Land of the Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen alapon semmi disz nem kell a pályára,minek az,ugyse azt nézed,folyosó legyen meg ellenfél,azt kész...
A Doom legnagyobb hülyesége volt ez a eltünõ halottak,amit aztán a Quake 4-be is sikerült belerakni.Legalább opcionális lenne hogy akinek birja a gépe,az bekapcsolhassa az ottmaradásukat.Persze az eltünésükkel jól lehetett palástolni a helyenként botrányos fizikát a testeken.Kedvencem volt a hanyatt esõ majd a két talpán és a feje tetején támaszkodó hídba lement zombi...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Feltenném ssakhát ne foglalna 6 Gigát az UT2k4 😞

Next PC upgrade: 2022

Lammer
noigen HL1hez az origi mod naon ott volt!!!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
<#zavart1>

Lammer
kiprobaltam a demojat, es azert csalodtam egy nagyot... amiylen igenyes a website, meg az elozetesek igenyes PR munkarol tanuskodnak, haaaat nekem a zombik eleg gagyinak tunnek a jatekban elesben... 😞 valahogy masra szamitottam 😞 a vilag is tok hangulat meg midnen... na remelem a vegleges verioban azert jobb lesz a cucc!

grebber
Out of Hell-bõl ki kéne probálni a demót.

SZilaJMaGGoT
JUJJ NAGYON ZSÍR LESZ EZ A GÉM!!!!!!!!!

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Out of hell: bocs most néztem meg, másról beszéltem, az hell gate london 😄

SZilaJMaGGoT
Az eltûnés nemgond, de a szétesés gagyi... Én azér nézem, meg hlbe is szerettem lövöldözni õket, meg lestem ahogy összeesik meg gurul meg ilyen hülyeségek😄 szerintem kell az... Az out of hell az nem valami kaland?? én valami olyasmit láttam egyszer hogy a painkillerhez hasonló fps szerû játé valójában kaland... De lehet hogy én másról beszélek😄😄😄:S

Istencsászár
doomba nemazér esnek szét és tünnek el mer igytudja😄 ennek okai vannak pl gyorslegyen a gém és ne vegye el az fpst meg amugyis ugyse azokat nézed a földön..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Azért EZT sem kell szemelöl téveszteni!!

SZilaJMaGGoT
Egyébként nem tudtok valami ingyenes warez oldalt ahonnan leszedhetem a gémet?? Mert mivel hogy most nincs jobb, ezzel is elszórakoznék... Ha tiltja a szabályzat akkor privbe adhattok ftp...

SZilaJMaGGoT
Najó... A akkor inkább csinálnának egy új enginet, de doom engine kizárva a szétrobbanó testek miatt, mer azt tiszta quake 3, vagyis gagyi, fear engine, lehet hülyeséget mondok, de kurvára nincs optimalizálva, és most valahogy nincs pénzem egy alienware area 51, masinára, csak hogy játszhassak😄...

Istencsászár
nemrossz azt nemmondom de én nemtudom elképzelni hogy féljek mer nemrendelekzik olyan erõs tulajdonságokkal ami paráztatna, hl2 is egy szép mese se több se kevesebb, fear, doom engine annál inkább alkalmasabb rá. Fizikát meg havok által mindehova tudnak rakni ha ügyesek és akarnak....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SZilaJMaGGoT
Remélem csak te gondolod így. Szerintem nagyon is jó a source engine. Mi az hogy mesés?? Ha a színekre gondolsz az csak textúrázás, és a játék készítésekor teljesen egyedi textõrákat fognak használni, persze néhány meg fog maradni, de például nem hagyják a bogár textúrát zombihoz. És a source engine azért jó, mert pl a LOD-ben belelõssz a székbe, és áll ott szépen, hl2-ben pedig széttörik, és repül mindenfelé, mert fizikai tulajdonságai vannak. Na meg persze ott a ragdoll, hogy a hulla ne csak simán kiterüljön/összeessen, mint pl doom2(nem csak elírtam).

grebber
Nem rossz!

Istencsászár
source engine mindenre jó csak ilyen zombis játékra nem.. tiszta mesés a kinézete semmi félelmetes nincs benne

SZilaJMaGGoT
vagy pedig így itt

SZilaJMaGGoT
basz!! még 1x... inkább kiírom a linket http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=18836

SZilaJMaGGoT
E öjöm e bódottá' megvan a gamestaron amit mondtam

grebber
Én nemtudok róla.

SZilaJMaGGoT
Ha nem baj azért még kérdeznék egy nagy lámaságot... Nemtudjátok véletlenül hogy van e már a holtak hajnalának második része?? Mert egy csávó mondott nekem valamit egy zombis filmrõl hogy valami szigeten játszódik, és ha jól emlékszem a holtak hajnalának is ott van vége. De ha jól tudom a house of dead is szigeten játszódik, de sajna én azt nem láttam....

