346
Land of the Dead: Road to Fiddler\'s Green
-
medussa #266 Nagyon béna zombis játék szerintem, úgy látszik a Resident Evil marad a No.1. ebben a témában - legalább is nálam. Nem is volt para, a helyszínek is unalamasak voltak, talána kórház... :(( -
#265 joak -
#264 Még nem próbáltam feltenni a patch-et, nem tudom felmegy-e rá... -
haxoror #263 Fegyvereknél nem mindegyikkel működik a hedsát, a colt és az M16 okés de a többivel tökmindegy hova lőssz (a játék mondja is hogy csak erősebb vegyverekkel mennek a fejesek az alap puska meg .22-es nyúlvadász nem éppen erős :) amit sajnálok hogy a shotgunnal nem lehet fejre lőni :/
Közelharcban a lead pipe jött be nekem legjobban a jobbklikkese gyorsan és hatalmasat sebez, a legjobb a SPOILER "fegyver" de azt csak a legvégén adja meg :) -
#262 Irnam is az elso "tipikus" kerdest: miutan nincs crack, meg serial, van esely ra, hogy siman felpeccselem a biztonsagi masolatomat, es problema nelkul mukodni fog?
Es ha mar esetleg valaki probalta: megmaradnak a jatekallasok peccs utan? -
#261 Nah, vegre tegnap este en is elkezdtem ezt a jatekot, es nagyon jonak tartom, tetszik nagyon. Orulok neki, hogy ebben tenyleg ilyen lassuak a zombik, es nem ramrohannak ezerrel :)
Kozelharci fegyvereket probalgatva ugye felallithato egy sorrend, hogy mi milyen hatekony. Golfuto nem volt eleg eros, a kis kalapacs sem, lapat, meg aztan a baseball uto mar nagyon okes volt, es mostmar megvan az elso fire axe-om, egyenlore ez tunik leghatekonyabbnak. (Ki hogy latja ezt a kerdest?)
Lofegyverekrol pedig azt kerdeznem, vannak-e olyan pontok a hullakon, ami hatekonyabb? Probalom a fejet celozni, a pisztollyal ez hatekony is, leviszi a paciens fejet, de a jo oreg rifle-vel van valami hatekonysag novelo pont? -
#260 Kijött az első patch, sok sok javítás és új map-ok, a részletes lista:
Itt -
#259 Holnap vki nem akar Multizni? :) -
#258 ezt enis beszivtam, betoltottem az eleozo palya autosavjet :P es az elozo palya vegen biztonsagbol mentetttem 1et, utana jovolt szerencsere... :D -
t256 #257 Sajna úgy sem jó. :( -
davos80 #256 Töltsd be az autos save-et újra. -
#255 vakaki játszik multiplayer-ban? -
t256 #254 Hali !
Én ott tartok, hogy a börtönből kiszabadítottam valami csávót és a következő pálya az, hogy Én fenn vagyok a tetőn és be kell védeni a fószert a távcsöves vadászpuskával, amíg eljut a kamionig.
Itt belefutottam egy Bugba. A zombik nem támadják meg a fószert. Sőt a fószer sem mozog. Szóval nem tudok túljutni ezen a részen. Nincs valami konzolparancs, ami visszakapcsolja az AI-t ? Vagy patch ?
Egyébként még mennyi lenne hátra a játékból ? -
haxoror #253 Most hogy belegondolok vascső van itthon és lapátot is láttam valahol, shotgun az nincs :(
Lehet hogy be kéne iratkoznom kung-fuzni ki tudja mit hoza a jövő :DD -
haxoror #252 Ja és lead-pipe powa!
Persze csak a parkolóig :D -
haxoror #251 Kurva jó kis gém ez pont akkor van vége mielőtt az ember beleunna én örülök hogy nem hagytam ki :)
"I know Kung-Fu!" lol ez mekkora már :D
SPOILER
Van pár bug de egyáltalán nem zavaróak, nagyon bejön hogy nem voltak Boss-ok de sztem Otis lelövését a csónakban ki lehetett volna hagyni szar volt az a rész :/ -
#250 Nem tom volt-e már:
Land of the Dead - Loot and Shoot (Macromedia Flash Game)
Esküszöm valahogy ez félelmetesebb mint a PC-s változat, de azért az is elmegy. -
#249 ja én 13évesen tolom ezt a játékot mert tök jó. tőlem fikázhatod, de gondolj arra, hogy ( én szentem a quake 4) jó szar és mégsem szídom -
#248 Aaaaa, a Spoilert nem kellett volna :(
Es bocsi a vallatas miatt :) Csak kivancsi voltam, hogy van idod ennyi jatekra :) -
#247 Mi ez wazeg vallatás?? :D
Anyu + nagymama + báttyámmal élek együtt barátnőm nincs.
Nem tartok állatot és focizol melette.
