Land of the Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játék indításakor a következõ hibaüzit kapom:
No Label
CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 2678 MHz with 1023MB RAM
Video: NVIDIA GeForce 7600 GT (9381)
Negative delta time!
History: UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
mi lehet a gond?
de neha azert nem art egy kicsit elfilozofalni az adott szituacion-e! nemigaz? 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A zombikat le kell lõni shotgunnal! <#violent>#violent>
trilogia:
night of the living dead 1968(ebbol keszult remake 1990ben amugy jo az is!)
dawn of the dead 1978(ez a csucs 😄 ebbol is keszult remake... 2004 de ez mar arnyeka a reginek, amugy nemrossz, de nem az igazi)
day of the dead 1985 (ebbol most jon majd egy remake, tuti elkurjak :C)
mind3 alap!!!!!!!444
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jajj ezt valaki elolvassa szetrohogi magat, ilyen "hulyesegekrol" beszelunk 😄
valahol igazad van sajnos... nekem a kedvencem az EREDETI dawn of the dead... pont egyidos velem 😄DDD eszmeletlen mennyire jo film, talan mar inkabb nevezhetjuk szociodramanak, de ez mar off nagyon es ezt nem lehet 1-2 mondtaban kitargyalni, stb😄
AZ a film ezer sebbõl vérzik.Aki ilyet akar az nézze meg a Holtak hajnalát (Dawn of the dead).Annak a története is rendben van.A színészek is jobbak.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Van ennek a játéknak valami köze Romero mester filmjéhez ? Mármint a címén kívûl ?
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
A másik érdekes dolog -nemtom észrevettétek e- hogy ha felállsz kukára vagy kocsi tetejére akkor a zombik nem látnak vagy legalábbis állnak egyhelyben s kész. Ha elég ügyes voltam lecsaptam onnan õket. Az m16-os is vicceseket produkált! Az egyik zombinek elég volt egy golyó a fejbe és csá a másiknak viszont fél tárat kellet belelõni a fejébe. A molotov koktél viszont tetszett.az jól meglett csinálva.
ja végezetül szerintem attól hogy a zombi kezében fejsze lapát stb. van attól nem kellene hogy erõsebb legyen vagy szinte már golyóimmunitása legyen.....
egyébként mi volt az az emlegetett "SPOILER" fegyver? Mert én nem hiszem hogy találkoztam vele...
"The trees move. Do you not see it?"
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Nagyon jó ez a játék! Nem tudtam abbahagyni. Végig is játszottam gyorsan. Most másodszorra tolom. Tudtok ajánlani valami hasonlót?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Van a játékhoz magyarosítás?
Kösz.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Glory, Glory Man. United!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Most már sikerült,tovább jutni
Hurá!<#taps>#taps><#taps>#taps><#integet2>#integet2>
Mit tegyek?1 ajtot sem tudok kinyitni,mert zárva van.
Elöre is köszi
ha naggyon muszáj:http://www.cheatcc.com/pc/landofthedeadroadtofiddlersgreencheatscodes.html
OFF
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES