346
Land of the Dead: Road to Fiddler\'s Green
-
#66 stem ez lehet az ok =/ -
#65 lehet valami közbecsúszott, kiadó gondok, stb.. -
#64 Nem, szerintem legálisan sem jelent még meg. Nem láttam nyomát sehol. A hivatalos oldalon is csak előrendelni lehet. -
#63 Itt már tényleg valami gááz lehet.
nem ehhez vagyunk szokva.Általában a megjelenés előtt is jönnek ki gammák,ez meg megjelenés után sincs sehol.
Pedig reggel nagy reményekkel kutattam után torrentoldalakon,de semmi.
Itthon mikor jelenik meg?
Mert ka kijött akkor megveszem. -
#62 Sztem még nem jött ki. -
#61 Fent van már valahol a teljes játék? -
#60 azaz, király lett!gratz -
davos80 #59 -
#58 nájszos -
#57 aranyos -
Csoder #56 az oldalam kapcsán: ilyen lenne az alap:
véleméy, kritika? -
Csoder #55 Tudjuk :) -
sorted #54 felbontást ugy kell állitani hogy beálitod pl 1024 és alatta van egy apply video setting na arra katt és kész -
#53 énisénis -
#52 Én most lassan eltünök a gép elől!
Remélem mikor reggel jövök,addigra már fent lesz a játék! -
#51 Hát, hogy hanyagolják a warezt. De hát csak nem... -
#50 Mi a rossz sejtés? -
#49 "Groove Games announced that Land of the Dead: Road to Fiddler's Green will ship to retail stores on October 17th, carrying a MSRP of $29.99 for Xbox and $19.99 for PC. "
Tehát elvileg már 2 napja kinn van. Jöhetne már a warez is. Rossz sejtésem van. -
#48 Én mintha hallottam volna olyasmit, hogy okt. 18. De hát még nincs. Mindenesetre ebben a hónapban tutira kijön. Kíváncsi vagyok, nálunk lehet-e majd kapni. Végülis a low-price árat azért ki lehet fizetni egy jó cuccért. -
#47 Nem tudjátok mikorra várható? -
#46 Basszus, láttam, hogy kint van a Quake 4, de nem tud érdekelni. Most ezt várom nagyon. Azért ez fura... -
#45 Most már jó lenne ha kijönne... -
#44 -
#43 Főkent a fegyverek animjára, az újratöltésekre, váltásokra, ilyesmi. De szerintem a zombiké sem rossz. -
Csoder #42 "szerintem az animáció is a grafika kategóriájába tartozik"
??
Véletlenül sem. Egyébként milyen animációra gondolsz?? -
#41 vááá de má úgy nyomnám vele :( fullal -
#40 Fasza lesz ez naon. A hangulat többet ér, mint a grafika, ráadásul szerintem az animáció is a grafika kategóriájába tartozik, és az viszont nagyon jó. Remélem, lesz azért valami halovány szotrija is, mondjuk pár NPC, hogy fűszerezze egy kicsit. -
#39 jhahjha, én nekem naon tetszik ez a game, én is már nagyon várom a fullt
nekem ezzel a gammel semmi bajom, sztem kifejezetten szép a játék, és én kicsit féltem is hogy őszíntén bevalljam (lehet csak én vok ilyen parás)
amik nagyon nagyon tetszenek, azok az animációk, a fegyvertöltés, meg az ilyenek...sztem EGYEDI! és ez a game megérdemelné akár azt is, hogy ne budget kategóriába sorolják, hanem rendesbe, mert azért vannak olyan játékok, amik drágábbak mint az "átlagos" árúak, és a hányinger kerülget, akkora szarok...szal sztem le a kalappal, szépen megcsinálták! VÁROM NAGYON A FULLT! -
Csoder #38 Nekem is jobban tetszik, reálisabb. Plusz a film is bejött.
hah de jó lenne már a fullal hentelni -
#37 nekem jobban bejött mint a Serius Sam 2 valahogy inkább "élethűbnek":)) tartom hogy zombikat irtsak mint abba olyan idióta figurákat:D -
Csoder #36 Úgyérzem nekem még jónéhánynapig nem lesz meg :(((
Sehol sem láttam...
-
#35 :) jah, mehetünk hentelni:D:D:D -
#34 ma jötki-.- -
#33 it iz -
Csoder #32 Helyes :)
Egyébként csinálok a land of the dead-nak egy honlapot. Elég pofás lesz, amint kész lesz feltöltöm a végleges verziót, és belinkelem. Nagyon megtetszet a játék, így hát nem hagyhatom annyiban... :) -
add tu févörit ^.^ -
Csoder #30 Elvileg holnap, október 18-án, hamarossan kijön. -
#29 Mikor jön már ki a full játék? -
davos80 #28 Jónak,ill hangulatosnak tűnik a gém, maj meglátjuk. -
#27 hm, nemrossz
rövid:|