Land of the Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csalad nincs? Baratno, ilyesmi? 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
De azért furcsa volt,hogy a Kung Fu Zombi-e könyvbõl megtanulhattad a zombikat leboxolni 😄 Hatásos "fegyver"
Glory, Glory Man. United!
De azért pár óra alatt végig lehet vinni.
Glory, Glory Man. United!
(KOTOR 2 szinten a magyaritasat varja nalam) 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Bevallom oszinten, jonehany eve meg en is lestem az NFOrce oldalt, hogy mikor jon uj PC GAME ISO. Es szedtem en is mindent. Es irkaltam is ki a sok vacakot is, mennyisegre mentem. Persze idom nem volt tul sokkal jatszani mar akkor sem, ugyhogy csak a port fogjak. Mostmar valogatok, csak a nagy nevueket szedem, de meg azokra sincs idom. Legutobb a Star Wars Republic Commandoval jatszottam, miutan megjelent a magyaritasa, imadtam, nagyon jo jatek, de tobb, mint egy honapig tartott 😊 Most COD2-vel jatszom, az elsot is nagyon szerettem, de ezzel is mar elvagyok vagy egy hete. De hat ez van, dolgozom, felesegem van, gyerekem van, es ok sokkal elorebb vannak a jateknal, es max akkor jatszom ejszaka, ha mr mindenki alszik 😊
Mindenesetre a COD2 utan a Land Of The Dead lesz a kovetkezo celpontom, imadom a zombis temakat, elotte meg a filmet is szeretnem megnezni, ami mar megvan, de hat arra is ido kell 😊
Next PC upgrade: 2022
Hát a rosseb játszana olyan dologal ami nem tetszik.Elvégre ez egy szórakozás,vagy nem?Ha meg nem szórakoztat,nem élvezem,akkor mi értelme az egésznek?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nincs olyan sok idõm kb 150GB-nyi iso game vár végigvitelre + a kiirt 150 game még 😞
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Van vagy 3 DVD-nyi játékom,amit nem toltam még végig,mert nincs idõm...
Sokminden gamet leszedek majdnem az összeset ami kijön csak az extrém szarokat nem de igy is akad olyan ami nem tetszik.
De mivel sok idõ elmegy a letöltésükkel nam akarom hogy kárbavesszen ezért végigtolom ha tetszik ha nem.
Ilyen most a Serious Sam 2 is kalap szar végigszenvedem azt del.
Land of the Deadel máshogy vagyok mert tetszik nagyon jó, de csinálhatták volna jobbra és hosszabra is.
Nem tetszik pl hogy revolverrel néha 1 lövés és leszakad a feje azt meghal a zombi , sima stukerrel 4 puskával 3-4 , és van hogy shotgunnal is 1-2 szóval nem értem.
A cel, hogy minel tobb jatekot tolj vegig, vagymi? 😊
Kösz az infokat !!!
kiveeve egyben! 😉 😛
Talan(sot nem talan) pont az egyetlen elethusege volt a jateknak a figura sebessege! 😄 MOst gondolj bele, egy igazi redneck... aki egesz nap lehet melozik(ami az allokepesseget jol karbantartja, ami talan a futasos kritikadat erositi) de nem arra gyur, hogy 100mern lenyomja carl luist vagy az eppen aktualis fps herot, aki 4 oran keresztul futkoraszik az ep aktualis broaaf csilivili fpsben .... 😄 pont passzol a hangulathoz a videki komotos, "ejjj raerunk arra meg" style 😉 amugy tok igazad van 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Amugy ez ugye ilyen alsó árkategóriás játék volt ugye.Vajon milyen lehetett volna ha annyi pénzt-munkát-idõt raknak bele mint néhány totál bukás produkcióba?Hát ez már sosem derül ki.
Engem csak pár dolog zavart.Leginkább hõsünk tempója,ami alapban valami békésen nézelõdõ túristára emlékeztetett,és futva se lettünk valami gyorsak,ráadásul 20 méter "rohanás" után már nem birt menni.Aztán hogy mindegy volt hogy éppen mennyi lõszer van a fegyverben,ha raktam bele lõszert mindig annyit rakott bele mintha üres lenne (nem számszerüleg,hanem animációban).Illetve a fizika kicsit érdekes volt,a Zombik igen szép hátraszaltókat tudtak csinálni akármilyen lövedéktõl ha épp kidõltek.(de legalább volt Rag Doll!)
A sérülésmodell is tudott furcsákat,sniper-el tuti fejlövés,erre leszakad a karja.Meg a fejlövés legtöbb esetben egy jobb fegyverrel azonnal halálos volt ugye,de néha feltüntek igen ellenálló példényok,melyek 5-6 találatot is kibirtak.Ennek okát nem tudtam felfedezni.
Na mennyi rosszat irtam róla,pedig nem is akartam.Talán mert összeségében ezek nem voltak zavaróak,és egy jó játék volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szóval ha nem vagy olyan szerencsétlen mint én ,szerintem olyan 3 és fél óra alatt ki lehet végezni.
Másodszorra is nekifutok majd,akkor biztos kevesebb lesz!
De tényleg nagyon hangulatos majd ha kész lesz lecsekkelem én is 😊
/szereti megvenni eredetiben a jo stuffokat, mondja ugy, hogy neki az alapjatek nem er egy fabatkat sem 😄 viszont mar lenne ra akkor 2 mod ami teccik 😉
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Csak rövid😊
SKACLIK!
Out of Hell MOD UT2k4 jatek ala!!! baromi feelingesnek igerkezik!!!! 😮
En biztos vegig fogom tolni, csekkoljatok be!!!!!!!!!!!!!!!!444negz
van mar demo verzio belole... meg nincs kesz, de ahhh rohadt feelingesnek igerkezik 😉
Ontopic:
btw: ti eszrevettetek diffcult meg normal kozt valami kulonbseget??? max nem ad annyi loszert par helyen, de a zombik ugyanolyan erosek 😞 (1 balta alternateel le lehet a fejuket szedni ugyi)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.