SZilaJMaGGoT
A trailert sajna törölték de mind1... Hmmm 3 fajta zombi, alap, alfa, prime<#confused> Ez kezdi elvenni tõle a kedvem. A Gamestaron láttam egyszer a hírt arról a source-os játékról, és képeket, de sajna nem emlékszem a címére, és a galériába kikeresni húzós, ugyanis egy betû alatt van vagy 20 játék, vagy több...
Én a source engine miatt reménykedek benne, ugyanis a hl2 engem nagyon megfogott.
És ami Lammer álma is, az a túlélõs, meg minden finomság amiket én is eleírtam, arra sajna még várni kell és nem is keveset, és nem tudom melyik lesz az a fejlesztõ, amelyik rájön hogy mi is kell egy igazi jó horror gémhez....

Lammer
sziiivembol szoltal fella 😄 enis egy iylen jatekrol almodozom... kicsit megabb AIval, pont ahogy irtad 😄 jokis igazi survivor temaval, mondjuk a stalker(ahogy reklamozzak a franko AIjukat) fele godnolkodo NPCk stb... uhh az mega durvulat lenne 😄

grebber
Akit esetleg jobban érdekel a Zombies game akkor nézzem el IDE jó sok info van.

grebber
Lesz egy de hogy mikor és hogy a te vágyaidat kielégití-e azt nemtudom.

Zombies itt vannak róla képek.

SZilaJMaGGoT
Nemtudtok egy a jövõben megjelenõ full-zombis(ezt úgy értem hogy más gagyi szörnyek nem jönnek pl. doom-ban) játékról??? A véleményem a LOD-rõl, az hogy a terv jó lett volna, csak a megvalósítás szar! Õszintén megmondom hogy csak a demóval játszottam, de elég is volt... Ugyanis az Unreal 1 engine-re kizárólag unreal jellegû játékokat szabadna csináljanak. Én ezt a land of dead-et source enginnel képzelném el, szétpakolható tárgyak, ragdoll, és miegymás, aki játszott a half life 2-vel az tudja. Remélem más is egyetért velem. Hiába játszok egyszerû hangulat miatt, ha nem élvezem a játékot. HL2 maradt a kedvenc FPS-em, és nem tudom valami meg fogja e dönteni, talán egy source engine-es zombis játék, amiben kizárólag zombik vannak, és más gagyi szörnyek nem. Pl. Dawn of the dead, mielõtt kioktatnátok, tisztában vagyok vele hogy ez egy film, de ez már rögtön megadná a hangulatot. Hosszú lenne a játék, több befejezéssel, vagyis nem lineáris, többfelé mozoghatnék ebben a világban, sok fasza fegyver(shotgun musthave), társakkal, akiket a a városba találhatnék, ha megfertõzõdnének, saját felelõsségre hagyhatnám életbe vagy lõhetném le õket, mert pl ha velem lenne egy családtagja is aki ragaszkodik hozzá, vagy összespanolna a többiekkel, akkor elõfordulhatna hogy kiutálnak, vagy agyonlõnek😄... Lennének jármûvek, mint pl half life, amit tõnkre vághatok, és aztán megint mehetek gyalog, vagy ha kifogy az üzemanyag, akkor is gyalog tovább... Megtisztítható helyek, amiket használhatok átmeneti szállásként. Bármikor menthetek(nekem ez fontos😄). Jó grafika, source engine, jó sztori, zombik, fegyverek, és játék. Nekem ez kellene. Azthiszem hallottam hasonlóról, ahol source enginet használnak majd. Ti gondolom nagy zombi fanok vagytok(én is egy kicsit 😄) és tudjátok hogy mik lesznek a jövõben az ilyen jellegû játékok, és tudtok mondani pár címet, mert sajna a source-osnak nem tudom a címét. Elõre is köszönöm.

Mayday
En is most fejeztem be a jatekot, tegnapelott este. SZuper, hangulatos game volt, engem paraztatott is rendesen. Talan az oregedes teszi, regebben vigan toltam Resident Evilt, Silent Hillt, mostmar ettol is paraztam. Talan az szamit, hogy mostmar csak ejszaka tudok jatszani, es persze ekkor egyedul, sotetben. Mindenesetre hangulatos volt, Nekem kb. 5 ora volt a jatekidom, valaki azt mondja, neki 3-4 ora.
Helyszinek jok voltak, igaz ugyan, hogy mindig egyfele lettunk terelve, de jo aranyban jottek kulso- es belso helyszinek.

Felirat nektek is ugy volt, hogy videok alatt egy-ket alkalommal megjelent, de altalaban nem? Nekem kb ket radiohallgatas alatt volt felirat, tobbszor nem.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Rash87
<#vigyor3><#vigyor3>

Glory, Glory Man. United!

