2654

FAQ

• fle go
    Nekem tovabbra is ez a bajom:(
    ugyan az a problemam mint sas6-nak. Kicsomagolom (dvd9) majd daemonnal mountolnam de kiir egy hibauzenetet, hogy az XP utolso frissitett verziojara lenne szukseg. No mar most eleve win2000 van a gepen de ugyan ez a problema volt a demonal is, csak ott megoldodott azzal, hogy felraktam a direct x legfrisebb verziojat.
    Valaki talalkozott mar ezzel a problemaval, van ra megoldas?
    Koszi
  • Lazlo
    3. vagy 4. map lehet a jó campingben és kikéne nyírni 1 baszott nagy sárkányt. namost kinyirtam mindenkit még a sárkány barlangjában is bentvok. meghalt minden egységem csak a 2hero maradt és a törpéknél nemtok olyan egységet építeni aki kitudná nyirni a sárkányt aszongyák túl messze van....harcikocsi íjászokkal.....mire van akkór???hihetettlen....pls help
  • grebber
    Tuti hogy müködik!
  • fle go
    furcsa lenne a demo meg mukodott win 2000-en
  • Elrohir
    ha a gamez.free.hu -ról szedem le a reloaded félét az tuti hogy mükszikű?? valaki mondana véleményt????????????????????????pls
  • grebber
    Elmondom neked már régóta tudjuk.
  • TheSandman
    Win2000? Aztakurva, szerintem könnyen elképzelhetö ám hogy csak xp-n fog menni...
  • TheSandman
    Elmondom nektek gyorsan hogy már egy reloaded féle patch-crack is kijött a játékhoz... Rakjátok fel.
  • fle go
    #332 erre nem tudja valaki a megoldast? vagy a teljes game csak XP-n fut?
  • grebber
    Én tudom hogy könnyen megcsinálható,de nem fogom emiatt az arányomat rontani.
    Előbb utobb ugyis kiadják a dvd5-ös verziót.Addig meg nem szalad el a game.
  • bon
    Könnyen megcsinálható. Leírás az nforce forumában.
  • grebber
    DVD5 verziót a népnek!
  • fle go
    Udv!
    nekem is ugyan az a problemam mint sas6-nak. Kicsomagolom (dvd9) majd daemonnal mountolnam de kiir egy hibauzenetet, hogy az XP utolso frissitett verziojara lenne szukseg. No mar most eleve win2000 van a gepen de ugyan ez a problema volt a demonal is, csak ott megoldodott azzal, hogy felraktam a direct x legfrisebb verziojat.
    Valaki talalkozott mar ezzel a problemaval, van ra megoldas?
    Koszi
  • Sas6
    Ha berakom a daemon tools-ba és elinditom akkor ugyanaz a hibauzenet jon ki mint de demonál azelott hogy fel raktam volna a direct x 9.0c verziojat.

Mit kell tennem??
  • Száddi
    Vegyétek úgy mintha nem is szólaltam volna meg. Most jutott eszembe hogy a reloadosban már benne van a crack.Most rakom fel. Holnap pedig egésznap nyomatni fogom.
  • bon
    ott kell lennie a cracknek a lemezen.
  • Száddi
    Jó mostmár sikerült csak volt egy kis keveredés a reolad meg a dvd9-es között. Na a lényeg az hogy a reolados van. És ahoz kell valami crack vagy valami?
  • egypszichonauta
    köszi,köszi,köszi
  • bon
    Másold be a játék könyvtárába és irasd felül az eredetit vele
  • bon
    az a crack
  • egypszichonauta
    lécci írd már le,hogy mit keressek?leszedtem egy olyat,hogy game.dat-azzal kell vmit csinálni?
  • bon
    Pedig a gamecopyworld-on fent van, gondolom nem jól szedted le.
  • egypszichonauta
    vki plííííz segítsen,normális cracket honnan tudnék letölteni?wanadooról töltöttem le dvd9 bc-s vagy mi,mert letöltöttem vmit a gamecopyworldről de az csak 8kilobájt az exe,szal honnan tudnék?vagy ha vki megtenné hogy msnen átküldi annak még jobban örülnék,a címem:[email protected],köszi
  • bon
    Miért csak nem azokat a fájlókat szeded le amik rosszak?
  • Száddi
    Nemigaz. Nagyba leszedtem a dvd9-es verziót tiszta happy voltam. Utána elkezdtem kicsomagolni és kiírta azt hogy sérült fájl. Szal most szedhetem le a reolados verziót fa*** kivan.
  • Mester01
    Jézus........
    Ojan pontos (J) mondt (dt a vége) Nem tudni te magyar?
    A magyar tanárom ugy megvágot volna mint a sicc!
  • GrimReaper78
    Én meg azt javaslom, hogy sűrűn olvasgasd a "Magyar helyesírási szabályai" c. könyvet.
  • BaliBoy
    Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi Köszi !!!
  • Newfronter
    Videókártyádtól is függ. Mindenesetre vegyél le az Aperture size-ból a BIOS-ban, ha ezt még lehet, és a késleltetési időt is csökkentsd a bios-ban, persze még ha stabilan megy a memcsid. Állíts le 1-2 rendszerfolyamatot windowsban amit nem használsz sohasem. És próbáld meg játékindítás előtt kipucolni a memcsid egy pucoló progival. Illetve egy kicsit növeld meg a lapozófájl méretét, mondjuk +1GB-ot adhatsz neki. :)

Nem biztos hogy normálisan fog menni, mert ez az engine eléggé memcsizabáló, de próba cseresznye! :)
  • bon
    Szedjél hozzá crackot. http://www.gameburnworld.com/
  • BaliBoy
    Sziasztok. Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nem tudom elindítani a játékot mert indításnál folyamatosan azt a hiba üzanetet kapom, hogy a game.dat nevű file hibát észlelt és leállt. Két windowson is kipróbáltam de a helyzet változatlan maradt. Ez a verzió van meg nekem:
    The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 2 CLONE DVD9-bC
    Telepítés után kell még vele valamit csinálni? Carcket nem találtam mellette. Próbáltam hide-olni de azzal sem indul el.
  • Fyrex
    mennyi esély van rá hogy 1,41 GHz, 256MB Ram-on vmilyen grafikai beállitás mellett élvezhető lesz a játék? :)
  • grebber
    Még véletlenül se adnék ki pénzt warezért.
    Torrent powa!
  • Alien1024
    én esz ajánlom mindekinek mert 200ft 3nap és ugyan ojan gyors mindt wanadoo és ojan gyorsan rakják fel a gamekat http://gamez.fee.hu/
  • Zsolo007
    Egészen korrekt lett a gém, elég sokat nyomtam ma. Jobb mint az első rész, de sajnos még így sem jut túl egy tucat RTS szintjén :(.

A hősgenerálás elsőre fasza, kár hogy elfelejtettek kiírni, hogy melyik tulajdonság mit befolyásol. Mert míg a Health, és az armor meg health regen egyértelmű, addig a power nem az.

Az AI korrekt. Néha képes meglepni, használ cseleket, de nem mindíg...

Viszont a motor borzasztó, én nem tudom mit csináltak ezzel a szegény szerencsétlen Generals motorral, de sok egységnél (annyira azért nem sok, 5-6...) már eléggé belassul, nem akad, csak olyan mintha le lenne véve a játéksebesség. Zavaró... És a grafikai effektek, hasonlók lejebbvétele sem segít a dolgon. Egyébkétn nagyon jól néz ki, csakhát :(

Zenék jók, egy részük az 1ből lett átvéve, egy részük meg a filmből van, jók, megadják a hangulatot, bár néha kicsit kevésnek érzem őket, egy egy hosszabb csatában..
  • Akos0423
    köszi
  • Veelee
    DVD5 -t mindenki tud csinálni csak kell hozzá egy Ultraiso progi( megtalálod pl.: mininova) és az nforce megfelelő forum topikjában van egy kép, hogy mit lehet kiszedni a képfájlból,mivel azok lényegében csak a különböző - nem angol - nyelvi verziókhoz kellenek. Kipróbáltam és mükszi, kírtam DVD5-re utánna telepít majd 1.01 patch plusz reloaded ajándéka és megy minden símán.
  • piamania
    Torrenteken tom,hogy fent van,mert már olyan oldalon regelve vagyok.De ez itt nem a reklám helye,ugy hogy ne is beszéljünk róla.KÖszi amúgy
  • AnonymouS
    kb 5,5 gigát foglal feltelepítve, wanadoon van a jó dvd9es és reloadedos verzió vagy torrent oldalakon (amiket nem fogunk megmondani itt ugye...)(már ez is sok volt szvsz)
  • piamania
    Ha nem készül,akkor vkitől átiratom.De ha készül akkor letöltöttem volna.Na de mind1 akkor.És mennyi helyet foglal miután feltelepítem?