Land of the Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Baaaaaaaazzz, mennyi nyitott topic 😊
Csalad nincs? Baratno, ilyesmi? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

grebber
Katt rá és kiderül.Melozom 3 mûszakban gyógyszeralapanyaggyártó vagyok.

Next PC upgrade: 2022

Mayday
Egyebkent mivel foglalkozol? Suli? Melo? Munkanelkuli?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

grebber
Na végeztem vele fasza volt csak rövid.

Rash87
😊
De azért furcsa volt,hogy a Kung Fu Zombi-e könyvbõl megtanulhattad a zombikat leboxolni 😄 Hatásos "fegyver"

Glory, Glory Man. United!

Mayday
Ahogy irjak, eleve kis ido az egesz jatek 😊)))

Rash87
Sztem egy kis idõ után monoton a játék.
De azért pár óra alatt végig lehet vinni.

Glory, Glory Man. United!

grebber
Geforce 2 mx 200-on elfut ez a gem?

Mayday
Hat igen, nalam is meg sorban all a GTASA, turelmes ember vagyok, megvartam a magyaritast, es majd nehany "rovidebb" game utan szeretnek nekiszabadulni 😊
(KOTOR 2 szinten a magyaritasat varja nalam) 😊

Voltan
Hát, én már jó ideje csak a legnagyobb húzóneveket szerzem meg, vagy esetleg olyasmit, amit szubjektíve nagyon várok pl. Land of the Dead 😄. De még így sem tudom végigtolni a legtöbbet. A nyomorult KOTOR 2 is ott figyel még a vinyómon kb. a felénél megszakítva, nem volt idõm játszani vele. Mostanság már sajnos nemigen van idõm végigtolni ilyen 40-50 órás dolgokat. Vannak azért kivételek, pl. GTA SA, amit meg is vettem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mayday
Beszelhetunk rola, ha mar feljott, engem erdekel a tema.
Bevallom oszinten, jonehany eve meg en is lestem az NFOrce oldalt, hogy mikor jon uj PC GAME ISO. Es szedtem en is mindent. Es irkaltam is ki a sok vacakot is, mennyisegre mentem. Persze idom nem volt tul sokkal jatszani mar akkor sem, ugyhogy csak a port fogjak. Mostmar valogatok, csak a nagy nevueket szedem, de meg azokra sincs idom. Legutobb a Star Wars Republic Commandoval jatszottam, miutan megjelent a magyaritasa, imadtam, nagyon jo jatek, de tobb, mint egy honapig tartott 😊 Most COD2-vel jatszom, az elsot is nagyon szerettem, de ezzel is mar elvagyok vagy egy hete. De hat ez van, dolgozom, felesegem van, gyerekem van, es ok sokkal elorebb vannak a jateknal, es max akkor jatszom ejszaka, ha mr mindenki alszik 😊
Mindenesetre a COD2 utan a Land Of The Dead lesz a kovetkezo celpontom, imadom a zombis temakat, elotte meg a filmet is szeretnem megnezni, ami mar megvan, de hat arra is ido kell 😊

grebber
Haggyuk.Ez nem ide tartozik.Amugy fölöslegesen letölteni valamit annak sincs értelme ezért tolom végig a gamet ugy legalább volt értelme letölteni.

"De mivel sok idõ elmegy a letöltésükkel nam akarom hogy kárbavesszen ezért végigtolom ha tetszik ha nem."

Hát a rosseb játszana olyan dologal ami nem tetszik.Elvégre ez egy szórakozás,vagy nem?Ha meg nem szórakoztat,nem élvezem,akkor mi értelme az egésznek?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jointeer
érdekes meglátások:|

köcsög

geri15
jajte szegény =.=

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

grebber
Mondom ezzel a gamel semmi bajon fasza fellinges!!!!

Nincs olyan sok idõm kb 150GB-nyi iso game vár végigvitelre + a kiirt 150 game még 😞

Istencsászár
nefelejtsd el low kategoriás játék szal fél játék áráért kapod meg....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jó,hogy ilyen sok idõd van végigtolni olyan játékot is ami nem tetszik annyira.
Van vagy 3 DVD-nyi játékom,amit nem toltam még végig,mert nincs idõm...

grebber
Egyátalán nem ironizáltam.

Sokminden gamet leszedek majdnem az összeset ami kijön csak az extrém szarokat nem de igy is akad olyan ami nem tetszik.
De mivel sok idõ elmegy a letöltésükkel nam akarom hogy kárbavesszen ezért végigtolom ha tetszik ha nem.

Ilyen most a Serious Sam 2 is kalap szar végigszenvedem azt del.
Land of the Deadel máshogy vagyok mert tetszik nagyon jó, de csinálhatták volna jobbra és hosszabra is.
Nem tetszik pl hogy revolverrel néha 1 lövés és leszakad a feje azt meghal a zombi , sima stukerrel 4 puskával 3-4 , és van hogy shotgunnal is 1-2 szóval nem értem.

jointeer
szerintem ironizált, csak elfelejtett szmájlitrakni-.-

köcsög

Mayday
Erdekes hozzaallas. Es mindent vegig kell tolnod, stilustol fuggetlenul?

grebber
Nem hanem minél elõbb azt DEL hogy legyen hely a következõknek.

Mayday
"Na mindegy végigtolom azt kész."

A cel, hogy minel tobb jatekot tolj vegig, vagymi? 😊

grebber
3-4 óra 20 pálya?? Az nemsemmi.Na mindegy végigtolom azt kész.
Kösz az infokat !!!

grebber
Na erre kiváncsi leszek.

Hát neméppen, 3-4 óra alatt végig lehet tolni a játékot. Unalmas estékre jó

grebber
És hosszuak a pályák?

