Land of the Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Doom legnagyobb hülyesége volt ez a eltünõ halottak,amit aztán a Quake 4-be is sikerült belerakni.Legalább opcionális lenne hogy akinek birja a gépe,az bekapcsolhassa az ottmaradásukat.Persze az eltünésükkel jól lehetett palástolni a helyenként botrányos fizikát a testeken.Kedvencem volt a hanyatt esõ majd a két talpán és a feje tetején támaszkodó hídba lement zombi...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én a source engine miatt reménykedek benne, ugyanis a hl2 engem nagyon megfogott.
És ami Lammer álma is, az a túlélõs, meg minden finomság amiket én is eleírtam, arra sajna még várni kell és nem is keveset, és nem tudom melyik lesz az a fejlesztõ, amelyik rájön hogy mi is kell egy igazi jó horror gémhez....
Zombies itt vannak róla képek.
Helyszinek jok voltak, igaz ugyan, hogy mindig egyfele lettunk terelve, de jo aranyban jottek kulso- es belso helyszinek.
Felirat nektek is ugy volt, hogy videok alatt egy-ket alkalommal megjelent, de altalaban nem? Nekem kb ket radiohallgatas alatt volt felirat, tobbszor nem.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Közelharcban a lead pipe jött be nekem legjobban a jobbklikkese gyorsan és hatalmasat sebez, a legjobb a SPOILER "fegyver" de azt csak a legvégén adja meg 😊
Es ha mar esetleg valaki probalta: megmaradnak a jatekallasok peccs utan?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Kozelharci fegyvereket probalgatva ugye felallithato egy sorrend, hogy mi milyen hatekony. Golfuto nem volt eleg eros, a kis kalapacs sem, lapat, meg aztan a baseball uto mar nagyon okes volt, es mostmar megvan az elso fire axe-om, egyenlore ez tunik leghatekonyabbnak. (Ki hogy latja ezt a kerdest?)
Lofegyverekrol pedig azt kerdeznem, vannak-e olyan pontok a hullakon, ami hatekonyabb? Probalom a fejet celozni, a pisztollyal ez hatekony is, leviszi a paciens fejet, de a jo oreg rifle-vel van valami hatekonysag novelo pont?
Itt
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Én ott tartok, hogy a börtönbõl kiszabadítottam valami csávót és a következõ pálya az, hogy Én fenn vagyok a tetõn és be kell védeni a fószert a távcsöves vadászpuskával, amíg eljut a kamionig.
Itt belefutottam egy Bugba. A zombik nem támadják meg a fószert. Sõt a fószer sem mozog. Szóval nem tudok túljutni ezen a részen. Nincs valami konzolparancs, ami visszakapcsolja az AI-t ? Vagy patch ?
Egyébként még mennyi lenne hátra a játékból ?
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Lehet hogy be kéne iratkoznom kung-fuzni ki tudja mit hoza a jövõ 😄D <#idiota>#idiota>
Persze csak a parkolóig 😄
"I know Kung-Fu!" lol ez mekkora már 😄
SPOILER
Van pár bug de egyáltalán nem zavaróak, nagyon bejön hogy nem voltak Boss-ok de sztem Otis lelövését a csónakban ki lehetett volna hagyni szar volt az a rész :/
Land of the Dead - Loot and Shoot (Macromedia Flash Game)
Esküszöm valahogy ez félelmetesebb mint a PC-s változat, de azért az is elmegy. <#vigyor>#vigyor>
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Es bocsi a vallatas miatt 😊 Csak kivancsi voltam, hogy van idod ennyi jatekra 😊