369
tv sorozat
-
#48 De de. Par hete kezdodott a masodik evad. Karacsonykor lesz szunet akkor letoltom ami addig megjelent. En utalom ha nincs meg az osszes resz mert nekem nincs idegem kivarni egy hetet egy reszre. -
thiefpaper #47 A BG nem a SciFi-n megy? -
#46 Jó a cikk -
#45 Ja? Miert? -
#44 bakik? :D -
#43 De varja' mar. Ti lattatok ezt ?
Firefly-GagReel.mp4
Mert ha nem surgosen DC++ es letolteni. 12 perces bakik. En mar lattam aszem 100x de meg most is konyekkel rohogok :D -
#42 Ez a sorozat nekem nagy kedvencem volt. Fax kivan hogya jo sorozatokat nem folytatjak. Azaz folytatjak, last BG, de ezt kene inkabb :D -
thiefpaper #41
Na azt hiszem itt jópáran nem tudnak néhány körülményről:
- a Fox össze-vissza adta a részeket Whedon kérése ellenére (pl. a Pilot-ot utoljára adták le, azután törölték!).
- 11 rész után törölték a sorozatot, ami még csúcsnak is nevezhető, mert mostanában jó ha 4-7 részt leadnak valami eredeti sorozatból, és aztán beadnak helyette valami táncos reality szart.
- mellesleg nem is nagyon reklámozták
- a dvd eladások hihetetlenül jól állnak.
- egy csomó test screening ment már le a Serenity-ből, mind teltház előtt.
- humoros, eredeti mi kell még? ja, hogy bulvárországban az ilyenre nem vevők az emberek, az már szinte természetes, izlések és pofonok, valakinek a barátok közt, valakinek más.
És végül egy érdekes cikk ;) -
#40 Hagyama! A Mrs. Raynolds resznem aszitem lerohogom a fejem :D -
#39 :) -
#38 Igen ez nagyon ott van a trailer végén -
#37 I want to resolve this like civilizeid man... i am not thretening you ... im unarmed...
Good.
Bamm! :DDD -
#36 csakúgy topikba illik :) -
#35 Ha már képek, felrakok pár képet a trailerből:
Az tuti hogy kellemes kis csata lesz benne.
(elég nagy a képek felbontása, szal inkább csak linkelem.....)
kép1
kép2
kép3 a bal alsó sarokban van egy reaver hajó, kicsit furának találom ezt....
kép4
kép5 Ez vajon mi?
kép6
kép7
kép8 Jó kis pisztoly :P
kép9
kép10
kép11 Ez vajon a Föld? Vagy esetleg az a bolygó amin Capital City van?
kép12 Csak hogy lássuk az elejét is a kicsikének :)
kép13 Ez eléggé úgy néz ki mint kis bolygónk...
kép14 Hmm, szép kis csata készül :D
kép15 Az egy villámlás a háttérben? (ha igen akkor vagy légkörben vannak, vagy egy nebulában :) ) -
#34 Ezeket mireföl? :)
UI.: Jó képek! -
-
#32 :P -
#31 Majd kinovi. -
#30 semmi baj :) -
#29 Engem nem vitt rá a lélek, hogy végignézzem. SRy ! -
#28 Nemrossz -
#27 -
#26 te láttad már a 6. részt? -
#25 :DDDD Ugyes fiu!
[dob egy cukorkat] -
#24 Shit basszameg tényleg, áhh Sorry fiúk, nem direkt volt .
Csak nekem már természetes a dolog, mivel én már 2x végignéztem az első évadot :P
Mégegyszer sorry!!!
[szín=red]A 20as HSZt az ne olvassa el aki még nem látta a hatodik részt!!!!![/szin] -
#23 Spiler vaze :D -
#22 Tényleg nemtudom ti mennyire láttátok a serenity trailerét. Nekem feltűnt benne egy apróság: amikor előlről muatja a "támadó" hajókat középen serenityvel akkor bal alul egy reaver hajó látható! Érdekes nem? :) -
#21 ugye hogy az eggyik főgonosz hasonlit az uhrin benedekre?? :DDDD
aki megkinozta a kapitányt -
#20 És tényleg az a volt társnő csajszi aki a 6. részben elkábította a teljes legénységet?? Na ő se rossz :)
2. évad tuti nem lesz... Mellesleg szerintem nem unalmas, kifejezetten változatosak voltak akülönböző részek..(tény hogy az első nagy rész nem jött be de a többi annál inkább!) -
_Vegeta_ #19 Nekemse. :P -
#18 Nagyon faxa volt a sorozat leszedegettem az első évadot, nekem nagyon bejött, szeptember 30-án jön a mozifilm amerikában, állítólag ez egy trilógia első része....várom nagyon! -
#17 szerintem a 4. rész után beszolt a producer hogy több akciót meg humort írjanak bele -
#16 Jo hat figyej. Az is igaz hogy kb annyi fan van ahanyan lattak. Nem egy ismert sorozad de ez volt a baj a B.G. -vel is amig bele nem lendult. -
#15 mindig kinaiul káromkodtak benne :) -
#14 Nem feleségnek kéne :D -
_Vegeta_ #13 Nem, az olyan cicababa olyanokat nemszeressuk, de a gepesz csaj... -
#12 Inkább a társnő :P -
#11 Ha nézett lett volna, akkor nem hagyták volna abba.
Én az első duplarészt kettő részben néztem meg, de közben alig vártam a végét, mert egyszerüen unalmas volt.
Azért szántam rá magam, mert többen írták, hogy jó, és idáig kurvanagy csalódás, igaz, még csak a pilót és a 2. rész lett megnézve.
Ennél jobb sorozatokat is hagytak már félbe érdektelenség miatt (lásd Enterprise pl).
Szerintem sem valószinü, hogy lesz folytatás, hacsak nem lesz valami nagy siker a mozifilm. -
#10 Nem bisztos meg mi lesz! -
_Vegeta_ #9 Eleve utallom a káúbojos temat, de h ezt egy scifibe tegyek.. hanyinger. :D
De azert a kis gepesz csaj nagyon bejovos volt. :D
Mentol: 2. evadot hiaba varsz. :D