2654

FAQ

• Zoliz
    Meha a crackosat választom akkor nem lehet majd paccsolni. Már kedzem megszokni az emuláló progikat.
  • Sas6
    jah értem.

Neked XP-d van és megy normalisan?
  • grebber
    Az hogy nemértik meg az emberek hogy onnan nem enegedik a linkelést.
    Mintha csak az az 1 rohadt képfeltöltö oldal létezne.
  • Zoliz
    Hello melyiket töltsem le az ftp-ről a CloneDvd-set vagy Reloadedeset? Melyik műkszik tutira?
  • Alien1024
    a magyaritás mikor készül el??
  • Sas6
    mi ez a béka már máshol is láttam??
  • Sas6
    az azt jelenti hogy mennyi hely kell neki. Épitsél farmokat hogy növeld a populáciot.
  • matyi08
    Mik azok a command pointok? mert most például akarok építeni hajókat, hogy tovább tudjak menni, de nem engedi, mert: Not enought command points. de már máskor is volt bajom vele. mi ez?
  • kasika
  • kasika
  • kasika

• fle go
    Erdekes a demonal is ezt irta kis es azt a directx frissitessel meg lehetett oldani. Teljes jatek meg csak Xp-s lenne? Hm...
  • Sas6
    csak azt nem értem hogy akkor a demo miért mert 2000-n?
  • Sas6
    dejo hogy csak XP-n fog menni:(
  • Istencsászár
    érhetően azt irta ki nemde? omg..
  • grebber
    Exactly.Ez való igaz.

• Sas6
    de a demonal is irta egy RUN fileban. És felraktam a direktX-et és már jo volt.

Msot is fennt van a direkt X. Szala lehet hogy a demo megy 2000-en a full meg nem??
  • Istencsászár
    ilyen bonyolult és rettentesen nehezen megfejhető hibaüzit:) win 2000 => nem megy! , win xp => MEGY! :)
  • Sas6
    Egészen pontosan ezt irja ki amikor berakom a daemon toolsba és elinditom az installt.

• Sas6
    Egészen pontosan ezt irja ki amikor berakom a daemon toolsba és elinditom az installt.

• fle go
    Nalam is ez a hibauzenet jon pont mint Sas6-nal:
    The Battle for midde earth II requries at least windows XP in order the run.
    Es leall az egesz.
  • Sas6
    de ha én berakom a daemon toolsba nem csinal semmit csak kiir egy hibauzenetet.

lásd ezt az uzenetem #347 Win 2000 van
  • grebber
    Mi az hogy nem tudsz továbbjutni?
    Csomagold ki tedd mountold be a Daemon Toolsba telepitsed fel crackeled és fut is.
    Crack meg a gamecopyworld.com-on van.
  • Sas6
    akarom mondani tudsz?

De én fel sem tudom rakni a jatekot ugy van meg ahogy letoltottem.

Vagyis kicsomagoltan van meg nm tok továbbjutni.
  • Sas6
    zudsz adni egy linket?
  • grebber
    Szedd le a Reloaded cracket és probáld meg.
  • Sas6
    bátminz hogy ha ezt tölteném le

The.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.2-RELOADED
  • Sas6
    nekem most ez van meg: The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 2 CLONE DVD9-bC

és ha letolteném ezt::The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 2 akkor lehet hogy nem irna ki ilyen hibauzenetet?
  • Sas6
    ugy gondoltam hogy Starforcos vedelme van de ugysem indult el hohy kihutam a meghatokat.
  • Lazlo
    jah másik map nagyon jó volt :) írta hogy jönnek majd hajósok stb ilyen íjász tornyokat csináltam a partra vagy 5-6ot és teletömtem őket zöld íjásszal aztán elég sokat leszedtem míg én harcoltam hátbatámadtak :D oda is küldtem zöld íjászokta kaptak is a pofájukra aztán a parton szészedté a csapataimat meg a tornyokat is de a városban ugyan ez várta őket közbe a hajóikat hátba támadtam :) izgis mapp volt teccet nagyon.
  • Sas6
    neked XP-d van?
  • grebber
    Azt azért nehezen emésztem meg hogy a nagy feltöltö arányhajhászok miért nem csináltak már DVD5-ös verziót mert lehet vinnék mint a cukrot :D
  • Mattmaster94
    üdv!

van egy kis problémám. leszedtem a dvd9-es ver-t, feltelepítettem, safedisc 4 hide-t bekapcsoltam, elindítom a játékot, és kiírja hogy hiba történt ezért leáll. ennek van valami orvossága?
  • Sas6
    nekem egy Win 2000 gepem van.
  • Sheltem
    De faszért küldte el kétszer?
  • Sheltem
    Nincs mit. A következő map nehezebb lesz.. Ott meg arra ügyelj a hajósnál hogy az archery 4. egységéböl (zöld íjász) gyárts sokat. Elsőre megszívtam hiába volt légiónyi seregem de a ződ íjászok aprítanak.
  • Sheltem
    Nincs mit. A következő map nehezebb lesz.. Ott meg arra ügyelj a hajósnál hogy az archery 4. egységéböl (zöld íjász) gyárts sokat. Elsőre megszívtam hiába volt légiónyi seregem de a ződ íjászok aprítanak.
  • Sas6
    a demoban volt egy RUN file amibe ezt irta:: The Battle for midde earth II requries at least windows XP in order the run. És ha el akartam inditani a jatekot
    akkor kiírt valamit hogy nem talál valamilyen filet. És akkor felraktam a mellékelt direck X-et és jo volt a jetek ment normalisan.Semmi hibauzenet.
    Most hogy letoltottem a teljeset uygen azt irta ki amit ez elso mondatban irtam. Pedig fennt van a mellékelt direck X.Bereakom daemon-ba elindulna az Install de aztán kampec.
    Nem tudja valaki mi lehet a baj??
  • Lazlo
    thx a helpet...neked lehet szánalom szint nekem nem:)nemvok 1 kockafejű stratéga sőt kifejezetten útálom...de ez megfogott:)thx még 1x.
  • Sheltem
    Kurvaegyszerű. Építesz egy archery épületet a nagy csarnokba(a sárkány alá) gyártasz 3-4 csoport axedobálót és leírtod a sárkányt. Nem tudom hogy lehet ilyen helyen elakadni :) Szánalomszint.