346
Land of the Dead: Road to Fiddler\'s Green
-
ATX1 #306 Most keztem ezt a játékot,de nemtudok hová menni.
Mit tegyek?1 ajtot sem tudok kinyitni,mert zárva van.
Elöre is köszi
-
beerka666 #305 OFF
ha naggyon muszáj:http://www.cheatcc.com/pc/landofthedeadroadtofiddlersgreencheatscodes.html
OFF -
#304 jo lett volna ha a feka a föellenfél -.- -
#303 Nem tud valaki valamit arról a modról amitől multiban jóval több zombi lesSSZ?? -
#302 Hát igen... Mé tűnnek el?? Ez engem is bosszant.. De főleg az hogy lövöm, és szét esik... :S -
Gabe18 #301 pustuktak=pusztultak -
Gabe18 #300 Persze hogy nem,de a HL2-ben lévő Havok fizika "kissé" jobb mint a Doom 3-ban lévő nem tudom milyen.De persze még igy is jobb volt a Doom is,mintha valami script-re pustuktak volna.De ha már egyszer raktak bele valamiféle rag doll effektet,akkor mi a bánatért kell a halottaknak eltünniük? -
#299 Kit érdekelnek a hülye pózok?? Legalább esik valahogy... Vannak fizikai tulajdonságai. Most nem a HLt akarom isteníteni, se a doomot, de az jobb lenne ha csak simán lehuppanna egy helyre mint pl a gta-ba?? -
#298 :)))) akkor a hl2 összeeső hulláiról neis beszéljünk... -
#297 Jaj de igazad van... :D Én inkább lejjebb vennék olyan dolgokat amit nem annyira tartok fontosnak grafika terén, csakhogy hullák heverjenek mindenfelé -
Gabe18 #296 Ilyen alapon semmi disz nem kell a pályára,minek az,ugyse azt nézed,folyosó legyen meg ellenfél,azt kész...
A Doom legnagyobb hülyesége volt ez a eltünő halottak,amit aztán a Quake 4-be is sikerült belerakni.Legalább opcionális lenne hogy akinek birja a gépe,az bekapcsolhassa az ottmaradásukat.Persze az eltünésükkel jól lehetett palástolni a helyenként botrányos fizikát a testeken.Kedvencem volt a hanyatt eső majd a két talpán és a feje tetején támaszkodó hídba lement zombi... -
#295 Feltenném ssakhát ne foglalna 6 Gigát az UT2k4 :( -
#294 noigen HL1hez az origi mod naon ott volt!!! -
#293 -
#292 kiprobaltam a demojat, es azert csalodtam egy nagyot... amiylen igenyes a website, meg az elozetesek igenyes PR munkarol tanuskodnak, haaaat nekem a zombik eleg gagyinak tunnek a jatekban elesben... :( valahogy masra szamitottam :( a vilag is tok hangulat meg midnen... na remelem a vegleges verioban azert jobb lesz a cucc! -
#291 Out of Hell-ből ki kéne probálni a demót. -
#290 JUJJ NAGYON ZSÍR LESZ EZ A GÉM!!!!!!!!! -
#289 Out of hell: bocs most néztem meg, másról beszéltem, az hell gate london :D -
#288 Az eltűnés nemgond, de a szétesés gagyi... Én azér nézem, meg hlbe is szerettem lövöldözni őket, meg lestem ahogy összeesik meg gurul meg ilyen hülyeségek:D szerintem kell az... Az out of hell az nem valami kaland?? én valami olyasmit láttam egyszer hogy a painkillerhez hasonló fps szerű játé valójában kaland... De lehet hogy én másról beszélek:D:D:D:S -
#287 doomba nemazér esnek szét és tünnek el mer igytudja:D ennek okai vannak pl gyorslegyen a gém és ne vegye el az fpst meg amugyis ugyse azokat nézed a földön.. -
#286 Azért EZT sem kell szemelöl téveszteni!! -
#285 Egyébként nem tudtok valami ingyenes warez oldalt ahonnan leszedhetem a gémet?? Mert mivel hogy most nincs jobb, ezzel is elszórakoznék... Ha tiltja a szabályzat akkor privbe adhattok ftp... -
#284 Najó... A akkor inkább csinálnának egy új enginet, de doom engine kizárva a szétrobbanó testek miatt, mer azt tiszta quake 3, vagyis gagyi, fear engine, lehet hülyeséget mondok, de kurvára nincs optimalizálva, és most valahogy nincs pénzem egy alienware area 51, masinára, csak hogy játszhassak:D... -
#283 nemrossz azt nemmondom de én nemtudom elképzelni hogy féljek mer nemrendelekzik olyan erős tulajdonságokkal ami paráztatna, hl2 is egy szép mese se több se kevesebb, fear, doom engine annál inkább alkalmasabb rá. Fizikát meg havok által mindehova tudnak rakni ha ügyesek és akarnak.... -
#282 Remélem csak te gondolod így. Szerintem nagyon is jó a source engine. Mi az hogy mesés?? Ha a színekre gondolsz az csak textúrázás, és a játék készítésekor teljesen egyedi textőrákat fognak használni, persze néhány meg fog maradni, de például nem hagyják a bogár textúrát zombihoz. És a source engine azért jó, mert pl a LOD-ben belelőssz a székbe, és áll ott szépen, hl2-ben pedig széttörik, és repül mindenfelé, mert fizikai tulajdonságai vannak. Na meg persze ott a ragdoll, hogy a hulla ne csak simán kiterüljön/összeessen, mint pl doom2(nem csak elírtam). -
#281 Nem rossz!
