346

Land of the Dead: Road to Fiddler\'s Green
  • Voltan
    Hogy lehet ezt a Kung-Fu fist dolgot előhozni?
  • abonyitomz
    ne elinditom a gamet be az 5.1et, hangerő full, ablakok kinyit és hagy szóljon a zombi hent
  • Lammer
    haaat sokkal tobb redneckes zombis okossagos film vanik van eme temaban ;)
  • EmThor
    lol zombis game egyhangú LOL :D hööörrr :D
  • sorted
    na én belemerültem és kiakasztottam..végülis a filmre épül..végén aztkell megtisztani ahol játszodott a film, az a nagy épület..igy hogy végigtoltam egész jól lekötött..elszaladt az idő..2-3 óra alatt kijátszható és szerintem izgis volt..bár a végén már kicsit egyhangú de nemrossz kis game :)
  • Csoder
    ehh :D
  • Maxtreme
    Miért a zombiírtáshoz mi köze? :-D
  • Csoder
    Az lehet, bár szvsz hangulatossabb egy lapáttal agyoncsapni a dögöket :)
    Most gondolj bele, egy amcsi farmernek mi köze a kung fu-hoz? :D
  • Maxtreme
    Mert utánna felvettél 1 másik közelharci fegyót, és lecserélted. :)
    Én nem fogok semmit felvenni, ez Qrva jó :D 1 sorozat, 1 zombi :D
  • Csoder
    Én ezt csak egyszer tudtam előhozni, még az egyik házban, te hogyan hoztad elő a kungfu izét?
  • Maxtreme
    Messze a legjobb fegyo:))))

• Glpetyus

júhéjj,kijött ! :o)))
  • Csuhai G
    Képeket!!! :)
  • Csoder
    :))))
    ___

Elég rövidek a mapok :(
    És csak össz-vissz 20 pálya van benne
  • Mayday
    Az lehet :)))))))))))))))
  • Jano
    Elment megkeresni a térképen Kis hazánkat. :O)))
  • insp
    Call of Cthulu?
    Szerintem az parásabb, bár ez inkább olyan "Fun" para. Szerintem nagyon bejövős. +1 szavazat tőlem a "kontrollerrel jobb" érzésre: Fotelben, a géptől eltávolodva valahogy minden sokkal hangulatosabb...
  • mucsácsó
    na látom, van a game kicsit le vok maradva, már két napja nem volt gépem, szerelőnél volt, fel lett újítva cseppet
  • Maxtreme
  • Csoder
    Én már próbáltam, egész jó! :)

Csináltam servert, bejött egy gyerek, és mondta hogy kicsit laggol a cucc, kérdezte honnan vagyok, mondom hungary
    Erre ő: canada, cool
    Aztán lelépett :D
  • sorted
    op bocsi..elnéztem valamit! :)
  • sorted
    már kijött ha nem figyelnél
  • Maxtreme
    Próbáljátok ki neten az Invasiont!
    Beteg:)
  • sorted
    nagyon buli játék..nekem tetszik..most tartok a rendőrségnél :)
  • Lammer
    jahjah... csak mondjuk most lusta voltam a bill+eger atalkitot ratolni, inkabb valasztottam a kenyelmes fotelagyban fetrengest iranyitokarral, igy azert kicsit nehezebb, de nagyobb kihivas, es para, most haltam meg eloszor a korhaz elott :)
  • Csoder
    Jaaa észre se vettem. Én már a csatornában :))
    Egyébként lapáttal közepes nehézségi módban gyerekjáték kinyírni egy 4-5 fős zombi csapatot :))) 22-es puskámban már van vagy 50 lőszer :)
  • Lammer
    mar az utcan vagyok! de aze koszi ;) (mar irtam is, hogy megoldottam ;))
  • Csoder
    Van kalapács valahol, egy idő után menny vissza a házba, a pince ajtó elé, kifogja törn iegy zombi, na ott lent lesz egy kulcs, ami az udvaron lévő fabódét nyitja.
  • Lammer
    ok bena vagyok... :D megvan
  • Istencsászár
    sajna a cod 2 is pont mostjöttki mivel azis Deviance igy 1 időbe tolta ki:() igy nekem a letöltése éjszakára marad :((( pedig már nyomnám..

pár képet bedophatnátok kedvcsinálónak
  • Lammer
    ooo igy van(kb 1 korosztaly lehetunk, en nemreg toltottem a 27et, 28ban vagyok, a sok newbie fiatalnak ezek a mai jatekok, mar csak egy vallranditast ideznek elo max :( emlexem amikor meg mi kis pocsok voltunk a 80as evek kozepen alamondasos zombis videok ohhh :DDDD)...

---
    ... szerintem sracok ezt eccaka erdemes nyomni, en is lehet eljegelem a temat sotetebb napszakra... :DDDDD
  • Mayday
    Asszem pl wanadoo.
  • jointeer
    honnan szedhető?
  • Mayday
    Igy van. Nagy bizalmat szavazok ennek a jateknak, kivancsi vagyok milyen.
    (Bar azt vettem eszre, hogy mar "oregszem" es sokkal jobban parazok egy jo horror jatek kozben, mint regen :) Bar teny, hogy csak ejszaka szoktam jatszani, fejhallgatoval altalaban, de ez keves mentseg.)
  • Lammer
    nektek sem sikerul leboxolni a feelingeket??? en mar kifogytam az osszes toltenybol, de mar 10 perce kergetozok az 1ikkel epp mindig behuzok 1et neki, azt kidodgeolom, de semmi, az osszes ajto zarva illetve el van torlaszolva...
    (amennyiben a pcs meg a boxos verzio tok ua...)
  • Lammer
    nekem a HOTDvel egy bajom van(hiaba vagyok konzolfan) nekem az az arkad hanyadek nagyon nem jon be,,, hogy allsz fixen.. es akkor toljak az arcodba az enemyket... :( dehatkinekigy kinek ugy semmi okossag, semmi szabadsagerzet, hogy ugye arra mozogsz(bizonyos teruleten belul ofkorsz) amerre akarsz, kidodzsolhatod a fellingeket stb...) :D
    szerk: nomeg az ugrabugra idetlen enemyk, tok nevetseges :(... szeirntem egy zombis horroros legyen komoly game... nemde?
  • Mayday
    Okes, koszonom. Az igazat megvallva, nagyon szeretem a zimbes-zombis temakat. Es legutobb a House of The Dead 3 (asszem 3) volt, amivel jatszottam, hat, meglepett, de 1-2 ora alatt vege lett. Persze azert elveztem, csak meglepo volt. Tehat nem volt eltevedes, meg gondolkodas :)
  • Lammer
    haaat a zoreg ánrílendzsin2005ben.. nomind1 en fansagbol(zombi) eltekintek a tekkknopuzi mivoltamtol... ez meg xboxra is necces grafikailag, nodeugye a hangulat mindenert karpotol!
  • Lammer
    abszolut FPS! semmi gagyi House ofthe hanyadek :D
  • Mayday
    Es milyen megoldasu a game? FPS? TPS? Vagy mint ezek a house of dead jatekok, amik ilyen nagy jatekgepeken voltak, hogy nekem csak celozni/loni kell, de alapbol "megyek"?