 Császtok!! Tud vaki olyan oldalt ahol fent vannak a szinkronos részek meg a feliratosok is???? -
vg #126 Volt a 4es részben egy nagyon jó poén. Amikor veszekednek az utcán, akkor Dean mondja, hogy "most el kell kapnunk egy szabadon mászkáló zombit...", erre Sam "ember, kicsit fura az életünk..." :) Meg a kedvencek temetőjére utaló beszolás is jó volt! :) -
#125 most néztem meg a 2x03 és 2x04 részt, és nagyon jó volt mindkettő :) a 2x04-ben pedig aranyos volt a csaj, kár hogy picit gonosz :D -
#124 2X03 felirata kint van... -
#123 ezer köszönet. -
#122 forom.com -
#121 köszi, de a kérdés nem pont erre irányult :) -
#120 Még nem jött ki hozzá angol. -
#119 angol feliratokat honnan lehet megszerezni? nekem már az is pont elég lenne -
#118 Ha lesz angol,akkor kezdi el a fordító. -
#117 respect :) kár hogy már megnéztem felirat nélkül :( 2x03-nak készül már a felirata? -
#116 2X02 felirata a hosszupuskán! -
#115 Megkésve bár ...,de azért jó hogy lesz! -
#114 Jövő hét elején, ha minden igaz. -
#113 Nemtudja valaki mikor lesz felirat a 2.évad 2.részhez? -
#112 Pénteken a gép előtt ülve ért a film...egyszer csak hallom, hogy véres mária...nebassz ménem maradhatott bloody mary? urissten -
#111 igen... és már elérhető az eddig leadott mindkét rész is...
De persze nem Magyarországon... -
Boroskóla #110 Már megy a második évad ? -
#109 Még mindig nincs felirat pedig másnapra vagy másfél nap múlva már lenni szokott :( -
#108 Nagyon várom a 2. évad 2. rész feliratát.Az első rész vége szomrú volt :( -
#107 Supernatural Season 2 Episode 2 Promo -
#104 Ez érdekes pedig néztem itt és nem láttam mostmeg látom. -
#103 FELIRATOK.HU
miért nem lehet ott szétnézni, és keresni? -
#102 Nem olyan lassú mint a bűn!
WS.DVDRip.XviD-SAiNTS féle verziohoz létezik magyar felirat??