Land of the Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Hogy lehet ezt a Kung-Fu fist dolgot elõhozni?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ne elinditom a gamet be az 5.1et, hangerõ full, ablakok kinyit és hagy szóljon a zombi hent

Lammer
haaat sokkal tobb redneckes zombis okossagos film vanik van eme temaban 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

EmThor
lol zombis game egyhangú LOL 😄 hööörrr 😄

na én belemerültem és kiakasztottam..végülis a filmre épül..végén aztkell megtisztani ahol játszodott a film, az a nagy épület..igy hogy végigtoltam egész jól lekötött..elszaladt az idõ..2-3 óra alatt kijátszható és szerintem izgis volt..bár a végén már kicsit egyhangú de nemrossz kis game 😊

ehh 😄

Maxtreme
Miért a zombiírtáshoz mi köze? :-D

Az lehet, bár szvsz hangulatossabb egy lapáttal agyoncsapni a dögöket 😊
Most gondolj bele, egy amcsi farmernek mi köze a kung fu-hoz? 😄

Maxtreme
Mert utánna felvettél 1 másik közelharci fegyót, és lecserélted. 😊
Én nem fogok semmit felvenni, ez Qrva jó 😄 1 sorozat, 1 zombi 😄

Én ezt csak egyszer tudtam elõhozni, még az egyik házban, te hogyan hoztad elõ a kungfu izét?

Maxtreme
Messze a legjobb fegyo😊)))

Glpetyus

júhéjj,kijött ! :o)))

Csuhai G
Képeket!!! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

😊)))
___

Elég rövidek a mapok 😞
És csak össz-vissz 20 pálya van benne

Mayday
Az lehet 😊))))))))))))))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Jano
Elment megkeresni a térképen Kis hazánkat. 😮)))

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

insp
Call of Cthulu?
Szerintem az parásabb, bár ez inkább olyan "Fun" para. Szerintem nagyon bejövõs. +1 szavazat tõlem a "kontrollerrel jobb" érzésre: Fotelben, a géptõl eltávolodva valahogy minden sokkal hangulatosabb...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

mucsácsó
na látom, van a game <#idiota><#idiota>kicsit le vok maradva, már két napja nem volt gépem, szerelõnél volt, fel lett újítva cseppet<#vigyor><#vigyor>
Maxtreme
<#vigyor>

Én már próbáltam, egész jó! 😊

Csináltam servert, bejött egy gyerek, és mondta hogy kicsit laggol a cucc, kérdezte honnan vagyok, mondom hungary
Erre õ: canada, cool
Aztán lelépett 😄

op bocsi..elnéztem valamit! 😊

már kijött ha nem figyelnél

Maxtreme
Próbáljátok ki neten az Invasiont!
Beteg😊

nagyon buli játék..nekem tetszik..most tartok a rendõrségnél 😊

Lammer
jahjah... csak mondjuk most lusta voltam a bill+eger atalkitot ratolni, inkabb valasztottam a kenyelmes fotelagyban fetrengest iranyitokarral, igy azert kicsit nehezebb, de nagyobb kihivas, es para, most haltam meg eloszor a korhaz elott 😊

Jaaa észre se vettem. Én már a csatornában 😊)
Egyébként lapáttal közepes nehézségi módban gyerekjáték kinyírni egy 4-5 fõs zombi csapatot 😊)) 22-es puskámban már van vagy 50 lõszer 😊

Lammer
mar az utcan vagyok! de aze koszi 😉 (mar irtam is, hogy megoldottam 😉)

Van kalapács valahol, egy idõ után menny vissza a házba, a pince ajtó elé, kifogja törn iegy zombi, na ott lent lesz egy kulcs, ami az udvaron lévõ fabódét nyitja.

Lammer
ok bena vagyok... 😄 megvan

Istencsászár
sajna a cod 2 is pont mostjöttki mivel azis Deviance igy 1 idõbe tolta ki😞) igy nekem a letöltése éjszakára marad 😞(( pedig már nyomnám..

pár képet bedophatnátok kedvcsinálónak

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lammer
ooo igy van(kb 1 korosztaly lehetunk, en nemreg toltottem a 27et, 28ban vagyok, a sok newbie fiatalnak ezek a mai jatekok, mar csak egy vallranditast ideznek elo max 😞 emlexem amikor meg mi kis pocsok voltunk a 80as evek kozepen alamondasos zombis videok ohhh 😄DDD)...

