23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#17758 Én sem hiszem.:)
Sara télleg terhes volt és most írják vissza a 4.évadba? de akk. nem is vágták le a fejét, vlami klón volt xD
(akk. nem tom hogy fogják kimagyarázni, mert Burrows fia látta..) -
#17757 -
#17756 hallottam róla, de én nem hiszem. -
#17755 Aha..
Btw, télleg igaz, hogy Michael buzi?:D -
Lipi1980 #17754 Ez nekem (aki még nem látta végi a III. évadot) annyit jelent, hogy az egész III. évad bent játszódik a Sonában, és csak az utolsó részben tudnak kiszökni (mint az I. utolsó részében), és a IV.-ben egész végig szökni fognak (mint az egész II. évadban)...
Aztán a IV. évad végén elkapják és bezárják őket vagy az Alcatrazba, vagy a Szegedi "Csillagba" -
#17753 jókérdés -
#17752 micsoda escape kezdődik? -
#17751 -
#17750 bizonyos=mintha tudnál vmit,de sztem te is csak bizol benne :D -
daydream #17749 Úgy látszik, Sara doki néninek jót tett a szülés, mert szebb, mint valaha. A promo képeken gyönyörű. Scofield hogy fog neki örülni.
Amúgy annyi bizonyos, hogy nem úgy fog visszajönni, mint Bobby a Dallasban, úgyhogy megnyugodhattok. -
Larvin #17748 Mióta kijött Bobby Ewing a zuhanyzóból már nem lepődök meg semmin -
#17747 már megint az általánosítás
szerinted máshol nem gyűjtöttek rá pénzt?:D -
Lipi1980 #17746 Bocsi, nem gondoltam, hogy még nem tudtad, de ha ennyire le vagy maradva, akkor azt sem mondom el, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anno gyűjtöttünk Isaura felszabadítására, és valami vak spiné szemműtétjére is
Milyen IQ betyár ez a magyar nép... -
#17745 nézem én azt is, de ez a variáció még nem jutott eszembe, hogy Sarah valami android lény valójában :) -
#17744 Kösz szépen,most lelőtted a poént,pedig most akartam megnézni a dallast:dxd -
#17743 minden rendes teminátor test elmegy megkeresni a fejet, szal ez nem újdonság, bőrt meg ugye lehet növeszteni a fémvázra.
minden meg lett már magyarázva csak tessék nézni a testvér sorozatot (TSCC)! :DD -
Lipi1980 #17742 Hát és is nagyon remélem, hogy ha már 3 évadot ilyen faszagányosra csináltak, akkor a IV. (utolsó?) évadot nem basszák el valami űbergagyi ötlettel...
Én is bízom bennük -
#17741 sztem,nem álommal oldják meg és nem is azzal,hogy csoda történt!
vmi frappáns megoldást találnak,bízom bennük :) -
Lipi1980 #17740 Ezt még mindig jobban bevenné a gyomrom, mint azt, hogy Szkófíld felébred, és rájött, hogy álmodta az egészet... Mint Bobi a Dallaszban... -
#17739 sehol nincs nyoma sem a varrásnak Sarah nyakán. csoda történt, más magyarázat már nem is lehet. egyszerűen feltámadt a teste, és tapogatózva hosszú napok munkája után megtalálta a fejét, és valahogy egyesült vele. -
#17738 azért a sara annnyira nem über jó bula :/
jó lessz,érdekes...
bellick is kiszökött volna?:O nem emlékszem rá :D -
#17737 az a sarah csak egy kartonbaba!444
MAhoneval ujra együtt? ?
na yovan új részig megint nem jövök me csak összezavar a sok szar meg megtok előre mindent xd -
#17736 állatok mindketten xD -
Lipi1980 #17735 A notebook előtt az a hacker gyerek lesz???
Tetszik Szkófild bársony kabátja :):):):)
Jajhhhh Sára -
#17734 -
#17733 lol, a két Teddy XD
-
#17731 Nemhiszem.. A kész átverés szerződésben van a PB-vel az évadzáró epizódban Balázs bejön kamerával -
Suffering #17730 Trailerben is benne van Sara és nekem élőnek tünt :D -
#17729 ja kb:P -
#17728 de ez biztos hogy jön ? kijelentette a forgatókönyv író ? :D -
#17727 sara jön,hogy mi az ok nemtudni :D majd kiderül a sorozat folyamán.
kellerman nem jön egyenlőre :Ddd -
#17726 nah én itt kb 2 honapja nem jártam szal foggalmam sincs miket kőttek le az új évadból aminek örülök. a Sarah dolog hogy áll visszajön nem jön ? ha igen akkor lehet e tudni miként? Kellerman él vagy vmi hasonlo kiderült? :D -
#17725 nekem nem volt annyira poénos :)
jatek készül? : fain lenne nagyon :D
hmmm...
a vidiben még Sara felse tűnik :S szóval szerintem 2 hét mulva fogjuk látni és magyarázatot kapni a milétére:P -
#17724 Hát,ha télleg jól meg tudják csinálni és nem lesz gagyi akko én is remélem :) -
#17723 Remélem igaz! -
#17722 cool :) -
#17721 forrás:gamekapocs -
Játék készül a Szökésből?
Platform: PC, PS3, X360 Típus: Pletyka
Dátum: 2008.08.15. 15:37 Író: Ghost
Ezen funkció használatához be kell jelentkezned...
Ha még nem vagy tag, regisztrálj! 2 perc az egész és teljesen ingyen van!
Te már szavaztál!
hirdetés
A Szökés harmadik évadjának lemezén egy érdekes reklám tűnik fel, miszerint hamarosan a játékosok is átélhetik, milyen kijutni egy szigorúan őrzött börtönből.
Michael Scofield kalandos szabadulása idehaza hatalmas tömegeket ültetett a televíziók elé, s teszi még most is, mikor már harmadik évad játszódik. A sorozat tulajdonosa, a FOX úgy gondolta, hogy még több pénzt próbál csinálni a sorozatból, s megbízta a Brash Entertainment csapatát, hogy készítsék el a játékot - tudhatjuk meg a harmadik évad lemezén lévő reklámból. A hivatalos bejelentés még nem történt meg, reméljük, hogy arra sem kell sokat várni. A reklám szerint jövő februárban számíthatunk majd a megjelenésre, addig van idejük megfelelő minőségű játékot készíteni egy nagyszerű sorozatról.
-
#17719 -
Lipi1980 #17718 Istenem!
De jó újra a szereplők között látni Dr. Sarah Tancredi-t
És hogy még csak most múlt 31! Tökéletes! Gyönygörű, istennő