2654

FAQ

• Reyes
    Bemész a Skirmish menübe, ott pedig középen alul ráklattyintasz a Profile-ra, ott pedig asszem Profile stats, vagy ilyesmi. Ott meg tudod nézni a statisztikáidat elég részletesen, plusz hogy az egyéb fajokkal milyen szinten vagyol:)
  • Sas6
    nekem még mindeig 1-es szintu vagyok. Hol lehet megnezni hogy mennnyi kell a szintlepeshez?
  • Reyes
    Demoban csak kettes szintig lehet "tápolódni"...
  • SilverStone
    Igen,igazad van fle go,megszerzem a Demot majd ha megy elvárásaimnak megfelelően megveszem!Thx a gépigényét a Game-nek talán van esélyem 1 Mediumon való futtatáshoz.Bár az első rész is a memóriát(ramot) vette előnybe a futtatáshoz talán a 2-vel is így lesz!
  • fle go
    Minimum hardware: 1,6 GHz-es processzor, 256 MB RAM, 64 MB-os 3D kártya (GeForce3 vagy jobb, GF 4 MX-et nem támogat)>(forras:pcdome.hu)
    Elkepzelheto, hogy low vagy medium grafikan gurulni fog a gepeden, mielott megvenned erdemes lenne a demot kiprobalnod!
  • fle go
    Erdekessege a dolognak, hogy mig a Goblinoknal 75 egysegbe kerul egy csapat addig a joknal 250 es a nyilasok 500. Raadasul medium szinten ahogy SAS6 is irta joval erosebbek meg a gyenge csapatok is. Szoval realis az a 430.
  • JiM001
    Szerintem az a 4es szint mást jelent és nem azt hogy az összes egysége már 4-es színtű. Az 1-ben sem így volt. Inkább akkor agresszívabb, taktikásabb.
  • Sas6
    jah télleg 4-es bocs
  • Sas6
    én még mindig 1-es szinto vagyok pedig sokat nyertem easy ellen lehet hogy medium ellen kéne nyernem? hogy tovább lépjek szintet? vagy demoban nem lehet szintet lépni?
  • Reyes
    Balrog...
  • Reyes
    Én le tudtam gyűrni a goblinokat mediumon a törpökkel, de a törpök már rámvertek...:)
    Egyébként mediumon 4-es szintűek, nem 5-ös...
    Miután levertem a medium goblinokat, léptem is egy szintet, de azt nem néztem meg, hogy ezután már alapból kettes szintűek-e az egységeim(ha jól értem, amit írtál Sas).

ABbalrog nagyon komoly, csak lassú:)
  • Sas6
    Jah raadasul szerintem a goblinok gyengebbek. Sajna én is voltam veluk,és az easy ellen voltam és sokkal nehezebb volt legyuznom a torpeket mint a torpekkel a goblinokat.
  • Sas6
    bármint több egységed:)
  • Sas6
    én szerintem lehet hogy neked tobb egységed van de a medium az 5-os szinto mikozben te csak 1.es szintu vagy. Szal az o csapata sokkal erosebb volt 5* erösebb! Mondjuk ra akkor még mindig sok a 430 de nem tom lényeg az o csapata erösebb volt de neked tobb volt.
  • JiM001
    Hát nem értem, és el vagyok keseredve...
    Az előbb 9 percig bírtam medium goblin ellen, aztán kiléptem.
    Megnéztem a statisztikát, és csodálkoztam:
    ÉN Goblin
    pénz: 11900 11400
    épület: 11 15
    egység: 61 430 !!!!!!!!
  • SilverStone
    Én sem tudom letölteni sajna!Mikor is jelenik meg??Jah és szerintetek tapasztalatok végett van esélyem rá,hogy futni fog egy celeron M(1.6-os) 2024mb memorival ati x-press 128mb-os videókarival felszerelt Notebook-omon???Ha igen már veszem is meg eredetiben a kiadáskor.
  • Sas6
    lehet hogy csak a grafika van lejjeb véve de ha nagyobbra veszzuk akkor szerintem jobb mint az egy:) De nekem mindegy a grafika az émény mindent potol:)

Nem tom probaltátok e ezeket a bónuszt ado szobrokat én most brobaltam ki eloszor én nekem nagyon bejott probaljatok ki ti is okés:)
  • modernslave
    de legalább nincsenek benne a filmben szereplők képei...nekem az annyira illúzió romboló volt
  • grebber
    Demóra nem szánok közel másfél gigát majd a fullal.

Amugy amiket beraktatok képeken egyátalán nem szebb mint az 1.
  • Reyes
    A törpöket törpökkel nem tudom leverni mediumon, nagyon nyomul a gép:-/

Goblinokkal meg sem próbálom:)
  • SLICK
    én pl nem tehetem meg h játszok vele :D
    nem tom letölteni a netem miatt... és egy jó darabig így marad... :c
  • Sas6
    de attol irhatnanak hogy jatszanak is jatszok sokat de miégis irok:)
  • Seeker666
    azért nem ír senki ide mert mindenki játszik :DD
  • JiM001
    Egyszerűen nem tudok legyapni egy közép goblin ellent... :(
  • Reyes
    HEY!!! Senki sem játszik ezzel a remek játékkal???
  • Reyes
    De rá lehet jönni, csak engem összezavart, hogy valaki előnyt, valaki meg hátrányt írt, és ugye nem mind1, hogy az előnyből veszünk el, vagy a hátrányból...
  • GrimReaper78
    Nyilván amelyik félnek handicap-et osztasz (a mínuszokból nem lehet erre rájönni?!), az gyengül.
  • Reyes
    nem vágják el teljesen az utat az ellenfél és a bázisod között...

spam off...
  • Reyes
    Jah lenyomtam mediumon a goblinokat, szerintem nem vészes, csak az elején az egységgyártásra kell rámenni, a gazdasági rész pedig addig hanyagolni, amíg az egységeid nem vágják el teljesen az utat az ellenféltől...

Legalábbis én így csináltam:)
  • Reyes
    Ok, mind1 mit jelent...De ha mondjuk -5%-ra teszed, akkor az ellenfélnek -5%-kal rosszab lesz???
  • GrimReaper78
    A handicap az pont, hogy HÁTRÁNY-t jelent...
  • Sas6
    Nem semmi mi egy csomo full extras nyilas a terkepen az a sok kék az sok sok fal meg katapult majd mutatok roluk is kepet:)

• Sas6
    értem,de ott csak minuszok vannak plusszok nincsenek. És ha felviszem az enyémet -95%-ra az ellenfelét pedig 0 -an hagyom akkor miben fog kulonbozni a jatek? nekem nehezebb lesz? kevesebb nyeranyag? Vagy gyengebb egysegek?
  • Sas6
    köszi!

Én is csak az easy-t probaltem de ez is eléggé nehez! Én most a goblinokkal voltam és ott sokkal rosszabbak a nyilasok mint a joknal. szeriuntem azok a törpok jobbak a demoban legalábbis:)
  • Reyes
    Persze a Phalanx ki volt tápolva teljesen, meg egy pár bónuszt is felhasználtam(4-et):)...az Earthquake-et is beleértve:)
  • Reyes
    Mediumon még nem próbáltam, de easy-n Gimlivel, meg egy csapat Phalanx-al két hullámban sikerült letolnom a Goblinokat:D
  • Realtibi
    valaki megtudta verni a gépet mediumon???

nekem nem sikerült mert az elején szépen lerusholt
  • tomee14
    handicap=előny
  • tomee14
    előny
  • Sas6
    hellosztok mit jelent a Handicap szo? A jatek kezdeten lehet megadni a %-at?