369
tv sorozat
-
#249 nekem nem szinkron kel, hanem folytatás! -
#248 Ezert ajanlattak, hogy nezz meg meg par reszt, es vilagos lesz minden. Valahol csak el kellett kezdeni a tortenetet, az "egyszer volt, hol nem volt" kezdes helyett... -
#247 Nekem nem jön be annyira átlagosnak vélem semmi kiemelkedő nincs benne.
A másik meg szar az eleje nagyon szerintem durr bele azt aztse tudod mi kivel hol miért! -
braaa #246 nekem bejön, de az eddigi 2 rész csak a pilot rész volt félbevágva, kétrészbe leadva -
#245 Még 2-3 részt nézzél meg belőle, és akkor talán majd téged is magával ragad. De az első részek megnézése szükséges a többi megértéséhez. -
#244 ízlések és pofonok.
nekem teccik ez kicsit western, kicsit sci-fi világ.
remélem az első rész elején lévő háborúra lesz utalás. -
#243 Elkezdtem nézni a sorozatot és hát ép ésszel fel nem foghatom mi körülötte ez a nagy hájp nemtaláltam benne semmi különöset amit magasztalni kellene. -
winnie #242 "valaki nem vette fel véletlen az első részt? kíváncsi lennék a szinkronra"
majd vasárnap lesz szinkronos rip.
-
#241 most nézem az első részt, eddig még csak jókat hallottam a sorozatról.
"-csak rá kell ijesztened.
-a fájdalom ijesztő"
háhá
eddig tetszik -
#240 valaki nem vette fel véletlen az első részt? kíváncsi lennék a szinkronra -
braaa #239 hát izé....
nekem igy megfelel a magyar szinkronos duplareklámblokkos viasatos verzió is... -
#238 nagyon helyes :)
remélem az eredeti nyelv mellett teszed le a voksod hosszútávon -
braaa #237 én ide találtam...:) -
Lyan Kyj #236 nem sokan, vagy azok is inkább újat nyitnak majd:) -
evenor #235 Új infót nem tudok róla a bejelentése után, de úgy tűnik lesz. -
#234 kiváncsi vagyok hányan találnak meg majd minket most első rész után...
attól tartok nem sokan.:( -
#233 -
Lyan Kyj #232 FIREFLY ITTHON! -
#231 miért? -
Lyan Kyj #230 eh, nem kellett volna megnéznem -
#229 erről az MMORPG-ről lehet valami újat tudni? tuti lesz? -
evenor #228 Majd elfelejtettem, ha valaki mégjobban kíváncsi a háttérre, és, hogy igazán mit érezhettek odaát az emberek, azoknak érdemes letölteni a Done the Impossible fan dokumentumfilmet. A film részét ingyenesen közétették torrenten (ami nem kevesebb, mint 80 perc). A narrátor pedig nem más, mint Adam Baldwin! :) -
evenor #227 A pilot volt az utolsó rész amit leadott a F*X, a 10-11-ek voltak a sorban, tehát 10 résszel később derült ki sokminden. A le sem adott 15. rész, a The Message forgatása közben közölték a cancel-t, így a végén lévő temetés a sorozatnak is szólt kicsit (és még Joss is szerepelt rajta).
A Wikipedia oldalán sok érdekességet lehet olvasni, köztük olyat is, hogy tavaly bezsebelt néhány sci-fi díjat a SyFy-on, ahol azok indulnak, amit az amerikai TV-ben abban az évben leadtak, és mivel volt 3 leadott epizód (a maradék), ezért nyert Nathan Fillion, Adam Baldwin, Christina Hendricks, a Trash epizód (naná! :), és persze az egész sorozat. 3 éves távolságból is betonba nyomta a BSG-t (amivel nekem semmi bajom nincsen, de a Firefly erejét mindenképpen jelzik a díjak).
A hiányzó erős központi szállra, én azt mondom, hogy egyáltalán nem hiányzik, meg volt benne az a kis misztérium, hogy kicsoda is River meg Book, de teljesen felesleges lett volna belerakni olyasmi hosszúságú és bonyolúltságú történetet, mint a mostani szerializált dolgoknál van, amik képesek belebukni a saját történetükbe. A Firefly ereje a részletekben és a sokszínűségében van, kár, hogy néhány öltönyös ember, akik istennek képzelik maguknak, nem adták meg a lehetőséget, hogy igazán kibontakozhasson az egész.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy melyik "bukott" tv sorozatból lett mozifilm, könyv adaptáció, képregény, papír- és számítógépes szerepjáték is. :)
A F*X pedig bekaphatja!
