Firefly - Serenity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az még nem jelent semmit, hogy 8,7 az imdb (nagyrészt úgy is a rajongók nézik meg elsõként, így az természetes, meg van néhány roszmájú aki kapásból 1-est ad rá), de a kritikusok is elismerik a dolgot (egynéhány kivételével, lásd. USA Today és New York Post), és sok jó véleményt is olvastam olyanoktól, akik nem is látták a Firefly-t.
10,1 milliós bevétel volt a hétvégén, ami nem rossz, de elmaradt a várttól. (nem mintha a kinti BrownCoat-ok nem tettek meg volna mindent).
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
1. 1- 1 1AGE01 20 Sep 02 The Train Job
2. 1- 2 1AGE02 27 Sep 02 Bushwhacked
3. 1- 3 1AGE05 4 Oct 02 Our Mrs. Reynolds
4. 1- 4 1AGE06 18 Oct 02 Jaynestown
5. 1- 5 1AGE07 25 Oct 02 Out of Gas
6. 1- 6 1AGE03 1 Nov 02 Shindig
7. 1- 7 1AGE04 8 Nov 02 Safe
8. 1- 8 1AGE08 15 Nov 02 Ariel
9. 1- 9 1AGE09 6 Dec 02 War Stories
10. 1-10 1AGE11 13 Dec 02 Objects in Space
11. 1-11 1AGE79 20 Dec 02 Serenity (1)
12. 1-12 1AGE79 20 Dec 02 Serenity (2)
Vagy, ha nem akkor akkor a Firefly-ért rajongó emberek tisztába vannak a sorozat körülményeivel. Na mindegy, itt van nekünk a Serenity. Ami szerintem az emberiség csodája. 😉
Azért még winnie mestert is korregálnám a részek összekeverésével kapcsolatban. Szóval a F*x ilyen sorrendben adta le a dolgot: 2, 3, 6, 7, 8, 4, 5, 9, 10, 14, 1. Tehát azért nem kevés felfordulás volt.
morceus: az itthoni premier nov. 24. 😉
ja és egy honlap: firefly.scifi.hu 😉
Nincs mit. 😊
U.I.#2: winnie, veletlenul nem az elte-re jarsz?
U.I.:
winnie! hol talaltad azt az infot, hogy nov 3. hetetol?
bovebb info is van?
csa
Irtam: "amit en ismerek, es ez konvergal az igazsaghoz"
Tevedni emberi dolog, es a suni visszamaszott a koromkefere... 😄
N a h m i n d 1 . . .
csa
QRVA alacsony koltsegvetese volt: mindossze 50M $... csupan ennyibol keszul/keszult el a mozifilm, ami moziknal kb 2 ora, mig a sorozat:
1*Pilot : 1,5 ora + 13*40-45 min = 14 resz van kesz, PONT
ha ennyi volt a kötlségvetése, akkor ez nagynak számít. 3,5M per epizód (ezért is lõtték le, mert drága volt és nem volt ezzel egyenes arányban a nézettség), azért elég durva - a legtöbb sorozat 1-2M-ból készül (csak a népszerû sitcom-ok
kerülnek ennél többe a színészek miatt)
Osszevissza sorrendben!!!! Random idoben!!!! Nem kapott semmi lenyeges PROMOT... Vegul a fax fox lecserelte egy indulo valosagshow kedveert..
1. valóban keveredtek az epizódok, de ne túlozzuk el. mindössze annyit tettek, hogy nem a hivatalos PILOT-tal indítottak (azt adták le a legvégén) és a 3-4. részt betették az 5-6. és a 7-8. közé.
2. mindig pénteken 8-kor adták a részeket.
3. annak nem a promó az oka, hogy a kezdetben 6M feletti nézettség a végéra már a 4M-ót sem érte el.
4. nem holmi valóságshow kedvéért cserélték le. a firefly idõpontjába betették az elõzõleg szerdánként adott fastlane-t.
