Land of the Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
ez hogy jon ide

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Csinálhatnának már a Bloodnak is egy folytatást. Az elsõ 2 része nagyon ott volt a toppon.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

cicai
ha nem tudnátok játék közbe nyomjátok le az ö betüt és írd be hogy god és enter. most már halhatatlanok vagytok

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
és a halhatatlanságot?

cicai
kösz

Senki

cicai
tudja valaki az örök löszer csalást, kodot?

Köszi Csoder: A lõszer kifogyása után tovább léphettem.
Something is blocking this door.
Lõdd ki a puskából az összes lõszert, asszem ha azután mész a pinceajtóhoz, akkor fogják kitörni.

A pinceajtót nem törik fel a zombik. Mit kell ehhez tenni? Hol legye, hogy mozogjak? Ez valami bug? Patcheljek?
Ballagj a házban lévõ pinceajtó elé, az "ki fog nyílni", na és ott lent találod a key-t.

Az elsõ pályán elakadtam. Nem tudom hol van a shed key.
Annyit értem el hogy megöltem a házba rám támadó zombikat. Mit kell tennem utána?
Tower Guard
Szerintem rohadt jó game

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

ez zombi lövöldõzös , meggyilkolos , nagyon hangultos gamma? szerintem.. <#wilting>

Engem is megfogott a játék. Tényleg van egy hangulata, még akkor is ha csak mész azt zúzol. Szerintem hosszú idõ óta ez lesz az a játék amit ki fogok pörgetni 😊 Legutoljára a Half-Life 2 fogott meg annyira, hogy végigvigyem. Azóta egy játék se, pedig az újonnan kijövõ játékokat egytõl-egyig tesztelem. A zenén én is gondolkozom, ha lesz egy kis idõm megcsinálom 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Lammer
ez talan igaz... sokkal tobbet... bar en mondom betettem a film zeneit, baromi nagyott dobott a hangulaton(nagyon gagyik a zenei, 1-2tol eltekintve) nomeg, ha figyeled a storyt(ami minimalis, de legalabb van hangulata) akkor bejovos lehet 😄 en beleltem magamat, bar igen, sokkal tobbet ki lehetett volna hozni ez teny 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kaplan
Hát én Pénteken leszedtem játszottam vele 10 percet és kikapcs. Aztán adtam neki még egy esélyt. 20 perc Kuka. Szerintem ez a gém egy 0 sokkal többet lehetett volna kihozni a dologból. Bár ízlések és pofonok.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mucsácsó
jha, multi parti, erõs gép, erõs net? jelentkezõ? meg meg kellene beszélni hogy mikor is pontosan<#whatever><#whatever>
Encore
Jó kis game ez, próbáltam neten nyomni de csak nagy pinges szervereket találtam és egyik pillanatban még egy folyosón megyek következõben meg már tök máshol vagyok, kéne egy magyar server...
mucsácsó
pedig sztem jó game, azért télleg nem tartozik budget szarok közé, megérdemelhetne nagyobb árat is, meg hírnevet<#zavart2>
mucsácsó
de valamért mindig bánt, az jut eszembe, hogy ez egy olcsó game, senki sem játszik vele, mert mindenki codozik meg fearezik meg nemtommitcsinál, meg nem érdekel senkit sem szinte rajtam kívül, és ettõl elmegy a kedvem attól, hogy vele játszak<#szomoru1><#zavart2> de hülye vagyok<#wow3>
jointeer
attól a zombinyikorgástól, ami a trélerbe is volt, kiráz a hideg. nagyon durva<#zavart2>

köcsög

mucsácsó
még megveri itt a F.E.A.R -t<#idiota><#idiota><#vigyor>
Lammer
nah skaclik... en meg ujrakezdtem difficulton, es nemam akarhogyan!!! megvan a nagy film Original Soundtrackje(csak mp3 de marha jo minosegu), fogtam atkonvertaltam oggba(q10be)(mivel az kell neki ha megnezitek az audio konyvtarat) mivel sokkal tobb a track, mint a jatekban, ezert kivalogattam a nyugisabb, parasabb zeneket, es szepen az elejetol fogva atneveztem, hat mit ne mondjak, nagyon-nayon megdobta az elmenyt!!! uberpara nehol! 😄DDDDD es a slusszpoen, eddig a korhaznal jarok a 2ik vegigjatszasomban, es eddig nagyon eltaltak voltak a zenek 😄DDD
szerk: az "imscared.ogg"ot hagytam meg eredetibe 😄

