369
tv sorozat
  • tnm #289
    feliratok.hu

egyelőre még nem működik stabilan, de ami késik nem múlik, egy héten belül stabilan lesz, és akkor letöltheted mindegyik részhez
    addig pedig különböző napszakokban érdemes probálkozni (a legfelső mirror szoktt a napokban néha működni)
  • Steed
    Kerestem én, valami opensubtitles.org-on találta, a magyar filfelirattot, de a sorozaté csak angiolban van. Mást nem találtam
  • dav
    Dehogy nincs, az összes epizódhoz és a filmhez is van rendes magyar felirat. Ne szenvedj a fordítással, keress rá a neten.
  • Steed
    Nincs meg valakinek magyar felirat a részekhez?
    Angolul megvan, fordítgatom, de marha nehéz... A Serenity c. rész negyede már megvan egy kis tört magyarsággal:)
  • tnm #285
    itt is volt többször róla szó:
    történetileg legelső (dupla)rész címe is Serenity és a sorozatot lezáró film címe is Serenity
    természetesen nem ugyanaz a két film, mivel az egyik a történet elején van, a másik a végén
  • ricsa008
    az 1ep Dual episode ez nem egyezik meg azzal amit DVD-re is kiadtak serenity címmel?
  • tnm #283
    15 rész volt (van), és az biztos, hogy az első, és az utolsó le lett adva
  • Cobra.
    Biztos, hogy lement az összes rész? Nekem kevesebbnek tűnt, mint 12. Bár mivel canceld lett Amerikában, így gondolom semmiből nem derül ki, hogy valóban vége a sorozatnak (mármint a cselekményből).
  • PiszkosFred
    Ennyi volt. Ami keszult, azt leadta a Viasat. Gondolom majd leadja a filmet is valamikor.
  • QuippeR
    gondoltam leadták az összes részt
  • zegner
    1 kérdés: Hova tünt a viasatról a Firefly? Már itthon is cancel lett vagy csak átpakolták a tudtom nélkül?
  • mindero
    Ez a lekirályabb sorozat a világon.
    Már vagy 4x végignéztem, de egyszerűen nem tudom megunni, zseniális!
    (Soha nem néztem 2x végig semmilyen sorozatot.)

Csak kikívánkozott ez belőlem
  • zorden
    Viszont akkor kar volt a "misztikus" River szalat belevinni, ami azert adott/adhatott volna egy halvany vezerfonalat. Kar h vege, teny.
  • Prof William
    Én egyáltalán nem hiányolom a központi történeti szálat. Jó volt látni, beletekinteni egy kis csapat mindenneapjaiba ahol a legfontosabb dolog nem a világ megmentése, hanem hogy mi lessz ebédre. :)
  • Serpa
    kár, h vége :(
  • JCSR Apache
    Mégsem...utánanéztem és kamu.
    Csak valami idióta kitalálta hogy van egy filmstúdiója.
  • JCSR Apache
    Itt lehet szavazattal támogatni...
    http://www.fireflyseason2.com/
  • shaba23 #272
    így utólag már nem tudom megmondani miért írtam buta magyart, akkor még lehet volt értelme
  • winnie
    ezt azért nem feltételeztem, mert fura lett volna, hogy magadat a buta magyarok közé sorolod. no offense, de másképp nem tudtam:)
  • shaba23 #270
    Nem, a hasonlat arra ment ki, hogy más az ízlésem.
  • winnie
    "Az a baj, hogy az amerikaiaknak más az izlésük mint a sok buta magyarnak."

meg mint a németeknek, olaszoknak, ghánaiaknak. gondolom arra megy ki a hasonlat, hogy neked viszont van ízlésed.

most már csak az a kérdés, hogy miért lehet annyi igáényes sorozat is nagy siker amerikában?
  • winnie
    "gy Andromedanak nevezett kisse Star Trekkes (nem veletlenul) sorozat, amibol tobb evad is keszult es messze - elnezest - "gagyibb". Na mindegy, csak fustologtem egyet. "

segítek. az andromédát kevesebben nézték, mint a firefly-t. de nem is országos tévén ment.
  • zorden
    :-(
  • shaba23 #266
    Az a baj, hogy az amerikaiaknak más az izlésük mint a sok buta magyarnak. Ha több fingós poén lett volna benne, akkor tuti nem kap cancelt
  • Trisztin
    "akkoriban még az is elég volt" - tetszik a megfogalmazás ... és egyet is kell,hogy értsek...
  • Nethyrrea
    az androméda régebben is készült ha megnézed :D akkoriban még az is elég volt
  • zorden
    Nem flamelni szeretnek, de van, amit nem ertek. Adott ez a sorozat, ami tenyleg hangulatos, humoros, "valosagos" es leallitjak - tudom kevesen neztek. Most meg a kezembe akadt egy Andromedanak nevezett kisse Star Trekkes (nem veletlenul) sorozat, amibol tobb evad is keszult es messze - elnezest - "gagyibb". Na mindegy, csak fustologtem egyet.
  • Nethyrrea
    ha valakit érdekel, a serenity dvd megvehető most netpiacéknál egy ezresért. énis meglepődtem, és megvettem ^^
  • PiszkosFred
    Nezd meg a mozifilmet is, ha eddig kihagytad volna.
  • grebber
    Nem volt rossz! Néztem volna belöle még pár részt.14 rész nagyon rövid.
  • RaveAir
    És utólag valami vélemény?
  • grebber
    Végignéztem!
  • McHaals
    jayne és a sapkája :) akárhányszor megláttam, mindig felnyerítettem :)

az ilyenek miatt is rohadtul bejött a sorozat.
    meg a sok apróság, ami miatt nem lesz átlagos, mint ahogy Grebber gondolja...
  • McHaals
    vagy day break, abban van baldwin is :)
  • Nethyrrea
    vagy jericho, stb
  • Nethyrrea
    blade sorozat is pl
  • zorden
    mindketto ismeretlen. koszi, szetnezek a teveadok kozott melyik adja :-)
  • tnm #252
    Two Guys and a Girl, How I Met Your Mother, ha utóbbit nem nézed amúgy is.
    Előbbi meg nyelvtanulásnak is nagyon jó, mert én nem találtam hozzá semmilyen feliratot se.:)
  • zorden
    off: mondasz nekem ilyet? nagyjabol letudtam minden kedvenc sorozatomat es kellene valami neznivalo oszig :-)))
  • Nethyrrea
    mozifilmek több mint fele így indul. és nem egy olyan sorozat kedvencem van ahol az eleje még gyenguszkán indul, de pár rész és nem bírtam abbahagyni a végéig. de ha nem tetszik, nem tetszik.