Amugy 2× v 3× van Son of bitch igy is 😄.
a son of a bitch engedélyezett tévés káromkodás, nem sújtják korhatárral.
csak a pontosság kedvéért, de a többicel egyetértek
1.) Uj vok ezen az ... ooo ... honlap/portal/forumon, nevezze mindenki annak aminek akarja...
2.) Mi is az Firefly / Serenity ...
A valasz (amit en ismerek, es ez konvergal az igazsaghoz):
A FOX gondozasaban keszult a sorozat, ami nem tett jot neki. QRVA alacsony koltsegvetese volt: mindossze 50M $... csupan ennyibol keszul/keszult el a mozifilm, ami moziknal kb 2 ora, mig a sorozat:
1*Pilot : 1,5 ora + 13*40-45 min = 14 resz van kesz, PONT
11 vagy 12-ot adtak le USABAN (de aszem 12-ot), sehol masol. Osszevissza sorrendben!!!! Random idoben!!!! Nem kapott semmi lenyeges PROMOT... Vegul a fax fox lecserelte egy indulo valosagshow kedveert...
LUCK: a fentiek ellenere qrva gyorsan relativ nagy rajongotabora lett USA-ban, majd ahogy terjedt a dolog, mashol is lettek rajongoi ezen sorozatnak. A rajongoi nyomasra lett kiadva a sorozat DVD-n (4 db dual-layer dvd-n - 3resz - 4resz - 4resz- 3resz+spec), az utso DVD-re rakerult az a 2 resz, ami nem lett leadva TV-ben, + egy "igy kiszult" speci, amiben eleg sokat megtudhat az ember a sorozatrol.
Rajongoi hatas az is, hogy elkeszitettek a mozifilmet, de azt mar a UNIVERSAL adja ki. Itt adja vissza a Star Wars pofonjat a UNIVERSAL (ugyanis annak idejen a U utasitotta el Lucast, es vette szarnyai ala Fox-20TH). STOP .
A Firefly wildwest-scf... ooo hulye megkozelites...
Indok: Whedon +probalt egy teljesen 1edi tufa-vilagot (TUdomanyos-FAntasztikus 😉) letrehozni. Ahhoz is vette a batorsagot, hogy a vilagurben nincsenek hangok!!! Keretik ertekelni ezt!!! 2001 Ur Oddussey-tol kezdve nem sok (kozel nulla) ilyen scf film van /*sajna a mozi-trailer-bol az derul ki, hogy lesz hang a vilagurben, de ez valsz a universal-nak koszonheto...*/
Nincs techno-halandzsa, se idegen-faj-kriksz-kraksz-duma. Tessek b+ megelni a vilagur konyortelensegeben, ahogy tucc!!! Errol szol ez a sorozat. Semmi "ma megint megmentjuk a vilagot dolog" nincs benne. JA!!! Es kell nafta a vasba, anelkul nem megy!!! Nincs ugyanis benne uber-faxa reaktormag-baszomsag!!!!
Vilagkepp summa: az ember meghoditja valahogy a vilagur relativ kozeli, igy is nagy teruletet. Vannak, akik tovabb akarnak jutni -> beleorulnek (reaver-ek). Minel tavolabb vagy a core-tol, annal remenytelenneb a dolog: no supply, no nothing. A kozponti bolygokon kitalaljak, hogy egyesiteni kene az osszes bolygot: gyarmatnak jok lesznek. Haboru. Technikai+letszam foleny miatt a Szovetseg (kp-bolygok) gyoznek. Szar a szitu tovabbra is a tavoli kolonia bolygokon. Vannak, akik ebbe nem nyugszanak bele, pl Malcolm "Mal" Reynolds, Zoe, a masodtiszt.
Kultura: 500 evvel utanunk jatszodik a dolog: ez egy eleg egyedi alternativa: a nyugati, es keleti kultura teljesen egybe olvadt -> angol es a kinai a vilagnyelv. Kinai karomkodas: TV-sorozat, igy elkerulve a cenzurat. Amugy 2× v 3× van Son of bitch igy is 😄.
