2654
-
#64 mindenki tölti, és tele vannak a szerverek.. -
JiM001 #63 áhhhhhhh, már remegek, adjatok egy linket! :D -
Realtibi #62 kösz -
#61 linked -
Realtibi #60 elvileg már kintvan
adjatok 1 linekt pls!!! -
atwe #59 még 32 perc és kijön a demo :) 1.3 gb -
JiM001 #58 Linket tud már valaki demo-hoz? -
Recler #57 nekem az ajánlott gépigénynél kicsit jobb gépem van,viszon meg se közelíti a maximális gépigényt :)a beta változattal már elkezdtem játszani,volt benne 2 tutorial,és egykét apróság,full grafikán van az egész és semmi jelét nem észleltem annak h akadna a játék,vagy lassu lenne. Maga a játék egész jó,viszont a grafikán még lehetne mit csiszolni...azért a demora is kiváncsi leszek,aztán ha nem unom meg talán még meg is veszem majd :) -
#56 Nah kezd beindulni a topik... végre már :)
FULL megjelenés max 1 hónap múlva várható... -.- -
xem #55 Üdv mki
Ki mit tud,hogy mikor jelenik meg a full gém? -
#54 Koszi! Nem gyenge... -
sith77 #53 Sorry
Gépigény -
sith77 #52 Gépigény:
nem gyenge
http://www.rtsguru.hu/content.php?content.8
-
Seeker666 #51 ma jön a demó!!!
ha valaki tudja honnan lehet leszedni linket plase!!!!!!!!!!!
köszi -
#50 Gepigeny engem is erdekelne -
SilverStone #49 Gépigénnyel kapcsolatban mi a helyzet?Brutál lesz vagy tartja az előző rész gépigény szintet?? -
#48 miko jelenik meg kb.?
-
JiM001 #47 Jah sorry, most látom a választ... -
JiM001 #46 No meg a saját hős! ;)
Valaki lehúzta és próbálta a lenti linken lévő bétát? Most húzom, remélem el is fog indulni... -
IceTom #45 aha..:D meg 3x annyi lényet irányithatsz! vagyis remélem:S
-
JiM001 #44 Holnap lesz DEMO? Ez tuti?
Már nagyon várom a gámát, iszonyat jó lesz, főleg hogy bárhova lehet építkezni és falat húzni! ;) -
IceTom #43 vagyis már HOLNAP 16 órakor DEMO!!!aki letöltötte a betát..annak milyen?jó?gondolom akad.. -
engine #42 Demo kevesebb mint 2 nap, ha igaz
link -
Recler #41 ez a béta verzió
tud valaki egy cracket hozzá,mert már fenn van a játék,még a serial is megvan hozzá de nem megy...kéne szerintem neki egy crack is :( -
Evans #40 Ez mi?
Middle-Earth 2 beta -
#39 ok -
#38 jah addig se legyen spam... -
atwe #37 majd ha kijön akkor lesznek itt :) -
#36 haho -
#35 . -
#34 nekem a star wars nem tetszik akkor már inkabb a Harry Potter. -
#33 oké köszi én már nagyon várom kivancsi vagyok hogy milyen lesz:9 szerintzem nagyon jo -
engine #32 Plusz most mindenki Star wars demozik :) -
#31 mint látod csak néhány apró infó van a gameről... sztem majd leghamarabb februárban jön ki... de ha akkor jönne sztem akkor picivel többen érdeklődnének iránta... -
#30 én keresgettem de nem találtam sehol. -
#29 nam tudjatok hogy a demo mikorra várhato?? -
#28 Bocs az elözetes témanyitasért amikor ra kerestem a keresobe akkor nem talaltam elöetst és az volt mellé irva ehhez a témához hogy utolso hozzászólás 2005 valamelyik hoja. Bocsi -
#27 na helo -
#26 hát nemtom... február kicsit hamar van... sztem csak több infót löknének ki róla mert hisz január közepe van... 1 hónap... nemtom mindenesetre én már nagyon várom! -
#25 Az Electronic Arts bejelentette, hogy a The Lord of the Rings The Battle for Middle-earth II egyidejűleg két verzióban fog a boltokba kerülni. Az alapváltozat mellett lesz majd Collector's Edition kiadása is, amely mellé csomagolnak egy bónusz DVD-t a teljes zenei anyaggal, az összes átvezetővel, trailerrel, brutál felbontásban és Dolby hangzással. Emellett számos, eddig soha nem látott videóinterjú és werkfilm, sőt koncepciós rajzok, forgatókönyv vázlatok, stb. is helyet kapnak rajta. A várható megjelenés február eleje, közepe vagy vége. :)