Trainz Railroad Simulator 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
A trainz.hu-ról leszeded a Bz összes kellékét. Majd beteszed a 2006-ba.
Hogy hogy kell, arról a trainz.hu fórumán van egy kis leírás Csirkeh-tõl. A Desiro-t is sikerült betenni, és gyakorlatilag az összes modellt...
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Kipróbálom.
Igazából nem értem, miért nem jó a garfika.
Ami a 2004-ben benne lehetett, az a 2006-ban is benne van....

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Thx, tényleg ez volt a megoldás 😄
Szerintem nem rossz gáma, csak kicsit uncsi ez a zakatolás
Jobb helyen ez egy patch...
Habár itt arról van szó hogy külsősöktől vettek (egyébként profi) modulokat és azokat fizettetik meg velünk
Amúgy nekem tetszik a játék! 😊
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Elinítom, leellenõriz mindent, csak a videókaridriver öreg
Aztán nyomok ez STARTot és utána kiugrik nagy képewrnyõre, majd elõjön egy kis ablak, melynek neve: FATAL ERROR és valami dll filével van baja!
Aztán az ablakon continuét nyomok, majd megint elõjön, ott is continue és utána kilép az asztalkra 😞
Valakinek van ilyen hibája?
Mi az orvoslás reá???
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Nagyon ott van a játék csak ugye aki nem ismeri....
ez a verzió is jó ha elfog futni szaggatás mentesen médium beállítások mellett nálam!😄 nem hogy még rájön egy U3 endzsines graf!😄
beköltözhetnék a NASA-hoz,ott talán vannak olyan gépek amik bírnák!<#idiota>#idiota>
Ez egy elborult ötlet volt, de ettõl lenne faxa. SAzt sajnálom h nem az Unreal 3 enginnel készült, akkör akkorát utne ha mindent olyan szépen gidolkoztak volna h fütykös kettéált volna.
Igy sem rossz, sajnos nem adnak bele apait anyait a programozók sem.
Próbálgattam mindnet, de hogy pont erre haragszik nem vágom:
itt a hiváról egy kép
Elõre is köszönöm. Kérlek ereszkedjetek le hozzám, segíteni.. 😊 köszi szépen elõre is.
haver dolgozó ember így örülök ha majd karácsony elõtt tudok vele találkozni!😄DD
letudnám szedni én is de 5 CD az nem kevés...illetve olyan szempontból nem kevés,hogy mire lejönne nálam az lenne úgy 15 óra minimum!😮
mondjuk ha este lefekvés elõtt elindítom,akkor lejönne másnap délutánra mire hazaérnék a suliból!😄D
Bár nem tényleg nem olyan mint amire számítottam.
800x600 display resolution
32 bit color depth
No shadows, low draw distance, low draw detail, low train detail.
Ha így ment, akkor ne csodálkozz, ha szar a grafikája.<#nezze>#nezze><#papakacsint>#papakacsint>
Vagy elértettem vmit?
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----