2654

FAQ

• Reyes
    Én tudtam egyet, de az a baj, hogy csak tudtam:-/

gugli a barátod:)
  • Sas6
    valaki nem tud olyan honlapot ahol ír ilyen tippeket A BFME2-vel kapcsolatban??

Pl. hogy a torpékné ezek a hosok vannak és leirja hogy mit tudnak ha lehet [b]magyar legyen!
  • Sas6
    Itt van egy kis izelitö a Saruman nagy utésébol:)) Egyébként a gyurut gollamtol kell elcsorni? Gollam meg a pályán szaladgál valahol. Valaki nem tudja hogy hol szokott lenni??

• Sas6
    Jo savszelessegu internettel kb masfel ora alatt lent van, magyar serverrol
  • loserman
    Mennyi?

akkor talán mégsem szedem le.
  • Reyes
    Azt még én sem találtam ki, a lair az valami lyukat, vagy odút jelent, ha jól tudom, de nemtom, hogy hol vannak ilyen lair-ek...:-/
  • Sas6
    Itt van Szauron. Tok jo mekkorát tud utni
    Repült egy nagyot a faltörő

• Sas6
    Ezt a varázslatot nem tudom mire kell hasznalni ti rájöttetek már? Ha igen leirnatok? Köszi!

• Reyes
    OK, de olyan FAQ legyen, amiben benne vannak a warez verziók feltörési útmutatói, nhogy az legyen, mitn egy csomó más topicban, hogy 1000 hozzászóláson keresztül csak azt lehet olvasni, hogy mit kell csinlálni, mi az az IDE kábel, mér nem indul el, meg hasonlók...:-/

De ehhez a FAQ-hoz meg kell várni, amíg megjelenik a játék:)
  • SLICK
    Ha azt írjátok hogy márc 2-án boltokban akkor sztem számoljatok vissza 5 napot és lelehet tölteni vhonnan (már akinek) :c
    jók a képek amiket beraktál loserman.
    lassan neki kell kezdeni egy FAQ-nak, én megcsinálom szívesen...
  • Sas6
    1.4 giga byte

hát lehetett volna tudni rola mindenki errol beszélt:)
  • loserman
    honnan tudtam volna

hány mega? lehet le is huzom
  • loserman
    honnan tudtam volna

hány mega? lehet le is huzom
  • Sas6
    mondjuk igen jobb helye lenne a mordornal de nem baj:) lényeg hogy eros:)
  • Sas6
    jaja:D már miota kijott a demo
  • Reyes
    Aztakurva LooooooooooooooL, hihetetlen, milyen emberek vannak:DDDD
  • loserman
    van már demo?
  • Reyes
    hehe, na ezt kipróbálom én is, mondjuk gondoétam, hogy a goblinokhoz teszik be Szauront, márcsak a demo miatt is, de szerintem a Mordoriaknál jobb helye lenne...
  • Sas6

Képzeljátek el a goblinokkal megszereztem a gyurut és vettem egy szauront és egy easy-t egyes egyedul elintézte olyan aromi eros hogy az beszarás. Nem hittem el amikor a fortesst-z 3 utésbol elintéze. Nagyon jo volt 15 000 az élete a játék végére maradt neki vagy 2000 de mondom elindultam vele a bázisomtol az o bazisa felé és romboltam mint álat. Eszméletlen durva volt
  • loserman
    jujj, de várom már !

pár kép.

• Realtibi
    Gollamot nem lehet
  • Reyes
    Mer lehet gollamot csinálni????

Az szaladgál a Gyűrűvel?:DDD LoL
  • Sas6
    kinek tetszett Galadrial forgoszeles varázslata? nekem nagyon bejott:) a 2. két kis ordogszemre nem jottem rá mire jo. Valaki rájott esetleg? Ha igen létszi ossza meg velem:))

A goblinoknál meg egy ilyen jo eros host kapunk annak milyen varázslatai vannak??
  • Sas6
    egyébként mindig van gyuru csak nem mindig találjuk meg én is jatszottam most egyet de nem találtam meg:(
  • Sas6
    én nem tok gollamot csinalni a demo miatt van?
  • Realtibi
    a kezdőhelytől felfele ha jól emlékszem
  • Cápafogxy
    Amelyik nem havas én csak ott találtam meg a gyűrűt 4ből 2x a gollam ott szaladkált azt leöltem azt ott volt nála.
  • Reyes
    Hol?
  • Realtibi
    ott is van gyűrű
  • Reyes
    Kettő pálya van... Az egyik havas, a másik nem..akkor így írom.

Amelyik nem havas, arról beszélek. Ott szerintem nincs gyűrű..
  • Sas6
    van gyuru az elso palyan is. Vagyis ha arra gondolsz ami nem vizes
  • Reyes
    Na szal.
    Miután ellopták a goblinok a Gyűrűt a 2. pályán (az elsőn is van Gyűrű?), visszaszereztem, és bevittem az erődbe. Jött Galadriel 10000 pénz után(!), aki lenyomta a fél bázisát a goblinoknak, a tornádóval(amit mellesleg irányítani is lehet), plusz azzal a félelem izével.

A játék pedig március 2.-án a boltokban:))))

Kezd kialakulni a stratégiám a törpikékkel:)

Jah meg még vmi! A 2. szint után tovább kezdenek fejlődni a törpjeim, mondjuk ez nem tudom, miben nyilvánul meg, mert amikor legyártok egy egységet, nem alapból 2.-es szintűek...
  • Realtibi
    nekem a törpökkel sohasem sikerült ellopni
    túl lassuak voltak és a goblinok elöb odaértek
  • Sas6
    okés sztem megéri:9 de a goblinoknál is kapunk hőst:)

Majd ird le lécci a tapasztalaidat az uj hossel kapcsolatban kivancsi vagyok rá:)
  • Reyes
    Hmm... Én is megszereztem a Gyűrűt, de azt hittem, hogy csak az adott egységet tápolja fel, de ezt majd kipróbálom:)
  • Sas6
    :9 Rájöttetek arra hogy ha a törpékkel vagyunk és megszerezzuk a gyurut és bevisszuk a várba akkor kapunk egy höst melynek a neve: Galadrial:) Ketto varázslata van egy tornádo nagyon állat:D meg egy olyan hogy megilyenek tole.
  • Reyes
    Jah én is, meg arra, hogy a többi fajnak is külön lesz-e "skill tree-je". Mert az nagyon komoly lenne, mert ezek az animációk is odavernek az agynak, főleg a Balrog-é:)
  • Sas6
    nem tom sztem nem sokára kijon már kivancsi vagyok a tobbi népre meg a hosokre:)
  • Reyes
    nm:)

Mikor is jelenik meg a teljes játék?
  • Sas6
    értem koszi