Azért a game végén amikor a zombi áttöri a falat kalapáccsal még lehetett volna egy atomhent :D -
#246 Baaaaaaaazzz, mennyi nyitott topic :)
Csalad nincs? Baratno, ilyesmi? :) -
#245 Katt rá és kiderül.Melozom 3 műszakban gyógyszeralapanyaggyártó vagyok. -
#244 Egyebkent mivel foglalkozol? Suli? Melo? Munkanelkuli? -
#243 Na végeztem vele fasza volt csak rövid. -
#242 :)
De azért furcsa volt,hogy a Kung Fu Zombi-e könyvből megtanulhattad a zombikat leboxolni :D Hatásos "fegyver" -
#241 Ahogy irjak, eleve kis ido az egesz jatek :)))) -
#240 Sztem egy kis idő után monoton a játék.
De azért pár óra alatt végig lehet vinni. -
#239 Geforce 2 mx 200-on elfut ez a gem? -
#238 Hat igen, nalam is meg sorban all a GTASA, turelmes ember vagyok, megvartam a magyaritast, es majd nehany "rovidebb" game utan szeretnek nekiszabadulni :)
(KOTOR 2 szinten a magyaritasat varja nalam) :) -
#237 Hát, én már jó ideje csak a legnagyobb húzóneveket szerzem meg, vagy esetleg olyasmit, amit szubjektíve nagyon várok pl. Land of the Dead :D. De még így sem tudom végigtolni a legtöbbet. A nyomorult KOTOR 2 is ott figyel még a vinyómon kb. a felénél megszakítva, nem volt időm játszani vele. Mostanság már sajnos nemigen van időm végigtolni ilyen 40-50 órás dolgokat. Vannak azért kivételek, pl. GTA SA, amit meg is vettem. -
#236 Beszelhetunk rola, ha mar feljott, engem erdekel a tema.
Bevallom oszinten, jonehany eve meg en is lestem az NFOrce oldalt, hogy mikor jon uj PC GAME ISO. Es szedtem en is mindent. Es irkaltam is ki a sok vacakot is, mennyisegre mentem. Persze idom nem volt tul sokkal jatszani mar akkor sem, ugyhogy csak a port fogjak. Mostmar valogatok, csak a nagy nevueket szedem, de meg azokra sincs idom. Legutobb a Star Wars Republic Commandoval jatszottam, miutan megjelent a magyaritasa, imadtam, nagyon jo jatek, de tobb, mint egy honapig tartott :) Most COD2-vel jatszom, az elsot is nagyon szerettem, de ezzel is mar elvagyok vagy egy hete. De hat ez van, dolgozom, felesegem van, gyerekem van, es ok sokkal elorebb vannak a jateknal, es max akkor jatszom ejszaka, ha mr mindenki alszik :)
Mindenesetre a COD2 utan a Land Of The Dead lesz a kovetkezo celpontom, imadom a zombis temakat, elotte meg a filmet is szeretnem megnezni, ami mar megvan, de hat arra is ido kell :) -
#235 Haggyuk.Ez nem ide tartozik.Amugy fölöslegesen letölteni valamit annak sincs értelme ezért tolom végig a gamet ugy legalább volt értelme letölteni. -
Gabe18 #234 "De mivel sok idő elmegy a letöltésükkel nam akarom hogy kárbavesszen ezért végigtolom ha tetszik ha nem."
Hát a rosseb játszana olyan dologal ami nem tetszik.Elvégre ez egy szórakozás,vagy nem?Ha meg nem szórakoztat,nem élvezem,akkor mi értelme az egésznek?
-
#233 érdekes meglátások:| -
#232 jajte szegény =.=
[vitzel] -
#231 Mondom ezzel a gamel semmi bajon fasza fellinges!!!!
Nincs olyan sok időm kb 150GB-nyi iso game vár végigvitelre + a kiirt 150 game még :(
-
#230 nefelejtsd el low kategoriás játék szal fél játék áráért kapod meg.... -
davos80 #229 Jó,hogy ilyen sok időd van végigtolni olyan játékot is ami nem tetszik annyira.
Van vagy 3 DVD-nyi játékom,amit nem toltam még végig,mert nincs időm... -
#228 Egyátalán nem ironizáltam.
Sokminden gamet leszedek majdnem az összeset ami kijön csak az extrém szarokat nem de igy is akad olyan ami nem tetszik.
De mivel sok idő elmegy a letöltésükkel nam akarom hogy kárbavesszen ezért végigtolom ha tetszik ha nem.
Ilyen most a Serious Sam 2 is kalap szar végigszenvedem azt del.
Land of the Deadel máshogy vagyok mert tetszik nagyon jó, de csinálhatták volna jobbra és hosszabra is.
Nem tetszik pl hogy revolverrel néha 1 lövés és leszakad a feje azt meghal a zombi , sima stukerrel 4 puskával 3-4 , és van hogy shotgunnal is 1-2 szóval nem értem.
-
#227 szerintem ironizált, csak elfelejtett szmájlitrakni-.-