20

grebber
Hány pályás a game?

jointeer
belemagyarázás-.-

köcsög

Lammer
1etertek veled!
kiveeve egyben! 😉 😛
Talan(sot nem talan) pont az egyetlen elethusege volt a jateknak a figura sebessege! 😄 MOst gondolj bele, egy igazi redneck... aki egesz nap lehet melozik(ami az allokepesseget jol karbantartja, ami talan a futasos kritikadat erositi) de nem arra gyur, hogy 100mern lenyomja carl luist vagy az eppen aktualis fps herot, aki 4 oran keresztul futkoraszik az ep aktualis broaaf csilivili fpsben .... 😄 pont passzol a hangulathoz a videki komotos, "ejjj raerunk arra meg" style 😉 amugy tok igazad van 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Én is a végére értem,szerintem jó kis játék volt.Egyszerû,de nagyszerû,hogy úgy mondjam (kis túlzással).
Amugy ez ugye ilyen alsó árkategóriás játék volt ugye.Vajon milyen lehetett volna ha annyi pénzt-munkát-idõt raknak bele mint néhány totál bukás produkcióba?Hát ez már sosem derül ki.
Engem csak pár dolog zavart.Leginkább hõsünk tempója,ami alapban valami békésen nézelõdõ túristára emlékeztetett,és futva se lettünk valami gyorsak,ráadásul 20 méter "rohanás" után már nem birt menni.Aztán hogy mindegy volt hogy éppen mennyi lõszer van a fegyverben,ha raktam bele lõszert mindig annyit rakott bele mintha üres lenne (nem számszerüleg,hanem animációban).Illetve a fizika kicsit érdekes volt,a Zombik igen szép hátraszaltókat tudtak csinálni akármilyen lövedéktõl ha épp kidõltek.(de legalább volt Rag Doll!)
A sérülésmodell is tudott furcsákat,sniper-el tuti fejlövés,erre leszakad a karja.Meg a fejlövés legtöbb esetben egy jobb fegyverrel azonnal halálos volt ugye,de néha feltüntek igen ellenálló példényok,melyek 5-6 találatot is kibirtak.Ennek okát nem tudtam felfedezni.
Na mennyi rosszat irtam róla,pedig nem is akartam.Talán mert összeségében ezek nem voltak zavaróak,és egy jó játék volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lammer
difficultin probald meg, en eloszor a difficulton is a jatek kozepenel haltam meg, es szinte csak a tuzbaltat hasznaltam(a hanyos, meg felrobbanos elleneknel tavolsagit ofkorsz) akkor is azert haltam meg, mert nem figyeltem oda 😄DDD szal nem nehez

Törölt felhasználó
Igaz jópárszor meghaltam,és az elején nagyon sokat bolyongtam még a farmon,de mikor végeztem a mentésnél az óramutató 4 órát mutatot!
Szóval ha nem vagy olyan szerencsétlen mint én ,szerintem olyan 3 és fél óra alatt ki lehet végezni.
Másodszorra is nekifutok majd,akkor biztos kevesebb lesz!
lalakov
Mennyire rövid?
jointeer
kész van

köcsög

Még régebben néztem a demot elég bugos volt és volt benne sprinter-zombi amit utálok 😛
De tényleg nagyon hangulatos majd ha kész lesz lecsekkelem én is 😊

jointeer
csináljak szervert?

köcsög

Lammer
azthiszem nem, elvileg az Ut2k3ra lett elkezdve, de ut2k4 lesz belole, en is bosszankodtam, mert a 2k4 meg 4 rugo a galaxisban is, a 2k3 meg marcsak 2K
/szereti megvenni eredetiben a jo stuffokat, mondja ugy, hogy neki az alapjatek nem er egy fabatkat sem 😄 viszont mar lenne ra akkor 2 mod ami teccik 😉

Voltan
Hát, ha a 2 nem is, az elsõ része örök klasszikus nálam.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hmm, nemrossz, nemrossz, jól látom, UT2003-ra is lesz? Mert nekem csak az van meg.

Tower Guard
Finomabban is elintézhette volna de igaza van 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Törölt felhasználó
Kurva jó kis játék volt!
Csak rövid😊
Lammer
OFF:

SKACLIK!

Out of Hell MOD UT2k4 jatek ala!!! baromi feelingesnek igerkezik!!!! 😮
En biztos vegig fogom tolni, csekkoljatok be!!!!!!!!!!!!!!!!444negz
van mar demo verzio belole... meg nincs kesz, de ahhh rohadt feelingesnek igerkezik 😉

Ontopic:
btw: ti eszrevettetek diffcult meg normal kozt valami kulonbseget??? max nem ad annyi loszert par helyen, de a zombik ugyanolyan erosek 😞 (1 balta alternateel le lehet a fejuket szedni ugyi)

mucsácsó
jha, az ilyeneknek kell a ban...fikázó kis pöcsök, mást nem tudnak csak ugatni...meg alig van HSZ-e, de má ugat loool...<#levele><#levele><#mf3><#mf3><#duhos2><#gonosz3>
Istencsászár
dehogyen tudja elinditott ( ha egyátalán ) ránézett hogy miez a grafika a fear, quake4 mellett ( aztse tudja hogy unreal engine ) azt jött ide 1et fikázni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tower Guard
nem játszol vele és kész

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Akkor húzzál FEAR-ozni, meg CoD2-zni meg mittudom én. Mi a f@$zért kell az ilyen semmit mondó, hangyaszarnyi, fikázó véleményedet közzé tenni? Szerinted kikiváncsi rá, ha? Állítom még megindokolni sem tudod normáissan hogy miért is "kalap szar az egész game", hogy a szavaiddal éljek.

kalap szar az egész game

Hasonló témájú játék. Mondhatni nagy elõd.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.