2654

FAQ

• Sas6
    Hi ujra én! itt egy kép a foldrengés után:) haha ellenség

• Reyes
    A barlangi troll nagyon komoly:) Főleg, amikor kitépi tövestől a fát, odaveri a földhöz, aztán marad a tuskó, azzal meg szépen elbaseballozgat:) fain
  • tomee14
    az jo hogy a goblinoknak nem akadály a fal mer átmásznak rajta
  • tomee14
    láttam 4 rohatt hosszú videót igen durva
  • SLICK
    az ilyen hibákat biztos kijavítják...
    nehogy az legyen már mint a NFS Most Wantednál, hogy az árnyék csupa pixeles..
    :D, azért az EA nehogy ne tudjon már árnyékot csinálni... -.-
  • Rage47
    hát ha a demo 1.3....:))
  • Sas6
    ha a roszakkal vagyunk akkor szerintem az kicsit nehezebb mert a jok egybol jottek és letamdtak és semmit nem tudtam tennmi az orkjaim tulsagosan gyengek voltam sajna:( a joknal viszonz egész jol birtam hiaba tamadtak nem tudtak legyozni:) szal szerintem a jok jobbak:D milyen meglepo:) egyedul a trollok tetszenek a roszzaknal meg a nazgulok:
  • Reyes
    Na jólvan, elindult, semmi gond, csak egy kisit várni kellett, amíg beindult a cuccos...valószínűleg egy Windows reinstall helyrehozná, de így sem zavaró a pprobléma.

A falépítéshez annyit hogy nálam úgy működött, hogy ha leromboltak egy falszakaszt, akkor egy olyan bástyaszerűséget kellett építeni(amiből "ki lehet húzni" a falat, ha tovább akarod építeni), és után újra fel lehetett húzni a falrészt. Az egységek nagyon tetszenek, de az az árnyék tényleg pöttyet el van nagyolva, reméljük a megjelenésre kijavítják:)
    JAh és törpék rulZ:)
  • Sas6
    egy ekkora jatek, meg szep:D
  • grebber
    Azt nem, de hogy DVD-s lesz az tuti :D
  • Sas6
    Valki nem tudja hogy mennyi gigás lessz a teljes jatek??
  • Sas6
    Én sem tom sajna hogyan lehet a falat visszaépiteni és ugy oldam meg hogy egy telepessel épitek egy faltömböt. Egyébként én is meglepodtem akkor amikor az easy jott ilyen nagy sereggel de szerencsére kivédtem. Szerintem is nehez a game. De nagyon jo is:D
  • Sas6
    Nem tudom mi lehet a baja és felraktam a mellélelt direkt X -et és tokéletesen ment hála JiM001 -nek
    Nekem rosszabb gépem van a tiédtol 200 Mhz-el de nekem jol ment és semmi gondom nem volt.
  • Reyes
    Valaki pls segítsen!

Nem indul el a játék, mert amikor el akarom indítani, bejön a betöltőképernyő,de utána annyira belassul a gépem, mint az állta, plusz a játék sem indul el...

Mi lehet a gondja?(A gépemnek bírnia kell, mert Athlon64 3000+, 6600GT, 1 GB RAM...)
  • Sas6
    Itt is lehet latni hogy nincs arnyek:(( Dei tt a kis "szerény" csapatom

• Sas6
    Valaki segitsen légyszi!

Nekem mindeny Very High-ton van de nincs árnyék! Miért lehet mindent szinte bekapcsoltam 1027x768-ban fut. Tom az elozo képemen van arnyek de akkor mediumon volt. Most hogy felvittem Ultra hight-ra jol megy de nincs arnyek:(((