köszi<#worship><#worship>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Ha elfogyott akkor közeledj a pinceajtóhoz, az "ki fog nyílni", ott lent lesz egy kulcs, ami az udvaron elhelyezkedõ kis fabódét nyitja, többit tudod.
asszem

hali
a gamét most kezdtem el mitmondjak cidri van bõven de hol találok lõszert a puskához amit a padláson találok?
mert ököllel csapkodom õket de nemigazán ártok azzal nékik.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

ohh istenem most fejeztem be a gamet épp ( városban tartok már és a legelejétõl(!) kezdtük haverral ). Körülmények a hangulatos játékhoz megvoltak: redõny le , full sötét szoba, a játék fényessége szinte elgalacsonyabbra (!!) véve az orrunkig se láttunk éjszaka a farmon. Olyan ijesztõ volt a game hogy ilyet élletemben nem éltem meg! ez a játék maga a HANGULAT!!!!!! ( persze nem égõ villany és full gamma mellett...) Számomra megszületett az ÉV LEGIJESZTÕBB JÁTÉKA! aki meg még nem játszott vele az bánhatja...

mucsácsó
okok, már csak le kellene szednem a game-et, de most a cod2-õs uborkaszezon miatt nem igen megy a dolog...csak 2kb/s-kel kb<#idiota><#idiota><#vigyor>
jointeer
1giga ram, 3ghz proc x600, meg internet is megjárja<#smile>

köcsög

Lammer
#163? 😉

Lammer
en melohelyrol nyomom, berelt vonalrol (2mbit le/fel) 1.5giga ramom(dual channel) van most itt, meg 6800GT, 2400+os proc <#papakacsint>
emule megy hatterben, annak max 10K felt adok, amelett marad boven up 😉

mucsácsó
jha, meg egy kis erõske netecskéje mellette <#wave><#vigyor5><#vigyor5><#idiota>
Jah nemrosszak 😊
Kinek van erõs gépe? rendezhetnénk egy SG-s zombi írtást 😊))

jointeer
ja. edddig csak TDM-t és survivalt nyomtam, de azért szórakoztató

köcsög

mucsácsó
lehet neten nyomni? <#idiota><#idiota><#idiota>
Lammer
hat nem volt hosszu, kar hogy ilyen gyorsan vegigtolhato... a fenebe <#rinya>

jointeer
ha kifogyott, meg kell keresni a kalyiba kulcsát.

köcsög

fifi
a legelején a farmon hol találok töltényt a flintához?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

jointeer
mekkora a multiplayer😄DD

köcsög

Lammer
izeke, ti nem vettetek eszre egy furcsasagot?
megpedig, ha hallgatjatok a radiot, akkor ha gyorsan elfordultok, akkor nincs felirat, hameg ottmarad a buraja a fohosnek, akkor van felirat 😮
a masik, en hianyolom a subtitle bekapcsolasat, most ez biztosan fel sem tunik nektek, de en elotte a BOxos verzioval toltam, ott kulon a profilkrealasnal valaszthattal, hogy legyen felirat vagy ne... hmmmm nekem hianyzik, na lehet beleturok az inikbe, hatha van benne setting...
a masik nektek a mozik nem csikozottak??? (regebben volt egy ket jateknal a mipmap detail bekapcsolasa utan jott elo ez az anomalia, most asszem ki van kapcsolva, es megis)
ennyi 😄 jo jatekot 😄

Lammer
hehe telleg jopofa ez a kungfus okossag, node a jooreg BALTA az roxxxxor 😄DDD egy joliranyzott alternate attack, es a fejnek hello, szal egy csapas 😄

Törölt felhasználó
Gondolom még nagyon az elején vagyok.
Vannak könyves polcok, na az egyiknél use-t nyomsz.

Törölt felhasználó
Most tartok a rendõrség fele.
Kurvajó kép!!!

mucsácsó
mért baj? sztem azért nem nagyon bõvelkedünk zimbes-zombis gameekkel!<#crazya><#smile>
Frank99
én csak azt nem értem, hogy mostanában minden második csocsó szinte zombis.

Más ötlet nincs?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak