23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • dragon11
    Én sem hiszem.:)

Sara télleg terhes volt és most írják vissza a 4.évadba? de akk. nem is vágták le a fejét, vlami klón volt xD

(akk. nem tom hogy fogják kimagyarázni, mert Burrows fia látta..)
  • N o N a m e
  • N o N a m e
    hallottam róla, de én nem hiszem.
  • dragon11
    Aha..

Btw, télleg igaz, hogy Michael buzi?:D
  • Lipi1980
    Ez nekem (aki még nem látta végi a III. évadot) annyit jelent, hogy az egész III. évad bent játszódik a Sonában, és csak az utolsó részben tudnak kiszökni (mint az I. utolsó részében), és a IV.-ben egész végig szökni fognak (mint az egész II. évadban)...

Aztán a IV. évad végén elkapják és bezárják őket vagy az Alcatrazba, vagy a Szegedi "Csillagba"
  • tommyg
    jókérdés
  • N o N a m e
    micsoda escape kezdődik?
  • tommyg
  • II Rocky II
    bizonyos=mintha tudnál vmit,de sztem te is csak bizol benne :D
  • daydream
    Úgy látszik, Sara doki néninek jót tett a szülés, mert szebb, mint valaha. A promo képeken gyönyörű. Scofield hogy fog neki örülni.

Amúgy annyi bizonyos, hogy nem úgy fog visszajönni, mint Bobby a Dallasban, úgyhogy megnyugodhattok.
  • Larvin
    Mióta kijött Bobby Ewing a zuhanyzóból már nem lepődök meg semmin
  • passatgt
    már megint az általánosítás

szerinted máshol nem gyűjtöttek rá pénzt?:D
  • Lipi1980
    Bocsi, nem gondoltam, hogy még nem tudtad, de ha ennyire le vagy maradva, akkor azt sem mondom el, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Anno gyűjtöttünk Isaura felszabadítására, és valami vak spiné szemműtétjére is

Milyen IQ betyár ez a magyar nép...
  • 5c0rp330n
    nézem én azt is, de ez a variáció még nem jutott eszembe, hogy Sarah valami android lény valójában :)
  • Grove4
    Kösz szépen,most lelőtted a poént,pedig most akartam megnézni a dallast:dxd
  • tnm #17743
    minden rendes teminátor test elmegy megkeresni a fejet, szal ez nem újdonság, bőrt meg ugye lehet növeszteni a fémvázra.
    minden meg lett már magyarázva csak tessék nézni a testvér sorozatot (TSCC)! :DD
  • Lipi1980
    Hát és is nagyon remélem, hogy ha már 3 évadot ilyen faszagányosra csináltak, akkor a IV. (utolsó?) évadot nem basszák el valami űbergagyi ötlettel...

Én is bízom bennük
  • II Rocky II
    sztem,nem álommal oldják meg és nem is azzal,hogy csoda történt!
    vmi frappáns megoldást találnak,bízom bennük :)
  • Lipi1980
    Ezt még mindig jobban bevenné a gyomrom, mint azt, hogy Szkófíld felébred, és rájött, hogy álmodta az egészet... Mint Bobi a Dallaszban...
  • 5c0rp330n
    sehol nincs nyoma sem a varrásnak Sarah nyakán. csoda történt, más magyarázat már nem is lehet. egyszerűen feltámadt a teste, és tapogatózva hosszú napok munkája után megtalálta a fejét, és valahogy egyesült vele.
  • II Rocky II
    azért a sara annnyira nem über jó bula :/
    jó lessz,érdekes...
    bellick is kiszökött volna?:O nem emlékszem rá :D
  • Rockynhooo
    az a sarah csak egy kartonbaba!444

MAhoneval ujra együtt? ?
    na yovan új részig megint nem jövök me csak összezavar a sok szar meg megtok előre mindent xd
  • desigo
    állatok mindketten xD
  • Lipi1980
    A notebook előtt az a hacker gyerek lesz???

Tetszik Szkófild bársony kabátja :):):):)

Jajhhhh Sára
  • tommyg
  • N o N a m e
    lol, a két Teddy XD

• DöflingR
    Nemhiszem.. A kész átverés szerződésben van a PB-vel az évadzáró epizódban Balázs bejön kamerával
  • Suffering
    Trailerben is benne van Sara és nekem élőnek tünt :D
  • II Rocky II
    ja kb:P
  • Rockynhooo
    de ez biztos hogy jön ? kijelentette a forgatókönyv író ? :D
  • II Rocky II
    sara jön,hogy mi az ok nemtudni :D majd kiderül a sorozat folyamán.
    kellerman nem jön egyenlőre :Ddd
  • Rockynhooo
    nah én itt kb 2 honapja nem jártam szal foggalmam sincs miket kőttek le az új évadból aminek örülök. a Sarah dolog hogy áll visszajön nem jön ? ha igen akkor lehet e tudni miként? Kellerman él vagy vmi hasonlo kiderült? :D
  • II Rocky II
    nekem nem volt annyira poénos :)
    jatek készül? : fain lenne nagyon :D
    hmmm...
    a vidiben még Sara felse tűnik :S szóval szerintem 2 hét mulva fogjuk látni és magyarázatot kapni a milétére:P
  • DöflingR
    Hát,ha télleg jól meg tudják csinálni és nem lesz gagyi akko én is remélem :)
  • grebber
    Remélem igaz!
  • N o N a m e
    cool :)
  • Grove4
    forrás:gamekapocs
  • Grove4

Játék készül a Szökésből?
    Platform: PC, PS3, X360 Típus: Pletyka
    Dátum: 2008.08.15. 15:37 Író: Ghost
    Ezen funkció használatához be kell jelentkezned...
    Ha még nem vagy tag, regisztrálj! 2 perc az egész és teljesen ingyen van!
    Te már szavaztál!
    hirdetés
    A Szökés harmadik évadjának lemezén egy érdekes reklám tűnik fel, miszerint hamarosan a játékosok is átélhetik, milyen kijutni egy szigorúan őrzött börtönből.

Michael Scofield kalandos szabadulása idehaza hatalmas tömegeket ültetett a televíziók elé, s teszi még most is, mikor már harmadik évad játszódik. A sorozat tulajdonosa, a FOX úgy gondolta, hogy még több pénzt próbál csinálni a sorozatból, s megbízta a Brash Entertainment csapatát, hogy készítsék el a játékot - tudhatjuk meg a harmadik évad lemezén lévő reklámból. A hivatalos bejelentés még nem történt meg, reméljük, hogy arra sem kell sokat várni. A reklám szerint jövő februárban számíthatunk majd a megjelenésre, addig van idejük megfelelő minőségű játékot készíteni egy nagyszerű sorozatról.
  • N o N a m e
  • Lipi1980
    Istenem!

De jó újra a szereplők között látni Dr. Sarah Tancredi-t

És hogy még csak most múlt 31! Tökéletes! Gyönygörű, istennő