Firefly - Serenity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyetlen gond, hogy úgy tûnik, hogy nincsen esély a folytatásra... 😞
Azért az Imdb-n többen is szavazhattak volna a sorozatra!
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A pilotot sikerült eddig csak megnéznem, de marhára tetszik ez az egész. Szimpatikusak a karakterek, tetszik maga a világ, szóval nagyon fain.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Egyébként az egyik magyar torrentoldalról le lehet tölteni a szinkronos DVD ripet, az info-ba be va irva hogy forgalmazo: UIP Duna film..
Ki erti ezt?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Serenity.2005.PAL.NORDIC.DVDR-TLMC
Source.......: PAL DVD
Rls Date.....: 18/02/06
Genre........: Action / Adventure / Sci-Fi / Thriller
Run Time.....: 119 min
iMDB Rating..: 8.0/10 (35,590 votes)
Year.........: 2005
Size.........: (93x50)
iMDB Link...: http://www.imdb.com/title/tt0379786/
Plot........: Captain Malcom Reynolds finds himself
running from a skilled Alliance operative
who wants River Tam, and who will stop at
nothing to get her; meanwhile, River's
capabilities become more clear to the
crew of Serenity.
Cast........: Nathan Fillion....Mal
Gina Torres....Zoe
Alan Tudyk....Wash
Release iNFO:
Subtitles..: English, Hebrew, Swedish, Danish,
Finnish, Norwegian, Icelandic, Hungarian
Audio......: 5.1 - English
2.1 - English DC
AR.........: 2.35:1 WS
Video......: Re-Encoded @6-PASS CCE
Menu.......: Untouched
Extras.....: Fully stripped
Ripper Notes: Hungarian audio and extras
stripped
Nos, ha valaki esetleg találkozik egy ausztrál Serenity DVD-vel, melyen valóban magyar hangsáv van, próbálja már meg lerippelni, és terjeszteni. Jót tenne szerintem a rajongótábor bõvítése szempontjából. 😊
Dögölj meg, UIP...
írta: Joe-ker
mikor: 2006. február 19. 1:22
Alapvetõen egy nagyon nyugodt és békés ember vagyok, de évente egyszer még nálam is kibassza valami a biztosítékot. Azt hiszem, már most megvan az idei jelentkezõ.
Nem titok, hogy elvakult Firefly-rajongó vagyok. Mióta tavaly az elsõ hírt olvastam arról, hogy Joss Whedon, a tévés isten mozivásznon folytatja a sorozatot, remegõ gyomorral vártam a napot, míg végre elkészül a film, és végre megláthatom kedvenc hõseim új kalandjait. Kezdetben úgy tûnt, rám (és a többi rajongóra) végre mosolyog egy kis szerencse, ugyanis a UIP bejelentette, hogy bemutatja a filmet nálunk is. Bár több hónapos késéssel, de végre megvolt a premier idõpontja is. Csakhogy nem adják ezt olyan olcsón! A bemutató elõtt pár héttel közölték a hírt, hogy mégsem lesz film a mozikban, és ezzel egyidõben lefújták a sajtóvetítést is...
Aztán valamiért - és itt már kezdünk elérni az írás lényegéhez - a UIP visszakozott a visszakozó döntésbõl, és kiadták a sajtóközleményt, hogy mégis bemutatják a filmet, egyetlen moziban, szinkron vagy felirat nélkül. Ennek örömére megvolt a sajtóvetítés is, ahol - nem tagadom, nincs miért - a torkomban dobogó szívvel, izzadó kezemmel a karfát szorítva ültem végig azt a bámulatos két órát (egészen a stáblista legvégéig, természetesen), és a végét még meg is könnyeztem (nem, nem vagyok õrült). Aztán hazaérve olvastam a hírt, hogy a szuperintelligens UIP visszakozott a visszakozás visszakozásától, és nemhogy moziban nem lesz, de az sem biztos, hogy dvd-n megjelenik... A döntésben egyébként valószínûleg szerepet játszott az is, hogy a sajtóvetítésen rajtam kívül HATAN maradtak (a közvetlenül elõtte lévõ Just Like Heaven - Ha igaz volna címû film vetítése teltházas volt)... Igen, az újságírók nemnormális barmok, egytõl-egyig. Persze gondolom a Brokiback Mantinen ott tülekedtek rakásra...
Mindegy, fátylat a múltra, gondoltam, és idén február 2-án írtam egy levelet a UIP-nek:
Tisztelt UIP!
Elõször is érdeklõdnék, hogy tervezik-e (és ha igen, mikor) a Serenity címû film dvd-megjelenését. A filmet a magyar Firefly- és Serenity rajongók legnagyobb sajnálatára (és higgyék el, jópáran vagyunk) végül mégsem mutatták be a mozikban, remélem legalább dvd-n hozzájuthatunk majd a tavalyi év legjobb filmjéhez, Magyarországon is (és nem külföldrõl leszünk kénytelenek megrendelni), igényes kiadásban, szinkronizálva.
