Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
amúgy lehet, hogy kellerman pl. csak a sarah-s flashback-ben lesz...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
ó mekkorát röhögnék! legjobb karakter a sorozatban. és mint az aláírásom is mutatja...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

cement
megmondtam geciek én megmondtam! <#vigyor1>

respect to the man in the ice cream van

desigo
az is oda van írva,hogy "uncredited"
nem jóváírt...
zeus89

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89

zeus89
Kellerman él, és Sara nem halott !!!!

SeeSee
Jah. Összefognának valakik ellen 😄 LoL

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

sweech
nem kérdés

precision
Kellerman él!? 😄 <#idiota>

Bazinga!

II Rocky II
#16401 -et elolvasod akkor rájössz hogy tudom-e 😛

24 - Exile -Nov.23

barnie1990
De zsir lenne egy Kellerman-Mahone meeting! 😊

Zene nélkül mit érek én?

javítás:

más látott=már látott
elmedéli=elmeséli
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The "Whistler for Sofia and LJ" exchange happens. Mahone meets up with someone unexpected in a bar. Sucre ends up in Sona while McGrady gets a happy ending. Sarah appears in a flashback.

Remélem, hogy Mahone nem Kellermannal találkozik. Azt is remélem, hogy Sara nem egy más látott jelenetben lesz látható, hanem LJ elmedéli az elrablását és a kinyírását.
Ice Cortez
Vol még ebbe egy gyengébb "baki" amikor ásnak valamit kint, valami vezetéket és ugye hosszú újju póló van Scofin és elõrehajol és lehet látni hogy nincs rajta tetoválás! <#vigyor3>

Jó persze érthetõ hogy ha hosszú újju póló van rajta akkor minek vakolják 4-óráig rá a tetoválást ha nem látszik, de akkor is ha ilyen jelenetet vesznek fel hogy be lehet látni a pólójába, akkor legalább a nyakára kenjék már vissza a tetoválást! <#vigyor5>

De ettõl függetlenül jól megcsináltak benne mindent! <#hawaii>

Ice Cortez
Igazából utólag vettem észre aztán gyorsan megnéztem a 11.-et hogy hátha rosszul emlékeztem, de tényleg folyt be akkor a víz <#buck> aztán a 12.-ben pedig már homok szóródott be! <#nevetes1>

Nem tudom ez a forgatáson hogy jött le, mert ha valaki akkor fentrõl egy vödörrel öntötte a nyakukba a vizet akkor is vizes lett volna ott a homok, de ebbõl is látszik hogy az alagutas jelenetet nem ott a börtönnél vették fel, hanem valahol máshol! <#vigyor4>
De látszik is amikor Scofiék jönnek ki hogy egy ásott gödörbõl másznak ki, nem pedig egy lyukból <#circling>

Gondolom, tudod mi az, hogy poén. P-O-É-N.<#ejnye1>
hmm, észre sem vettem én sem, persze jogos, tényleg baki az esõ-por dolog.

Mondjuk én azért áldom magam hogy tudok úgy nézni sorozatokat/filmeket hogy a bakik mellett simán elmegyek és egyszerûen kikapcsolódok, szórakozok 😊
II Rocky II
hjaaaa jo igy értem😄D ok ja álltalában hetente...kéthetente...havonta és többhavonta..😄

24 - Exile -Nov.23

passatgt
hetente van rész nem?:C

II Rocky II
milyen egy hét??? mit nézel te ???😮OO 2 perc kb.😄 na mind1.

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
😄Ddddd ha nem mondod,én sem veszem észre 😊 mindenki csak a lényeget figyeli,és ezt tudják a készítõk is,csak nem akkora amatõrök,hogy ilyeneket elrontsanak...

ReaL MaDRid x siempre

SeeSee
Még akkor is ha Panama 😄 Lol. Most már ezt is tudjuk.. Két perc alatt homok lesz a sárból. 😊

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

Timbo
de hüyék vagytok 😛 hát 1 hét alatt simán megszáradhatott<#banplz>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

II Rocky II
az izzasztós jelenet még oké,mert film 😄 de az télleg nagy baki volt hogy 2 perc alatt homokká szárad a talaj.😄(sõõõt nem is két perc hanem másodpercek alatt.