keep flyin' -
zorden #226 Ha igy volt, az gaz. -
#225 Ahogy én tudom, mindössze annyi, hogy az elsőként leadott Train Job című részben több volt az akció, mint a pilotban, és a fejesek emiatt előrehozták azt. Utána pedig már nem volt megállás, a pilot valamikor a szezon közepetáján került csak adásba. -
zorden #224 Ezt nem tudtam... de gondolom van ok-okozati osszefugges! -
#223 Teljesen mindegy, mit csinálnak a készítők, mert a Fox nem a készítők által elképzelt sorrendben adta le a részeket, így egy esetleges mélyebb történeti szál csak még kuszább lett volna. -
Fatanur #222 köszi Tnm a linket !!
az a bajom hogy előbb láttam a filmet... meg nem is tudtam hogy csináltak belőle sorozatot. A film sztem is nagyon jó sci-fi. -
zorden #221 Jah, koszi! ;-) Mindent megneztem... sajnos tul gyorsan lehetett :-) Legalabb egy evadot kihuztak volna. -
#220 csak arra írtam, hogy:"Az is biztos, hogy legalabb a 11. reszt tobbszor is meg fogom nezni :-) "
és megijedtem, hogy nem láttad az összeset.
Fatanur -
Fatanur #219 Valaki nem tudna linket adni a Firefly-hoz?
előri is köszi -
zorden #218 Nem stresszelsz, de csak 11-et adtak le a tv adon annak ellenere, hogy 14 keszult el. A tobbi reszt mar csak a dvd-re tettek ra. Tehat 11 reszuk volt, hogy felporgessek a dolgokat :-) -
#217 nem akarlak stresszelni, de ha a Serenity című dupla részt (tehát nem az azonos című lezáró filmet!!) egynek is vesszük, akkor is 14 részes a sorozat + a lezáró film. -
zorden #216 Megneztem a Serenity-t is. Azt mondjuk boritekoltam, hogy a csunya bacsik az "allam" termekei - mondjuk en tudatossagot gyanitottam mogotte, nem "veletlen" balesetet. Azt megerositette bennem, hogy a keszitok nagy lehetoseget hagytak ki a 11 resz alatt... Az is biztos, hogy legalabb a 11. reszt tobbszor is meg fogom nezni :-) -
zorden #215 A masodik bekezdesben latod mar egyet is ertesz velem. Epp ez az osszetarto fonal hianyzik es ehhez nem kell sok puskaport elloni, csak figyelni, hogy mindig haladjuk egy lepest az egesz fele.
Mondjuk ezen mar kar filozni, hisz nincs folytatas. :-) -
dav #214 Eredetileg nyilván sok-sok évadot szerettek volna készíteni, ezért nem lőhették el az összes puskaporukat az első 14 részben. Szerintem pont megfelelő arányban adagolták a szereplők múltjára vonatkozó utalásokat, szépen alakult volna a történet, ha a csatorna megadta volna neki a lehetőséget.
Abban viszont igazad van, hogy a részek nem igazán állnak össze egy egésszé, inkább csak lazán kapcsolódó sztorikat kapunk, és ezt az érzést csak tovább erősíti az egyes epizódok merőben eltérő hangulata. Van itt minden a komédiától az akción át a drámáig, és a néző sosem tudhatja, hogy mire számíthat a következő részben. Más szempontból viszont ez a stílusbeli gazdagság még élvezetesebbé teszi ezt a remekművet. -
zorden #213 A Serenity ma jon. En hibas dontesnek erzem a keszitok reszerol, hogy nem kezdtek a River-szallal mar korabban valamit. Volt ra lehetoseguk 11 reszen keresztul. Sajnalom, mert erdekesnek tunt ez az egesz univerzum, es szorakoztatoak a reszek, de manapsag azert elegge alapelvaras egy cseles kozponti vezerfonal... -
#212 Azert a mozifilm, a Serenity ad nemi magyarazatot a Riverrel tortentekre, es elegge kozponti szalla valik. Pech, hogy sajnos a sorozatban mar nem volt ido melyebben belemenni a dolgokba, a cancel miatt.
Vagy pl, mai napig erdekel, mi volt a "pricsormen" korabban ;] De felek, ez mar sosem fog kiderulni... -
zorden #211 Trash! "I've shaved my beard for you, devil woman" :-))) -
#210 Az most melyik, War Stories?
"persze vannak más szemléletek is"