Land of the Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Annyit értem el hogy megöltem a házba rám támadó zombikat. Mit kell tennem utána?
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
köcsög
szerk: az "imscared.ogg"ot hagytam meg eredetibe 😄
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
asszem
a gamét most kezdtem el mitmondjak cidri van bõven de hol találok lõszert a puskához amit a padláson találok?
mert ököllel csapkodom õket de nemigazán ártok azzal nékik.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
emule megy hatterben, annak max 10K felt adok, amelett marad boven up 😉
Kinek van erõs gépe? rendezhetnénk egy SG-s zombi írtást 😊))
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
megpedig, ha hallgatjatok a radiot, akkor ha gyorsan elfordultok, akkor nincs felirat, hameg ottmarad a buraja a fohosnek, akkor van felirat 😮
a masik, en hianyolom a subtitle bekapcsolasat, most ez biztosan fel sem tunik nektek, de en elotte a BOxos verzioval toltam, ott kulon a profilkrealasnal valaszthattal, hogy legyen felirat vagy ne... hmmmm nekem hianyzik, na lehet beleturok az inikbe, hatha van benne setting...
a masik nektek a mozik nem csikozottak??? (regebben volt egy ket jateknal a mipmap detail bekapcsolasa utan jott elo ez az anomalia, most asszem ki van kapcsolva, es megis)
ennyi 😄 jo jatekot 😄