597
-
#36 igaz,nem hiszem hogy csúszni fognak,akkor nemsokára megjelenik -
NoZoli #35 Itt a legtöbbször az a banner szokott megjelenni és ez a gyártó honlapja, tehát, csak hiteles... -
#34 augusztus?!?!?!?!
honnan tudod? -
NoZoli #33 Megjelenés augusztusban!
A 2004-ben is lehetett utasokat szállítani a megfelelő Service Pack telepítése után.
Grafikailag egy az egyben olyan, mint a 2004. -
#32 Köszönöm! -
#31 boldog szülinapot -
#30 Én még rakodni se tudtam. -
#29 most játszottam a 2004-el, nekem teccene is, ha nem lenne olyan bonyolult néhol a ki-meg be rakodás. arra nem is jöttem rá, csak amikor autoloadol amikor kis sebességgel megyek...de amikor nekem kéne, akkor nemjön össze. no mindegy, az teccik benne, hogy lehet vonatozni, a többi nem nagyon izgat! :DD -
#28 nem is lehetett pedig elvileg azt igérték hogy lesz benne. -
#27 Utasokat nekem nem sikerült fölvenni a 2004-el. -
#26 elég komoly menedzsment van benne. láttátok azt a izét, ami az utasokkal volt kapcsolatos. vagy ez benne van a korábbiakban is? még nem játszottam egyikkel sem, csak láttam. -
#25 ITT van egy jobban elérhető trailer. legalábbis nekem egyszerűbb volt:P :) -
#24 így már nekem is. -
#23 Ha 1x letöltötted őket, akkor a cache-ből visszhozza. Most már nekem is látszanak. -
#22 Öcsém! Én látom a képeket! :-S Nah mind1. Az a lényeg, hogy csinálják a játékot. -
#21 ezzel aztán sokat elárultak:) -
#20 Káming Szún van a tréjlerbe írva -
#19 megjelenésről van infó? -
#18 Ez a játék igéretesnek látszik :) -
#17 passenger nézet rulez!:D:D
az nagyon ott van... -
#16 hmm megnéztem a videót.belső nézet -
#15 hamár a .... microsoft nem képes megcsinálni a TS2-őt akkor remélem legalább a trainz 2006 jó lesz,a 2004 is tetszett.
amit nagyon szeretnék: ha raknának free ride-ba forgalmat! -
#14 ugyanonnan ahol a képek vannak...link...alul a Public Serversnél tudsz leszendi...:) -
#13 thanks :)
trailert honnan szedtek? -
CéZé #12 jobb klikk- kép megjelenítése (firefox)
vagy másold ki az url-jét és külön ablakba futtasd -
#11 nálam sem!
de ha jobb egér/tulajdonságok,és a helyet kimásolod egy másik ablakba akkor megtudod nézni!
amúgy megnéztem a videót...nagggyon jó lesz!!!!!!!!!!
igaz lehet bekell szerezni egy bikább gépet,mert már a 2004-el is problémák voltak mikor a Surveyorban jól telepakoltam mindennel a terepet!::DDD -
#10 nálam sincs:( -
#9 király
képek csak nálam nem láthatóak? -
#8 pedig ez a pálya benne volt a 2004-ben....emlékszem rá,mert itt siklotttam ki előszőr:DD:D...
lehet aztán benne lesz a 2006-ban is...
most szedem le a videót...kíváncsi vagyok rá... -
#7 Dehogy! Most találtam a 3D Gamers-en. -
#6 ez a kép a 2004-ből van! -
#5 És egy belső nézet.
-
#4 Amint látni, már nyílni fog az ajtó, lesznek emberek.
-
#3 Remélem újítanak rajta, mert hát ma már sokkal jobb gépek vannak, jobban kilehet használni! -
#2 -
#1 Trainz Railroad Simulator 2006 section with screenshots & movie - Frans
Trainz Railroad Simulator 2006 is the upcoming train simulation sequel that should depart from platform Auran in a few months. Our game section for this title is now online, serving up an initial set of officially released screenshots for download in medium and high resolutions (also viewable online), along with the first movie trailer to introduce the game's features in a minute and a half of high-res footage.
3D Gamers