Istencsászár
ahhoz képest hogy béna végigtoltad lol 😄😄😄:😄

Nagyon béna zombis játék szerintem, úgy látszik a Resident Evil marad a No.1. ebben a témában - legalább is nálam. Nem is volt para, a helyszínek is unalamasak voltak, talána kórház... 😞(
jointeer
joak

köcsög

Encore
Még nem próbáltam feltenni a patch-et, nem tudom felmegy-e rá...
Fegyvereknél nem mindegyikkel mûködik a hedsát, a colt és az M16 okés de a többivel tökmindegy hova lõssz (a játék mondja is hogy csak erõsebb vegyverekkel mennek a fejesek az alap puska meg .22-es nyúlvadász nem éppen erõs 😊 amit sajnálok hogy a shotgunnal nem lehet fejre lõni :/

Közelharcban a lead pipe jött be nekem legjobban a jobbklikkese gyorsan és hatalmasat sebez, a legjobb a SPOILER "fegyver" de azt csak a legvégén adja meg 😊

Mayday
Irnam is az elso "tipikus" kerdest: miutan nincs crack, meg serial, van esely ra, hogy siman felpeccselem a biztonsagi masolatomat, es problema nelkul mukodni fog?
Es ha mar esetleg valaki probalta: megmaradnak a jatekallasok peccs utan?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Nah, vegre tegnap este en is elkezdtem ezt a jatekot, es nagyon jonak tartom, tetszik nagyon. Orulok neki, hogy ebben tenyleg ilyen lassuak a zombik, es nem ramrohannak ezerrel 😊
Kozelharci fegyvereket probalgatva ugye felallithato egy sorrend, hogy mi milyen hatekony. Golfuto nem volt eleg eros, a kis kalapacs sem, lapat, meg aztan a baseball uto mar nagyon okes volt, es mostmar megvan az elso fire axe-om, egyenlore ez tunik leghatekonyabbnak. (Ki hogy latja ezt a kerdest?)
Lofegyverekrol pedig azt kerdeznem, vannak-e olyan pontok a hullakon, ami hatekonyabb? Probalom a fejet celozni, a pisztollyal ez hatekony is, leviszi a paciens fejet, de a jo oreg rifle-vel van valami hatekonysag novelo pont?

Encore
Kijött az elsõ patch, sok sok javítás és új map-ok, a részletes lista:
Itt
Rash87
Holnap vki nem akar Multizni? 😊

Glory, Glory Man. United!

Lammer
ezt enis beszivtam, betoltottem az eleozo palya autosavjet 😛 es az elozo palya vegen biztonsagbol mentetttem 1et, utana jovolt szerencsere... 😄

Sajna úgy sem jó. 😞

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Töltsd be az autos save-et újra.

cicai
vakaki játszik multiplayer-ban?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Hali !

Én ott tartok, hogy a börtönbõl kiszabadítottam valami csávót és a következõ pálya az, hogy Én fenn vagyok a tetõn és be kell védeni a fószert a távcsöves vadászpuskával, amíg eljut a kamionig.
Itt belefutottam egy Bugba. A zombik nem támadják meg a fószert. Sõt a fószer sem mozog. Szóval nem tudok túljutni ezen a részen. Nincs valami konzolparancs, ami visszakapcsolja az AI-t ? Vagy patch ?
Egyébként még mennyi lenne hátra a játékból ?

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Most hogy belegondolok vascsõ van itthon és lapátot is láttam valahol, shotgun az nincs 😞
Lehet hogy be kéne iratkoznom kung-fuzni ki tudja mit hoza a jövõ 😄D <#idiota>

Ja és lead-pipe powa!
Persze csak a parkolóig 😄

Kurva jó kis gém ez pont akkor van vége mielõtt az ember beleunna én örülök hogy nem hagytam ki 😊

"I know Kung-Fu!" lol ez mekkora már 😄

SPOILER
Van pár bug de egyáltalán nem zavaróak, nagyon bejön hogy nem voltak Boss-ok de sztem Otis lelövését a csónakban ki lehetett volna hagyni szar volt az a rész :/

Mas-Thief
Nem tom volt-e már:
Land of the Dead - Loot and Shoot (Macromedia Flash Game)

Esküszöm valahogy ez félelmetesebb mint a PC-s változat, de azért az is elmegy. <#vigyor>

cicai
ja én 13évesen tolom ezt a játékot mert tök jó. tõlem fikázhatod, de gondolj arra, hogy ( én szentem a quake 4) jó szar és mégsem szídom

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Mayday
Aaaaa, a Spoilert nem kellett volna 😞

Es bocsi a vallatas miatt 😊 Csak kivancsi voltam, hogy van idod ennyi jatekra 😊

grebber
Mi ez wazeg vallatás?? 😄

Anyu + nagymama + báttyámmal élek együtt barátnõm nincs.
Nem tartok állatot és focizol melette.

Azért a game végén amikor a zombi áttöri a falat kalapáccsal még lehetett volna egy atomhent 😄