---
... szerintem sracok ezt eccaka erdemes nyomni, en is lehet eljegelem a temat sotetebb napszakra... 😄DDDD

Mayday
Asszem pl wanadoo.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

jointeer
honnan szedhetõ?

köcsög

Mayday
Igy van. Nagy bizalmat szavazok ennek a jateknak, kivancsi vagyok milyen.
(Bar azt vettem eszre, hogy mar "oregszem" es sokkal jobban parazok egy jo horror jatek kozben, mint regen 😊 Bar teny, hogy csak ejszaka szoktam jatszani, fejhallgatoval altalaban, de ez keves mentseg.)

Lammer
nektek sem sikerul leboxolni a feelingeket??? en mar kifogytam az osszes toltenybol, de mar 10 perce kergetozok az 1ikkel epp mindig behuzok 1et neki, azt kidodgeolom, de semmi, az osszes ajto zarva illetve el van torlaszolva...
(amennyiben a pcs meg a boxos verzio tok ua...)

Lammer
nekem a HOTDvel egy bajom van(hiaba vagyok konzolfan) nekem az az arkad hanyadek nagyon nem jon be,,, hogy allsz fixen.. es akkor toljak az arcodba az enemyket... 😞 dehatkinekigy kinek ugy <#papakacsint> semmi okossag, semmi szabadsagerzet, hogy ugye arra mozogsz(bizonyos teruleten belul ofkorsz) amerre akarsz, kidodzsolhatod a fellingeket stb...) 😄
szerk: nomeg az ugrabugra idetlen enemyk, tok nevetseges 😞... szeirntem egy zombis horroros legyen komoly game... nemde?

Mayday
Okes, koszonom. Az igazat megvallva, nagyon szeretem a zimbes-zombis temakat. Es legutobb a House of The Dead 3 (asszem 3) volt, amivel jatszottam, hat, meglepett, de 1-2 ora alatt vege lett. Persze azert elveztem, csak meglepo volt. Tehat nem volt eltevedes, meg gondolkodas 😊

Lammer
haaat a zoreg ánrílendzsin2005ben.. nomind1 en fansagbol(zombi) eltekintek a tekkknopuzi mivoltamtol... ez meg xboxra is necces grafikailag, nodeugye a hangulat mindenert karpotol! <#vigyor2>

Lammer
abszolut FPS! semmi gagyi House ofthe hanyadek 😄

Mayday
Es milyen megoldasu a game? FPS? TPS? Vagy mint ezek a house of dead jatekok, amik ilyen nagy jatekgepeken voltak, hogy nekem csak celozni/loni kell, de alapbol "megyek"?

Voltan
Én már nyomom! Eléggé hangulatos, csak nem értem, hogy néha egy fejlövéstõl megfekszenek, máskor ugyanabból a fegyverbõl a fél tárat bele kell üríteni a fejükbe, hogy végre lent is maradjanak. Ez elég gáz, mert a muníciót azért nem szórja valami bõkezûen a game. Azért mindenesetre valóban élvezetes. Nekem még a graffal sincs bajom.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lammer
uhh enis nyomom xboxon naon feeling... tok jopofa nezzetek meg az elejetol a storyt, nkem bejon hangulatra, ez a redncek szemszogbol feeling 😄

geri15
thx 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

privi ment

geri15
honnan lehet szedni? <#wow2>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Hát én is nehezzen 😊)
Már csak 10x14MB és megyek zombikat írtani <#vigyor2>

Istencsászár
húúú végre else hiszem😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Törölt felhasználó
Nekem már lejött,megyek is játszani!

Mindenkinek jó szórakozást hozzá!
Én már a PC-s verzió 2-es cd-jét szedem 😉

Lammer
uhh mar remegek enis, sajnos ahonnet en szervalom a cumokat, ott megcsak a boxos verzio van fenn, nembaj tolom addig vele(hiaba tolom xboxon is billentyu+egerrel, noazert pc marad FPSre 😄), mig nem jon PCre... 😄DD