Trainz Railroad Simulator 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
ebben a pillanatban jelent meg!kurvára vártam!(bocs de nagyon örülök)!!!!!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
ebben a pillanatban jelent meg!kurvára vártam!(bocs de nagyon örülök)!!!!!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
elõre nem kéne járni a szádnak haver
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Na akkor esete megy a gõzõs kanizsára 😊)))
Bazzeg! Tényleg!! <#taps>#taps><#taps>#taps>
2005-09-11 PC Game ISOs Trainz Railroad Simulator 2006 (c) Auran Games RELOADED 240x15 MB 28
2005-09-11 PC Game ISOs Trainz Railroad Simulator 2006 (c) Auran Games RELOADED 240x15 MB 28
heh,menj a tudod hova.eléggé várom már a játékot ahhoz hogy felkapjam a fejem rá.
meg nem hiszem hogy a reloaded fog ezzel fogalkozni.
meg nem hiszem hogy a reloaded fog ezzel fogalkozni.
Trainz.Railroad.Simulator.2006-RELOADED
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
pff 1 hétig nemm voltam neten,gondoltam biztosan megjelenik mire hazajövök.erre semmi.ennyit az agusztusi megjelenésrõl.
TRS2006. Érted? 2006... <#vigyor1>#vigyor1>
a választ itt találod a shop/software menüpontban.
Hali !
A DVD Limited Edition és a sima version között mi lehet a különbség?
A DVD Limited Edition és a sima version között mi lehet a különbség?
Én úgy vettem ki aszövegbõl hogy elõ lehet rendelni a játékot---Aztán lehet hogy nem így van ;-)
csinálnak mások is szép cuccokat nem vagyok én sem rászorulva 😊
csak jelenne már meg (!)
nem tudom miért kell tényleg az utolsó napra hagyni 😛
csak jelenne már meg (!)
nem tudom miért kell tényleg az utolsó napra hagyni 😛
ja csak épp kuidot nem adnak hozzá!😊
mint a TRS2004-hez sem...más meg nem adott szóval akkor már inkább eredetiben ha hosszabb távon akarok vele foglalkozni...de kibírom az auran letöltõközpont nélkül is...
mint a TRS2004-hez sem...más meg nem adott szóval akkor már inkább eredetiben ha hosszabb távon akarok vele foglalkozni...de kibírom az auran letöltõközpont nélkül is...
de én most a játék megszerzésének legális verzióját értettem ezalatt!😊)
meg ha másolt a trainzed akkor a játék felétõl már el is búcsúzhatsz!😊
auran letöltõközpontjába csak azok tudnak bejutni akiknek eredeti...legalábbis úgytudom
meg ha másolt a trainzed akkor a játék felétõl már el is búcsúzhatsz!😊
auran letöltõközpontjába csak azok tudnak bejutni akiknek eredeti...legalábbis úgytudom
feltalálták már a cdrõl a biztonsági másolatot:p feltéve ha nem starforceos lesz de az más tészta😄
http://goo.gl/gd6Zi5
miért ne?
CD megkarcolódik aztán <#wave>#wave>
meg ha már 50K-ért veszek modellvasútat az biztos nem olyan,hogy megy egy fél kört a terepasztalon és szétesik!😊))
CD megkarcolódik aztán <#wave>#wave>
meg ha már 50K-ért veszek modellvasútat az biztos nem olyan,hogy megy egy fél kört a terepasztalon és szétesik!😊))
meg teljesen más a 2 dolog.gondolom azért ti is szivesebben vezetnétek egy igazi modellvasúton mit egy játékban😉
Ez igaz. <#wink>#wink>
Ha azt nézzük, azért a 25-50 ezerért, szerintem valamivel idõtállóbb dolgot kapunk, mint ezért a 17-18 ezerért... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Az a helyzet, hogy ezzel a játékkal/terepasztal szimmel, inkább felnõttek foglalkoznak, úgyhogy ki tudják fizetni a 17-18 ezer forintot. (Nem a zsebpénzbõl kell kigazdálkodni). Ha azt nézzük, hogy pl. egy modell mozdony 25-50 ezer körül van, akkor a program nem is drága... 😊
Mint minden éremnek, ennek is két oldala van. Ha nem veszi meg az ember, akkor a DLS-t elfelejtheti, ahol azért (állítólag) jó cuccok vannak!
már bocs de ennyiért én biztos nem veszem meg,marad a warez 😊
tehát van más választás is,én nem veszem meg 😉
tehát van más választás is,én nem veszem meg 😉
Sokan vannak fanatikusok akik megveszik...Szerintem azért ilyen drága mert nincs konkurencia és tudják hogy megfogják venni mivel nincs más :-)
A DVD-s verzió lesz 17000 Ft körül +posta
Úgy tudom 12-15ezer HUF lesz az ára.
pofátlanul sokba..
asszem lessz egy 90$-os és 110 $-os verzió..
ki fogja megvenni ennyiért??
20000FT?na nemár...
asszem lessz egy 90$-os és 110 $-os verzió..
ki fogja megvenni ennyiért??
20000FT?na nemár...
Szerintetek mennyibe kerül majd az eredeti game???
bár inkább íratott verzióban szeretneém megszerezni:/
bár inkább íratott verzióban szeretneém megszerezni:/
Ausztrália messze van... <#papakacsint>#papakacsint>
Augusztus 20. van és még csak hírek sincsenek a TRS 2006-ról. Nem kéne elkezdeni aggódni? <#wilting>#wilting>
Érdekes módon, a hivatalos oldalon semmi frissítés 4-e óta. De ha már tényleg elkezdték a sorozatgyártást, akkor már biztosan csak centik vannak a megjelenésig. Végülis, már nincs sok a hónapból...