24 - Exile -Nov.23

SeeSee
Hallod, ha nem mondod észre sem veszem!😊 De komolyan! Fel se tûnt! Milyen szemed van neked? Sas vagy? 😊

Ice Cortez
Csak azért elég komoly baki volt ebben a 12. részben...
A 11.-nek úgy lett vége hogy leemelték a tetõt ugye, ami az alagutat befedte és azt lehetett látni hogy ömlött be a víz, mivel ugye egy csomót esett az esõ és ezért is kellett este megszökniük.... na most a 12.-ben amikor jöttek ki víznek semmi nyoma nem volt és a tetõrõl amikor Scofield emelgette csak száraz por jött be! Na most ez hogy lehet ha 2mp-el korábban (az elõzõ részben) még folyt be a víz? <#vigyor5> vagy a reflektor fényben gyorsan megszáradt? <#hehe>

A másik baki meg az volt amikor Scofit kivitték az izzasztóba és ugye számlálás volt, mindenki az udvaron gugolt az õrök meg fegyvert fogtak rájuk. Annak is úgy lett vége hogy Scofieldet kivitték a börtönbõl. Aztán a következõ rész úgy folytatódott hogy mutatták messzirõl ahogy viszik ki, ahogy kijönnek az ajtón és mennek az izzasztó felé, a következõ jelenet meg az volt hogy a többiek már a cellájukból, az ablakból nézik hova viszik. Na most ez is érdekes, mivel 2mp-el azelõtt a földön térdeltek és fegyvert fogtak rájuk, de aztán hirtelen felrohantak az ablakhoz? <#vigyor3> Érdekes, egyiksem lihegett, pedig ha ilyen gyorsan felértek akkor igen csak sietniük kellett! <#vigyor3><#vigyor3>

De ezeket leszámítva nagyon tetszett minden! <#vigyor2> Csak azért ilyenekre odafigyelhettek volna...vagy csak nekem tûnt fel? <#wink>

Fyrex
mmint lincoln 😄D

Avanti Crociati!

Fyrex
nah azért az kicsit más ha a fiad fejéhez stukkert nyomnak 😊

sztem egyébként abszolút nem jelentene akadályt mahone lelövése lincnek

de mint mondtam a kövi részben ugyis meghal xDD

Avanti Crociati!

hunbasser
jó,de igazából csak most a 3.évadban durvult be komolyabban 😊 akkor volt is csodálkozás a topikban,hogy milyen hidegvérrel ölte meg azokat az embereket...elõtte nem merte megtenni,pl amikor LJ-t akarta "visszarabolni",akkor is simán megtehette volna,hogy lelövi az LJ fejéhez stukkert tartó emberkét,ugyanúgy mint az általad említett szitunál.

ReaL MaDRid x siempre

Azért szerintem a Sofia fejéhez stukkert nyomó ürge lelövése sem puszta reflex önvédelem volt. Tehát Mahone elõzõ évad beli állítása, miszerint "Nem képes elvenni egy életet", már egy ideje elbukott.
SeeSee
Arra leszek kiváncsi, hogy hogyan szerzik meg.. 😄

Dynamic
Mondjuk nagyon nem ugyanaz, ha vészhelyzetben, önvédelembõl lelõsz valakit vagy bosszúból hidegvérrel.Vagy szerinted, ha fegyverrel megtámadnak az utcán és lelövöd az illetõt, akkor azután már röhögve elintézel bárkit akihez kedved van?Emlékeztetlek a 2. szériára, ahol Mahone azért is tudta lefegyverezni õt, mert Lincoln nem hidegvérû gyilkos és tétovázott.
bellick tiszta szánalom! nem ezt várnám egy kemény fegyörtöl...

hunbasser
meg ahogy kimászott...😄DDddddddd

Ramore:Bellicknek szerintem annyi,könnyen lehet,hogy a kövi részben azt látjuk,hogy elpatkol.

