Firefly - Serenity

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Nagyon faxa volt a sorozat leszedegettem az elsõ évadot, nekem nagyon bejött, szeptember 30-án jön a mozifilm amerikában, állítólag ez egy trilógia elsõ része....várom nagyon!

Rafaelo
szerintem a 4. rész után beszolt a producer hogy több akciót meg humort írjanak bele

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Jo hat figyej. Az is igaz hogy kb annyi fan van ahanyan lattak. Nem egy ismert sorozad de ez volt a baj a B.G. -vel is amig bele nem lendult.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rafaelo
mindig kinaiul káromkodtak benne 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Aramir
Nem feleségnek kéne 😄

Nem, az olyan cicababa olyanokat nemszeressuk, de a gepesz csaj...<#szeret>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Aramir
Inkább a társnõ 😛

Aramir
Ha nézett lett volna, akkor nem hagyták volna abba.
Én az elsõ duplarészt kettõ részben néztem meg, de közben alig vártam a végét, mert egyszerüen unalmas volt.
Azért szántam rá magam, mert többen írták, hogy jó, és idáig kurvanagy csalódás, igaz, még csak a pilót és a 2. rész lett megnézve.
Ennél jobb sorozatokat is hagytak már félbe érdektelenség miatt (lásd Enterprise pl).
Szerintem sem valószinü, hogy lesz folytatás, hacsak nem lesz valami nagy siker a mozifilm.

Sephi
Nem bisztos meg mi lesz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Eleve utallom a káúbojos temat, de h ezt egy scifibe tegyek.. hanyinger. 😄
De azert a kis gepesz csaj nagyon bejovos volt. 😄
Mentol: 2. evadot hiaba varsz. 😄

Sephi
Olyan hulyek vagytok bazd+ hogy mar faj. Eskuszom az ilyen minek ir ide?

Egyike a legjobb ilyen fajta sorozatoknak! Azok mellet amiket mostanaba adnak ki eppen hogy nalam a B.G. allat van egy fokkal.

Felrobbanok amikor egy remek sorozatrol valaki ilyet szol hogy :
"nem volt az! épphogy annyira sikeres, hogy a fanok keresik, így lezáró részt készítettek!"

Rafaelo
jó de szerintem a sorozat felétõl izgalmasabb lett a végéig eleje kicsit lassú

Szerintem nagyon jó kis sorozat!
Már várom a 2.évadot, meg a filmet

Montanosz
nem volt az! épphogy annyira sikeres, hogy a fanok keresik, így lezáró részt készítettek!

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

hmm, pár hete adták oda az egész sorozatot divudin, de még nem volt rá erõm, h megtekintsem az elsõ részt se, az másfél óra:o jó amúgy?
Rafaelo
neeeeeem 😄DDD mozi film is készült belõle

Mexunt mer xar vot. 😄

Rafaelo
errõl még nincs topik
elvileg ugytudom megszünt elsõ széria után aztán hogy lessz e folytatás kitudja 😞

← ElőzőOldal 8 / 8