• fle go
    na latod...
  • engine
    Kint van lokálba magyar oldalakon is pl.: Hardwired, Gamestar.
  • ZaJanga
    viszonylag gyors szerver ha nem volt még:
    klikk
  • Sas6
    köszi :) most hagytam abba a gamet de a fallal akadt némi proglemam mert a falak mogon nem tudnak löni azoik a tornyok amiket mogé épitek:( De egyébként qva jo lett:) Már várom az teljeset nagyon:)még van mit felfedeznem a jatekban de majd ra jovok:)
  • atwe
    Rohat jo lett ez a gém :)
  • SLICK
    a képet elnézve nem gyenge a 700-as populáció
  • Sas6
    figyeljetek nézem hogy a fal nagyon drága. Olyan aros is amilyen draga vagy nem?
  • Sas6
    Köszi szépen tényleg ez volt a baj! Itt az elso csatám márha ezt csatanak lehet nevezni eléggé kezdetleges kis csapatocska:))
    de nagyjabol 1024x768 közepes grafikian szerintem egész jo

• maniac001
    Igaz,igaz a beállításokkal volt a baj...
  • JiM001
    Tudja valaki hogy lehet egy lerombol faldarabot visszaépíteni? Én nem jövök rá, ha meg nem lehet elég xar. :(
    Mellesleg nem tudom ki hogy van vele, de szerintem nehezebb lett a gáma. Vagy csak nem vágom még mi mi csoda, meg nézelődök, de engem elsőre egy easy legyapott, még alig volt valamim.
  • JiM001
    Tedd fel a mellékelt directx-et. Ez a játék is igényli a 9.0c bővített verzióját.
  • fle go
    Lattam egyeb screenshotokat is nalad valami gaz van kisbaratom a beallitasokkal!
    Mashol tokeletesek az arnyekok es a fak is. Elobb nezzel szet utana lehet fikazni valamit.
  • fle go
    Udv!
    Milyen rendszeren fut a jatek, csak XP vagy win 2000 is?
  • Sas6
    az igaz hogy a BFME 2 Csak XP-n fog menni?
  • zso23
    Én is onnan szedtem le, nekem AVAS-tom van nem jelzett semmit.
  • Shan
    Szasztok!

Én is letöltöttem, és amikor kicsomagolom, a NOD riaszt, hogy WIN95/SK vírus van benne! komolyan... senkinél nem volt ilyen?

(a gamestarrol töltöttem)
  • Sas6
    sziasztok én letoltottem a demot és le is jott szépen kicsomagoltam de amikor elkezdtem volna a telepiutést akkor azt irja ki hogy nem talál valami dll filet. Valaki nem tudja mi lehet a hiba?? Léccisegitsetek
  • maniac001
    Ja hát ezt én sem értem. Miért kell visszaállni a 10 évvel ezelőtti pixeles grafikára? A SW: empire at war-ban is a fák textúrái pixelesek de olyan mértékben amit 10 éve nem láttam. Komolyan nem értem. Az utóbbi időben több pixelt láttam tárgyakon. Kinek tetszik ez??? Miért kell 10 évet visszamenni az időben? Nem vágom.....
    A BfME-ben tökéletes árnyékolás van. MIÉRT kell visszafejlődni???
  • RolEnD
    A képekből ítélve, nálad is gagyik az árnyékok? Ez vajon miért van? A játék nagyon szép, de azok az árnyékok nagyon lehúzzák az élményt. Más is tapasztalt problémát ezzel kapcs.?
  • obe
    szerintem gépigény nem vészes, nekem csak ati 9700 van de minden hihg-on fut....egyébként gyönyörű lett, és joval több az építési lehetőség is, ugyhogy ez fincsi lesz
  • maniac001
    Nekem csak 702 megát szedett le, azt írja okay aztán meg hogy nem win32 alkalmazás és hiba
  • bepe79
  • bepe79
    No. Föltelepült nálam a demo, el is indult szépen. EA logó, majd nVidia logó, majd egy nem rövid intró film következett. A video settings-et GeForce 6600-al fölnyomtam Ultra High-ra, és csináltam egy screenshotot is (ez még csak a menü):

Üdv: Bepe
  • grebber
    1,3GB nem rossz majd holnap szedem amikor már több helyen fenntvan.