Aki scf rajongo, es megsem teccik neki, nezzen ValoVilag Show X.X -et B+.
Akinek nem teccik, menjen masik forumra.
Ugy talaltam ra erre a forumra/honlapra, hogy magyar oldalak kozott kerestem Serenity-t, hogy rajojjek, van-e hir, hogy eljut ide is a mozifilm, mer akkor megyek!!! Eddig nem talatam semmit ezzel kapcs...
U.I.: 4-5× lattam mar a teljes sorozatot, nem tok betelni vele.
U.I.#2: senki anyukaja nem szeret csuklani.
+ progmatos vok, lehet emiatt irtam ilyen stilusban, bocsanat mindenkitol, akinek nemteccik
Egyik resz sem unalmas, mind egyedi, persze mindenkinek van kedvenc resze, nekem pl. az osszes az...
UTSO +JEGYZES: pl. a 2. resz screen-play elkeszitesre egy hetveget adott a fox a stabnak... Es qrva jo resz lett a Trainjob nevu 2. resz!!!
Asszem kb ennyi! Ami tul sok, ugord at, ami nincs benne, azt belegondoltam. POINT/DOT/STOP
u.i.: nem varok erre reakciot, senkit sem allt szandekomban +bantani, csak adtam egy perspektivat...
http://www.mosquitoverse.com/teaser.html
Nem tudom ki mennyire van otthon a podcast témában, de a Firefly/Serenity-nek nagyon jó adásai vannak: http://signal.serenityfirefly.com/signal.php
There's no place i can be, since i found Serenity..... OHH !
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
azokról a nemlátottakról beszél
Eh??
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Firefly-GagReel.mp4
Mert ha nem surgosen DC++ es letolteni. 12 perces bakik. En mar lattam aszem 100x de meg most is konyekkel rohogok 😄
Na azt hiszem itt jópáran nem tudnak néhány körülményrõl:
- a Fox össze-vissza adta a részeket Whedon kérése ellenére (pl. a Pilot-ot utoljára adták le, azután törölték!).
- 11 rész után törölték a sorozatot, ami még csúcsnak is nevezhetõ, mert mostanában jó ha 4-7 részt leadnak valami eredeti sorozatból, és aztán beadnak helyette valami táncos reality szart.
- mellesleg nem is nagyon reklámozták
- a dvd eladások hihetetlenül jól állnak.
- egy csomó test screening ment már le a Serenity-bõl, mind teltház elõtt.
- humoros, eredeti mi kell még? ja, hogy bulvárországban az ilyenre nem vevõk az emberek, az már szinte természetes, izlések és pofonok, valakinek a barátok közt, valakinek más.
És végül egy érdekes cikk 😉
Good.
Bamm! 😄DD
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Az tuti hogy kellemes kis csata lesz benne.
(elég nagy a képek felbontása, szal inkább csak linkelem.....)
kép1
kép2
kép3 a bal alsó sarokban van egy reaver hajó, kicsit furának találom ezt....
kép4
kép5 Ez vajon mi?
kép6
kép7
kép8 Jó kis pisztoly 😛
kép9
kép10
kép11 Ez vajon a Föld? Vagy esetleg az a bolygó amin Capital City van?
kép12 Csak hogy lássuk az elejét is a kicsikének 😊
kép13 Ez eléggé úgy néz ki mint kis bolygónk...
kép14 Hmm, szép kis csata készül 😄
kép15 Az egy villámlás a háttérben? (ha igen akkor vagy légkörben vannak, vagy egy nebulában 😊 )
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak nekem már természetes a dolog, mivel én már 2x végignéztem az elsõ évadot 😛
Mégegyszer sorry!!!
aki megkinozta a kapitányt
2. évad tuti nem lesz... Mellesleg szerintem nem unalmas, kifejezetten változatosak voltak akülönbözõ részek..(tény hogy az elsõ nagy rész nem jött be de a többi annál inkább!)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!