-
#280 source engine mindenre jó csak ilyen zombis játékra nem.. tiszta mesés a kinézete semmi félelmetes nincs benne -
#279 vagy pedig így itt -
#278 basz!! még 1x... inkább kiírom a linket http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=18836 -
#277 E öjöm e bódottá' megvan a gamestaron amit mondtam -
#276 Én nemtudok róla. -
#275 Ha nem baj azért még kérdeznék egy nagy lámaságot... Nemtudjátok véletlenül hogy van e már a holtak hajnalának második része?? Mert egy csávó mondott nekem valamit egy zombis filmről hogy valami szigeten játszódik, és ha jól emlékszem a holtak hajnalának is ott van vége. De ha jól tudom a house of dead is szigeten játszódik, de sajna én azt nem láttam.... -
#274 A trailert sajna törölték de mind1... Hmmm 3 fajta zombi, alap, alfa, prime Ez kezdi elvenni tőle a kedvem. A Gamestaron láttam egyszer a hírt arról a source-os játékról, és képeket, de sajna nem emlékszem a címére, és a galériába kikeresni húzós, ugyanis egy betű alatt van vagy 20 játék, vagy több...
Én a source engine miatt reménykedek benne, ugyanis a hl2 engem nagyon megfogott.
És ami Lammer álma is, az a túlélős, meg minden finomság amiket én is eleírtam, arra sajna még várni kell és nem is keveset, és nem tudom melyik lesz az a fejlesztő, amelyik rájön hogy mi is kell egy igazi jó horror gémhez.... -
#273 sziiivembol szoltal fella :D enis egy iylen jatekrol almodozom... kicsit megabb AIval, pont ahogy irtad :D jokis igazi survivor temaval, mondjuk a stalker(ahogy reklamozzak a franko AIjukat) fele godnolkodo NPCk stb... uhh az mega durvulat lenne :D -
#272 Akit esetleg jobban érdekel a Zombies game akkor nézzem el IDE jó sok info van. -
#271 Lesz egy de hogy mikor és hogy a te vágyaidat kielégití-e azt nemtudom.
Zombies itt vannak róla képek. -
#270 Nemtudtok egy a jövőben megjelenő full-zombis(ezt úgy értem hogy más gagyi szörnyek nem jönnek pl. doom-ban) játékról??? A véleményem a LOD-ről, az hogy a terv jó lett volna, csak a megvalósítás szar! Őszintén megmondom hogy csak a demóval játszottam, de elég is volt... Ugyanis az Unreal 1 engine-re kizárólag unreal jellegű játékokat szabadna csináljanak. Én ezt a land of dead-et source enginnel képzelném el, szétpakolható tárgyak, ragdoll, és miegymás, aki játszott a half life 2-vel az tudja. Remélem más is egyetért velem. Hiába játszok egyszerű hangulat miatt, ha nem élvezem a játékot. HL2 maradt a kedvenc FPS-em, és nem tudom valami meg fogja e dönteni, talán egy source engine-es zombis játék, amiben kizárólag zombik vannak, és más gagyi szörnyek nem. Pl. Dawn of the dead, mielőtt kioktatnátok, tisztában vagyok vele hogy ez egy film, de ez már rögtön megadná a hangulatot. Hosszú lenne a játék, több befejezéssel, vagyis nem lineáris, többfelé mozoghatnék ebben a világban, sok fasza fegyver(shotgun musthave), társakkal, akiket a a városba találhatnék, ha megfertőződnének, saját felelősségre hagyhatnám életbe vagy lőhetném le őket, mert pl ha velem lenne egy családtagja is aki ragaszkodik hozzá, vagy összespanolna a többiekkel, akkor előfordulhatna hogy kiutálnak, vagy agyonlőnek:D... Lennének járművek, mint pl half life, amit tőnkre vághatok, és aztán megint mehetek gyalog, vagy ha kifogy az üzemanyag, akkor is gyalog tovább... Megtisztítható helyek, amiket használhatok átmeneti szállásként. Bármikor menthetek(nekem ez fontos:D). Jó grafika, source engine, jó sztori, zombik, fegyverek, és játék. Nekem ez kellene. Azthiszem hallottam hasonlóról, ahol source enginet használnak majd. Ti gondolom nagy zombi fanok vagytok(én is egy kicsit :D) és tudjátok hogy mik lesznek a jövőben az ilyen jellegű játékok, és tudtok mondani pár címet, mert sajna a source-osnak nem tudom a címét. Előre is köszönöm. -
#269 En is most fejeztem be a jatekot, tegnapelott este. SZuper, hangulatos game volt, engem paraztatott is rendesen. Talan az oregedes teszi, regebben vigan toltam Resident Evilt, Silent Hillt, mostmar ettol is paraztam. Talan az szamit, hogy mostmar csak ejszaka tudok jatszani, es persze ekkor egyedul, sotetben. Mindenesetre hangulatos volt, Nekem kb. 5 ora volt a jatekidom, valaki azt mondja, neki 3-4 ora.
Helyszinek jok voltak, igaz ugyan, hogy mindig egyfele lettunk terelve, de jo aranyban jottek kulso- es belso helyszinek.
Felirat nektek is ugy volt, hogy videok alatt egy-ket alkalommal megjelent, de altalaban nem? Nekem kb ket radiohallgatas alatt volt felirat, tobbszor nem. -
#268 -
#267 ahhoz képest hogy béna végigtoltad lol :D:D:D::D