Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.
más látott=már látott
elmedéli=elmeséli
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem, hogy Mahone nem Kellermannal találkozik. Azt is remélem, hogy Sara nem egy más látott jelenetben lesz látható, hanem LJ elmedéli az elrablását és a kinyírását.
Jó persze érthetõ hogy ha hosszú újju póló van rajta akkor minek vakolják 4-óráig rá a tetoválást ha nem látszik, de akkor is ha ilyen jelenetet vesznek fel hogy be lehet látni a pólójába, akkor legalább a nyakára kenjék már vissza a tetoválást! <#vigyor5>#vigyor5>
De ettõl függetlenül jól megcsináltak benne mindent! <#hawaii>#hawaii>
Nem tudom ez a forgatáson hogy jött le, mert ha valaki akkor fentrõl egy vödörrel öntötte a nyakukba a vizet akkor is vizes lett volna ott a homok, de ebbõl is látszik hogy az alagutas jelenetet nem ott a börtönnél vették fel, hanem valahol máshol! <#vigyor4>#vigyor4>
De látszik is amikor Scofiék jönnek ki hogy egy ásott gödörbõl másznak ki, nem pedig egy lyukból <#circling>#circling>
Mondjuk én azért áldom magam hogy tudok úgy nézni sorozatokat/filmeket hogy a bakik mellett simán elmegyek és egyszerûen kikapcsolódok, szórakozok 😊
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
24 - Exile -Nov.23
A 11.-nek úgy lett vége hogy leemelték a tetõt ugye, ami az alagutat befedte és azt lehetett látni hogy ömlött be a víz, mivel ugye egy csomót esett az esõ és ezért is kellett este megszökniük.... na most a 12.-ben amikor jöttek ki víznek semmi nyoma nem volt és a tetõrõl amikor Scofield emelgette csak száraz por jött be! Na most ez hogy lehet ha 2mp-el korábban (az elõzõ részben) még folyt be a víz? <#vigyor5>#vigyor5> vagy a reflektor fényben gyorsan megszáradt? <#hehe>#hehe>
A másik baki meg az volt amikor Scofit kivitték az izzasztóba és ugye számlálás volt, mindenki az udvaron gugolt az õrök meg fegyvert fogtak rájuk. Annak is úgy lett vége hogy Scofieldet kivitték a börtönbõl. Aztán a következõ rész úgy folytatódott hogy mutatták messzirõl ahogy viszik ki, ahogy kijönnek az ajtón és mennek az izzasztó felé, a következõ jelenet meg az volt hogy a többiek már a cellájukból, az ablakból nézik hova viszik. Na most ez is érdekes, mivel 2mp-el azelõtt a földön térdeltek és fegyvert fogtak rájuk, de aztán hirtelen felrohantak az ablakhoz? <#vigyor3>#vigyor3> Érdekes, egyiksem lihegett, pedig ha ilyen gyorsan felértek akkor igen csak sietniük kellett! <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
De ezeket leszámítva nagyon tetszett minden! <#vigyor2>#vigyor2> Csak azért ilyenekre odafigyelhettek volna...vagy csak nekem tûnt fel? <#wink>#wink>
sztem egyébként abszolút nem jelentene akadályt mahone lelövése lincnek
de mint mondtam a kövi részben ugyis meghal xDD
Avanti Crociati!
ReaL MaDRid x siempre
Ramore:Bellicknek szerintem annyi,könnyen lehet,hogy a kövi részben azt látjuk,hogy elpatkol.
ReaL MaDRid x siempre
<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Szerintem jó hogy van folytatása, hogy húzzák, így még izgalmasabb és van valami értelme annak hogy ha kedden hazajövök melóból! <#vigyor3>#vigyor3>
Én csak azt sajnálom hogy nem fejezték be és hogy a következõ rész után nagy szünet lesz! <#szomoru1>#szomoru1> Így nemtudom minek kezték el nyomna ha a fele sincs kész?! <#nemtudom>#nemtudom>
24 - Exile -Nov.23
Szerintem nem a cég embere, nem hiába van/volt berezelve Whistler, csak tudja hogy a kiskönyv nélkül kurvára nem lesznek alku pozicióba. Én elhiszem h Mahone-nak bûnõdnie kell, de pont a legrosszabb idõt választotta Linc a vendettára, nekem elsõnek a fiam járna az eszembe, és csak utána rendezném a járulékos részeket...mert ennyi erõvel lelõhette volna Mahone-t a paton is, egyel kevesebb pipa volt úgy is, nameg ha ott egy hulla azzal megint idõt nyernek...de pont a legrosszabb idõt választotta a bosszúra, James nem hiába pattant meg....
Remélem T-bag-et nem megszöktetni akarják, hanem beküldenek max. valaki a Sona-ba, szedje ki az infot és pápá, butaság lenne még egy ilyen akció, meg kb. lehetetlen.
Jah és néztem elõzetest, szerintme Sucre az élvetemetõs. És az elõzetesben ott volt az üzletnél James is, szóval elõkerül 😄[/spoiler]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)