346
Land of the Dead: Road to Fiddler\'s Green
-
Csoder #186 Lődd ki a puskából az összes lőszert, asszem ha azután mész a pinceajtóhoz, akkor fogják kitörni. -
Barthez #185 A pinceajtót nem törik fel a zombik. Mit kell ehhez tenni? Hol legye, hogy mozogjak? Ez valami bug? Patcheljek? -
Csoder #184 Ballagj a házban lévő pinceajtó elé, az "ki fog nyílni", na és ott lent találod a key-t. -
Barthez #183 Az első pályán elakadtam. Nem tudom hol van a shed key.
Annyit értem el hogy megöltem a házba rám támadó zombikat. Mit kell tennem utána? -
#182 Szerintem rohadt jó game -
loserman #181 ez zombi lövöldőzös , meggyilkolos , nagyon hangultos gamma? szerintem.. -
jefferson83 #180 Engem is megfogott a játék. Tényleg van egy hangulata, még akkor is ha csak mész azt zúzol. Szerintem hosszú idő óta ez lesz az a játék amit ki fogok pörgetni :) Legutoljára a Half-Life 2 fogott meg annyira, hogy végigvigyem. Azóta egy játék se, pedig az újonnan kijövő játékokat egytől-egyig tesztelem. A zenén én is gondolkozom, ha lesz egy kis időm megcsinálom :)
-
#179 ez talan igaz... sokkal tobbet... bar en mondom betettem a film zeneit, baromi nagyott dobott a hangulaton(nagyon gagyik a zenei, 1-2tol eltekintve) nomeg, ha figyeled a storyt(ami minimalis, de legalabb van hangulata) akkor bejovos lehet :D en beleltem magamat, bar igen, sokkal tobbet ki lehetett volna hozni ez teny :( -
#178 Hát én Pénteken leszedtem játszottam vele 10 percet és kikapcs. Aztán adtam neki még egy esélyt. 20 perc Kuka. Szerintem ez a gém egy 0 sokkal többet lehetett volna kihozni a dologból. Bár ízlések és pofonok.
-
#177 jha, multi parti, erős gép, erős net? jelentkező? meg meg kellene beszélni hogy mikor is pontosan -
#176 Jó kis game ez, próbáltam neten nyomni de csak nagy pinges szervereket találtam és egyik pillanatban még egy folyosón megyek következőben meg már tök máshol vagyok, kéne egy magyar server... -
#175 pedig sztem jó game, azért télleg nem tartozik budget szarok közé, megérdemelhetne nagyobb árat is, meg hírnevet -
#174 de valamért mindig bánt, az jut eszembe, hogy ez egy olcsó game, senki sem játszik vele, mert mindenki codozik meg fearezik meg nemtommitcsinál, meg nem érdekel senkit sem szinte rajtam kívül, és ettől elmegy a kedvem attól, hogy vele játszak de hülye vagyok -
#173 attól a zombinyikorgástól, ami a trélerbe is volt, kiráz a hideg. nagyon durva -
#172 még megveri itt a F.E.A.R -t -
#171 nah skaclik... en meg ujrakezdtem difficulton, es nemam akarhogyan!!! megvan a nagy film Original Soundtrackje(csak mp3 de marha jo minosegu), fogtam atkonvertaltam oggba(q10be)(mivel az kell neki ha megnezitek az audio konyvtarat) mivel sokkal tobb a track, mint a jatekban, ezert kivalogattam a nyugisabb, parasabb zeneket, es szepen az elejetol fogva atneveztem, hat mit ne mondjak, nagyon-nayon megdobta az elmenyt!!! uberpara nehol! :DDDDDD es a slusszpoen, eddig a korhaznal jarok a 2ik vegigjatszasomban, es eddig nagyon eltaltak voltak a zenek :DDDD
szerk: az "imscared.ogg"ot hagytam meg eredetibe :D -
Jhon Balu #170 köszi -
Csoder #169 Ha elfogyott akkor közeledj a pinceajtóhoz, az "ki fog nyílni", ott lent lesz egy kulcs, ami az udvaron elhelyezkedő kis fabódét nyitja, többit tudod.
asszem -
Jhon Balu #168 hali
a gamét most kezdtem el mitmondjak cidri van bőven de hol találok lőszert a puskához amit a padláson találok?
mert ököllel csapkodom őket de nemigazán ártok azzal nékik. -
abonyitomz #167 ohh istenem most fejeztem be a gamet épp ( városban tartok már és a legelejétől(!) kezdtük haverral ). Körülmények a hangulatos játékhoz megvoltak: redőny le , full sötét szoba, a játék fényessége szinte elgalacsonyabbra (!!) véve az orrunkig se láttunk éjszaka a farmon. Olyan ijesztő volt a game hogy ilyet élletemben nem éltem meg! ez a játék maga a HANGULAT!!!!!! ( persze nem égő villany és full gamma mellett...) Számomra megszületett az ÉV LEGIJESZTŐBB JÁTÉKA! aki meg még nem játszott vele az bánhatja... -
#166 okok, már csak le kellene szednem a game-et, de most a cod2-ős uborkaszezon miatt nem igen megy a dolog...csak 2kb/s-kel kb -
#165 1giga ram, 3ghz proc x600, meg internet is megjárja -
#164 #163? ;) -
#163 en melohelyrol nyomom, berelt vonalrol (2mbit le/fel) 1.5giga ramom(dual channel) van most itt, meg 6800GT, 2400+os proc
emule megy hatterben, annak max 10K felt adok, amelett marad boven up ;) -
#162 jha, meg egy kis erőske netecskéje mellette -
Csoder #161 Jah nemrosszak :)
Kinek van erős gépe? rendezhetnénk egy SG-s zombi írtást :))) -
#160 ja. edddig csak TDM-t és survivalt nyomtam, de azért szórakoztató -
#159 lehet neten nyomni? -
#158 hat nem volt hosszu, kar hogy ilyen gyorsan vegigtolhato... a fenebe -
#157 ha kifogyott, meg kell keresni a kalyiba kulcsát. -
#156 a legelején a farmon hol találok töltényt a flintához? -
#155 mekkora a multiplayer:DDD -
#154 izeke, ti nem vettetek eszre egy furcsasagot?
megpedig, ha hallgatjatok a radiot, akkor ha gyorsan elfordultok, akkor nincs felirat, hameg ottmarad a buraja a fohosnek, akkor van felirat :O
a masik, en hianyolom a subtitle bekapcsolasat, most ez biztosan fel sem tunik nektek, de en elotte a BOxos verzioval toltam, ott kulon a profilkrealasnal valaszthattal, hogy legyen felirat vagy ne... hmmmm nekem hianyzik, na lehet beleturok az inikbe, hatha van benne setting...
a masik nektek a mozik nem csikozottak??? (regebben volt egy ket jateknal a mipmap detail bekapcsolasa utan jott elo ez az anomalia, most asszem ki van kapcsolva, es megis)
ennyi :D jo jatekot :D -
#153 hehe telleg jopofa ez a kungfus okossag, node a jooreg BALTA az roxxxxor :DDDD egy joliranyzott alternate attack, es a fejnek hello, szal egy csapas :D -
#152 Gondolom még nagyon az elején vagyok. -
Csoder #151 Vannak könyves polcok, na az egyiknél use-t nyomsz. -
#150 Most tartok a rendőrség fele. -
davos80 #149 Kurvajó kép!!! -
#148 mért baj? sztem azért nem nagyon bővelkedünk zimbes-zombis gameekkel! -
#147 én csak azt nem értem, hogy mostanában minden második csocsó szinte zombis.
Más ötlet nincs?