Másodszor pedig az alkalmat megragadva felhívnám figyelmüket, hogy honlapjuk nem használható Mozilla Firefox böngészõvel. Gondolom ez csak olyan hiba, ami eddig elkerülte figyelmüket, és nem az egyre növekvõ számú Firefoxot használó internetezõk igényeinek figyelmen kívül hagyása.
Válaszukat elõre is köszönöm.
Üdvözlettel: XY
Persze azóta sem kaptam semmiféle választ... De nem is ettõl durrant el az agyam, hanem egy blogtól, amire pár perccel ezelõtt akadtam. Néhány szemelvény:
"My Australian edition (region 4) Serenity DVD, in the shiny collector's tin! Found it in my mailbox today."
...
The first menu has the following language choices:
- English
- Magyar
...
Interestingly enough, the only actual audio track besides English is in – Magyar?"
Vagyis:
"Megérkezett az ausztrál kiadású Serenity dvd-m.
...
A menük a következõ nyelveken érhetõk el:
- Angol
- Magyar (HOPPÁ!)
...
Érdekes, hogy az angol mellett csak egy további hangsáv van, a magyar (MEGINT HOPPÁ!)
Értitek, basszátok meg??? Ausztráliában megjelent a Serenity, DUPLALEMEZES, FÉMDOBOZOS VÁLTOZATBAN, MAGYAR SZINKRONNAL! És ez a kibaszott UIP nem csak, hogy nem jelenteti meg normális idõben nálunk (már ha egyáltalán, hiszen még semmi hír nincs róla), de baszik válaszolni a kérdésekre is... Az ilyeneknek kívánom én, hogy egyék meg az anyjuk picsáját befõzve. Undorító, hogy egy magyar cég szarnak nézi azokat az embereket, akikbõl a profitja származik... Én barom meg tõlük akartam megvenni... Mind a 2000 rendszeres olvasónk (igen, 2000, nem tévesztettem el a nullákat) seggberúghat, ha még egyszer hazai UIP dvd-t akarok...
Persze felmerülhet a kérdés, hogy miért van nekem szükségem a magyar szinkronra... Nos, nincs szükségem, de ha már létezik, akkor miért ne? Ráadásul vannak a környezetemben olyanok, akik nem tudnak angolul, így legalább egy feliratos változat kell. Úgyhogy most ez az ausztrál kiadás pedig szépen hazajön, ahogy kell.
forrás
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
nem baj. csak legyen.
képregény mindenki elolvasta, ami összefoglalja a firefly és a serenity közti eseményeket?
Lassan minden normális Sci-fi sorozat a Sci-fi chanell nevéhez fûzõdik. 😊
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
úgylátszik még akkortájt is a windows lesz az uralkodó oprendszer, már ami a szemeteskonténereket illeti 😄
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
legalábbis nekem tetszik 😊 mind a 14 (15) epizód
A story Riverrõl szólt, ez nyilvánvaló.
Simon változása a történet szempontjából szükségszerû, és Riverért mindent megtesz ugyebár.
Wash: ezek szerint még nem ismered Joss Whedon-t. 😊
Book halála várható volt, amennyiben véletlenül az ember belebotlott az ember a spoilerekbe (már az amerikai vetítések elõtt), vagy pl megnézte a soundtrack címeit.
A kék kesztyûsök (Blue Sun) sajnos nem fértek bele. A képregényt érdemes elolvasni ezögyben.
Book és Early: valószínû arra gondolt, hogy Book nem is igazából szentember, hanem inkább mondjuk valamilyen fejvadász lehetett korábban. (sokak szerint legalábbis az volt). A filmben tényleg nem derül ki, de lehet, h már soha nem is fog.
Sebesültek: kicsit sötét hangulatúra sikerült az igaz, és ezért is jó.
Az utolsó mondatoddal pedig tökéletesen egyetértek.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
SPILER!!!!!1
Par dolog ami nem teccet :
River tulsagosan tulszerepelt.
Simon tulsagosan durva volt es nem az a neha naiv kisfiu.
Wash totalis kiiktatasa es vegen meghalasa nalam eros negativmnak szamit ami enyhez elbaxta a filmrol addigra kialakult velemenyemet.
Book halala varhato volt szerintem.
Inara es Mel kozotti kapcsolat meg mindig semmi eredmenyhez nem juotott.
Nem derult ki kik azok a kek ketsztyusok.
A sorozat vege fele a masik fekete orgyilkos lenez Book-ra es aszongya "Ez nem is egy pasztor" ami vegul nem is derult ki mit ertett ezealatt.
A vegen mar kicsit el volt tulozva a sebesultek szama.
Ezen kivul nekem a BEST muvim. Oszinten nagyon jo volt!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"