ReaL MaDRid x siempre

SG rock
kössz!
<#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#sir><#sir><#sir><#sir><#sir>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

szted nem lenne unalmas ez a kiszöktetés? sztem marhára! ha igy lesz akkor bujjank el az irok.. ahogy patron futott az elég vicces volt 😄 <#banplz><#banplz>

Ramore
Szerintem a következõ lépés a könyv visszaszerzése lesz, vagyis meg kell szöktetniük a testvéreknek a Sonából Theodoro-t, és persze Bellick-et is.
Hogy Lincoln nem lõne le senkit? Ne haragudj, de te hogy nézted eddig a 3.évadot?<#vigyor0>
ForzaInter
részvétem

Yo, Bitch!

II Rocky II
több hónap.😄 majd oktoberben jön a 4.évad ha mindenigaz.😊 én igy tudom.

24 - Exile -Nov.23

SG rock
Mégis mekkora lesz az a szünet? <#szomoru1>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Ice Cortez
Akárki akármit mond, nekem nagyon tetszett ez a rész is! <#wink>
Szerintem jó hogy van folytatása, hogy húzzák, így még izgalmasabb és van valami értelme annak hogy ha kedden hazajövök melóból! <#vigyor3>

Én csak azt sajnálom hogy nem fejezték be és hogy a következõ rész után nagy szünet lesz! <#szomoru1> Így nemtudom minek kezték el nyomna ha a fele sincs kész?! <#nemtudom>

Dynamic
Az meg a másik, hogy Lincoln alapvetõen nem gyilkos, szal még ha M. meg is ölte az apját, azért nem olyan könnyû hidegvérrel lelõnie valakit.
II Rocky II
az utolsó mondat már spoiiler mivel nem az elmult részben láttuk hanem az elõzetesben.így aki azt nem akarja megnézni most óriási spoilert mondtál el..😄 szal ovatosan.😄DDDD

24 - Exile -Nov.23

precision
nem neked írtam hanem úgy általában mindenkinek aki sír a spoiler használata miatt

Bazinga!

Már nem kell spoilerbe írni, szóval (azért csak óvatosan):

Szerintem nem a cég embere, nem hiába van/volt berezelve Whistler, csak tudja hogy a kiskönyv nélkül kurvára nem lesznek alku pozicióba. Én elhiszem h Mahone-nak bûnõdnie kell, de pont a legrosszabb idõt választotta Linc a vendettára, nekem elsõnek a fiam járna az eszembe, és csak utána rendezném a járulékos részeket...mert ennyi erõvel lelõhette volna Mahone-t a paton is, egyel kevesebb pipa volt úgy is, nameg ha ott egy hulla azzal megint idõt nyernek...de pont a legrosszabb idõt választotta a bosszúra, James nem hiába pattant meg....

Remélem T-bag-et nem megszöktetni akarják, hanem beküldenek max. valaki a Sona-ba, szedje ki az infot és pápá, butaság lenne még egy ilyen akció, meg kb. lehetetlen.

Jah és néztem elõzetest, szerintme Sucre az élvetemetõs. És az elõzetesben ott volt az üzletnél James is, szóval elõkerül 😄[/spoiler]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Whistler szerintem a cég embere, Linc meg teljesen logikusan cselekedett. Le kellett volna lõni Mahone-t a faszba, csak hát ez egy sorozat és húzni kell. Ha bele gondolsz Mahone lelõtte Linc faterját, meg õ miatta (is) került Scofield a sona-ba. Amúgy ennyi klisét nem tudom hogy tudtak bele rakni egy 42 perces epizódba. Szerintem kúrva szar rész volt tele klisékkel és hibákkal. Sokszor megkérdeztem már magmatól, hogy miért is nézem ezt a szart, de nem tudom a választ. Talán azért mert érdekel, hogy mit tudnak kihozni belõle, de az az igazság, hogy néha már sírva röhögök azon a sok hülyeségen amit az írok kitalálnak.

zmeor
igen csak közben esett az esõ... és muszáj volt kijönni mert különben beszakad.

leszarom a konfigod...