2654

FAQ

• Sas6
    értem de nem nagyon érdekel
  • tomee14
    playmate 2dik helyezett
  • Sas6
    az nekem is kéne:)
  • j0nNyKa
    nekem nagyon bejon, 1nel jobb mindenkepp, es a sok faj kozt biztos megtalalod a neked tetszot, en pl ijaszparti vagyok, elf ijaszok pedig eleg durcak, mellejuk egy altalam krealt elfijasz hirocska, es jok is vagyunk :P a war of the ring mode nagyon fasza lett, valami oasmit kell elkepzelni mint a riziko nevu tarsasjatek... osszesegeben faszas.
  • Konaboy
    Valaki segítsen,honnan tudom letölteni a Battle for middle earth 2 magyarítását? Köszi.
  • Sas6
    Milyen Kelemn Anna????????
  • tomee14
    A békás képről!!!!!! jobb klik rajta, kép megjelenítése, ha igy se jo akko frissítés és akko ok!!!!!!!!!!!!!! Ez amugy a Kelemen Anna
  • Sas6
    Én segitek ha kell de nem a honlapszerkesztési részében ugyanis nem nagyon tok honlapot szerkeszteni ami van honlapom azt is a haverommal csináltam.Ha kell más segitseg szolj.
  • egypszichonauta
    1E4C-5P79-3187-65BA-0DEV
    5TBB-SUKR-5658-H243-CDEV
    2RAA-L72A-EC1B-U094-JDEV
    4C55-E8LE-9O74-K217-6DEV
    AE8Y-ZHFL-JI3B-A09E-CDEV
    tessék

• Sas6
    a farmok azok amik a pénzt hozzák. Vagyis hát a bányák.
  • Akos0423
    Hi!

Légyszi valaki írjon egy serialt mert nekem nem volt benne a szöveges dokumentumomban.Ha nem is ide ,de akkor légyszi legalább az [email protected] e-mail címre előre is köszi.
  • SLICK
    nah végre a héten én is tolom a gamet :)

a bennert ki kreálta??? jó lett ;) már csak egy házigazda kell aki spammot töröl, meg én megpróbálok egy FAQ-t összehozni, de ahhoz kell a segítségetek is -.-
  • matyi08
    és melyikek a farmok? bocsi, ez lehet, hogy hülyén hangzik, de nem tom.
  • Sas6
    patch nélkul nem is megy??
  • Shan
    Adott: winxp

Feladat: reloaded verzió kicsomagol, bemountol, 1.01 peccs feltelepít, crack (dll) bemásol, jáccik...ENNYI.
  • Sas6
    jo lett a banner:)

Tetszik!
  • xem
    Hi valaki a gémről is irna valamit? Nem csak hogy nekem igy nem indul, úgy nem indul? Egyáltalán valaki már játszott vele?
  • Shan
    az egy segédprogram, ami segít feltelepíteni az egeret, meg a billentyűzetet, meg színes is.
  • Sas6
    mi az a win2k?
  • Sas6
    Tényleg ha kikapcsoljuk hogy ne legyen gyűrő akkor azt az ellenfélhez kerul automatikusan??
  • AnarchoiD
    megy ;) (egy win2k user)

es nemkell semmi registry basztatas se ... ;)

(nemcsoda hogy megy hiszen a demo/beta is ment 2k-n ;)
  • Zsolo007
    Tényleg a nagy térkpen nem lehet megszerezni a gyűrűt?
  • engine
    Akkor szoktassuk vissza a népet :)
    Egyenlőre nem sokat játszottam vele, de jobban tetszik mint eaw pedig 2 hónapja még nem eztmondtam volna.

A gyűrű megszerzése mondjuk kissé megerőszakolja a hangulatot, szerintem jobb kikapcsolni a rohangáló gollamot, de legalább állítható.

Később tán hosszabban is írok...
  • Lacc 88
    Scá. tom volt már róla szó de tudna vki cd keyt adni mer nekem semmit sem akar elfogadni. Ami a játék könyvtárában lenne nem jó, nem akarja megnyitni sehogy se, pedig kipróbáltam amit mondtatok. A neten sem találtam jót egyet sem fogadott el. tudna vki adni aki már elindította és ment vele?

• Rip
    Torrent, vagy válassz a kismillió warez lap közül. Konkrét neveket hadd ne kelljen írni.
  • Zsolo007
    Sajnos így van :(
  • Rip
    Építs farmot növeld a populáció max. számát...
    Most neked 855/900
    Gondolom egy csatahajó építése több, mint 45 CP-ba kerül.
  • Realtibi
    no warez
  • Thanatos
    sg már régen nem a reviewokról és az élménybeszámolokról szól :(
  • md88
    Szevasztok! tudnátok nekem segíteni, hogy honnan töltsem le?? mert átnéztem a fórumot de nem találtam... ha valaki tudna segíteni rajtam: plííííííízz
  • matyi08
    az rendben van, de mikor akarom csinálni a hajót, akkor azt írja, hogy not enought common points. ezzel mit csináljak, hogy tudjak építeni?
  • Zsolo007
    Rakj már fel egy k***a Xpt és akkor minden jó lesz vazze :D.
    Már rég fentlenne az xpd, ha nem sírással töltenéd az időt.
    Ha meg nem akarsz/tudsz felrakni XPt akkor meg ne spammold tele a topicot a sírásoddal.

Az a vicces, hogy még az égvilágon senki nem írt semmilyen reviewt. Emberek, tapasztalatokat! Kutyát se érdekli, hogy kinek mennyire nem megy. Egyszerűen szánalmas.

Nekem is van olyan gém ami nem indul elsőre és vesződni kell vele, de nem sírom tele az adott játék topicját. Ha warezolni akarsz tanuld meg hogy mennek ezek a dolgok, ha nem akarod megtanulni ne warezolj! Mindennek megvan az ára, ennek nem forintban mérik az árát, ennyi.
  • Sas6
    baromira irigyellek hogy megy neked a jatek. De én nem tom felrakni:((((((((((((

Sajnalom de nem tom megmondani neked mit csináljál majd taán a tobbiek.

Neked XP-d van??
  • Realtibi
    csinálj legalább 4 csatahajót hogy ,egküzdj a Corsairs ek ellen
  • matyi08
    Most mit is csináljak? bocsi, ha hülyeség, de utáltam eddíg a stratégiát, de ez megtetszett, és most nem tudom hogyan menjek tovább. na szóval itt egy kép, mit is csináljak? légyszi magyarázd el!
  • grebber
    Nekem XP-van SP2-vel és tuti megy normlisan még nem probáltam ,mert nem fogom ezért rontani az arányomat majd leszedem ha lesz dvd5 verzió.
  • Mester01
    Az a rengeteg XXX kb 8 db WAOOOOOO :D
  • Sas6
    neked XP-d van amugy?
  • Zoliz
    Akkor maradok a Reloadedesnél. Bár valszeg az abban lévő crack jó a másik verzióhoz is. Mennyire vártam már ezt a játékot. RTS Rulez. LOTR Rulez.
    Na másfél nap és lenn is van. :)
  • Sas6
    én ezt toltottem le CloneDvd és nekem nem volt jo menrt nem XP-m van. Szal nem tom:(
    Nem tom ha én letolteném a Reloadedeset akkor menne-e a win 2000-en?