597
  • PLackó
    ahogy a képet néztem + 1 rakat pálya.
  • Carti19
    kemény 5 mozdony...WOW...1 dvdre több is kerülhetett volna
  • PLackó
    megjelent egy kiegészítő 1(!) dvd-s
  • filamester
    magyaritás van ehhez a gamehez?
  • Cream78
    help!!!
  • Cream78
    Olyan gondom van hogy a 2003-as trainz-ban ezt az üzenetet kapom /meg a 2006-os ban is/ (Sorry, your CD key is invalid, or your Trainz installation is damaged.Please reinstall Trainz.)Crack-et nem találtam. a régi gépemen ment simán. ha tudtok segítsetek!
  • gumikacsa
    nekem már vagy 2 hete megvan a full
  • jakewyler
    Mikorra várható a game?
  • SLICK
    akkor ezexerint ez a game ami kijött az nem a full hanem egy próba verzió szerűség???
  • daf xf
    Sziasztok.
    Valki nemtudná megmondani hogy ezt a gémet honnan lehetne leszedni?
    Mert nekem a 2005-ös része az megvan.
    De ezt nemtalálom sehol.
    Köszönöm.
  • PLackó
    szépnagyon igényes munkának tűnik.
  • CéZé
    http://www.trainz.hu/
  • Since
    Tudtok adni egy magyar fanodllat aki ezzel a játékkal foglalkozik? Egyébként magyar mozdonyokat lelehet valahonnan tölteni?
  • Dave000
    tényleg nagyon szép lesz!!! Minden elismerésem a készítőknek! és várjuk a végleges verzsönt!
  • gumikacsa
    Lehet. Sőt, sokkal több mindent lehet, a trainz oldalon mindenki láthatja, mennyi magyar cuccost gyártottak a játékhoz.
    Ami nekem legjobban tetszik, hogy egy lelkes, és igen profi csapat készíti a 19. számú Budapest Keleti pu. - Hatvan - Sátoraljaújhely - Csap - Munkács vasúti fővonalat, amiből néhány kép, annak aki esetleg nem tudott róla :)

• SE
    Biztos lehet, de jobban jársz, ha a www.trainz.hu fórumra regisztrálsz és inkább ott teszel fel olyan kérdéseket amelyekre bővebb/mélyebb ismeretek birtokában lehet csak érdemben válaszolni. Szerintem.
  • CyrSyS
    Ismételten köszönöm válaszodat! Egyre több és több információt gyűjtök a játékról ami által egyre jobban nő a játék iránti igényem! Már töltöm a DVD verziót. Ahogy olvasgattam a trainz.hu oldalon található modellező,vasút mániákus emberek dolgait,a csapat tevékenységeit észrevettem hogy itt nagyba folyik a játékba integrálható modellek készítése. Képeket is láttam pár dolgoról. Eszméletlen szépek. Végülis a Trains Railroad simulator 2006 egy alap(de mégis bőségesen felszerelt) vasúti modell csomag,amit bárki bővithet kedve szerint. Ez nem rossz, ha visszagondolok múltamra mikor testvéremmel mindig ugyanabba a modell boltba jártunk nézelődni,modelleket vásárolni,vasútazni otthon-- még talán én is képes lennék e múltat e program segitségével felidézni és megvalósítani azokat a modell álmaimat amit régen nem tudtam megvalósítani. Amit sajnálok hogy bizonyos precízen kidolgozott modelleket(ami valóban nagy energiát, és időt igényel) pénzért kínálnak. Nem értek egyet ezzel,hiszen én is alkotok olyanokat amiket nyugodtan adhatnék pénzért de nem teszem mert az a célom vele hogy más sikerrel használja (itt gondolok leendő szakmámba készített oktatócsomagokra-->E-tankönyv)
    De ettől függetlenül biztos vannak ingyenes modellek is.
    Testvérem kérdése: lehet-e a játékban olyan struktúrált menetrendet készíteni ami segitségével több vaútállomásra oda vissza haladó vonatok meghatározott dinamikus közlekedését időrendbe teszi lehetővé? azaz én mondom meg hogy melyik vonat mikor ,hova induljon, úgy is fellehet fogni mint Railway station management. ilyet lehet?
  • Dave000
    Igen, vannak ilyen funkciók benne, természetesen több vonat is megy a pályán, a pályákon akármit be lehet állítani, van egy pálya ahol menetrendre kell menni, füttyszóra indulsz, nyílnak az ajtók stb.
  • CyrSyS
    Köszönöm válaszaidat! Nem rég a www.trainz.hu oldalt nézegettem és elolvasgattam az "ismertetők" szekcióból némi részt. Ahogy látom egy komplett 3D-s terepasztalt lehet csinálni ebbe a játékba. Ahogy a 2006-ot elnézem kicsit jobb és felújított változata a Trainz 2004-nek. Ebbe tényleg azt is meglehet csinálni hogy ha beálsz egy állomásra akkor hangos bemondó is van? Illetve van benne menetrend szerkesztés is? Lehetséges ilyesmi a játékba hogy bevárok egy vonatot,illetve van benne olyan hogy más vonat is megy illetve beáll az állomásra?
  • Dave000
    1. tök mind1, ua mind a kettő talán a dvd kényelmesebb, nem kell cserélgetni
    2. igen
    3. nekem egy 2500+ bartonon 9800proval 1024 highon fut és csak néha lassul be, a te procid biztos jobban bírja..
  • CyrSyS
    Jó napot kívánok a kedves vonat kedvelő (netán IMÁDÓ) játékosoknak). Ahogy böngészgettem felfedeztem ezt a Railrolad Simulator 2006-ot. Következő utam ide vezetett hogy átolvassam a ti véleményeteket,észrevételeteket,tippeiteket,trükkjeiteket stb. Sok információt szereztem de még maradtak tisztázatlan dolgok. Szeretném ha megpróbálnátok ezekre az általam felvetődött kérdésekre válaszolni.
    1. Melyiket érdemes letölteni a dvd vagy az 5 cd-s változatot?
    2. Ebbe lehet építeni vasútat meg egyebeket?
    3. Pentium 4 3ghz HT, 1gb ram ddr, 6600GT vga kártya. Ezzel a konfigurációval hogy megy a játék?
    válaszotokat köszi és további jó játékot kívánok,illetve én is csatlakozom hozzátok a játékba
  • Danman
    Lehet h hülye kérdés de bocsi:nem értek az ien sim dolgokhoz: h leeht olyan vonatokkal menni ami nem a Driver opció alatt van hanem amit lehet nézni,pörgetni egy másik meüpont alatt.?
  • Chief
    Félhetsz is, de leginkább önmagatól félj te főlúzer... :DD
  • Duddits
    jajjj, de félek
  • DJ Skyline
    én már le is töröltem a gémt!:)
    ugyanaz mint a 2004...ugyanolyan gépigényes maradt,semmi újdonság,csak pályák mások,meg az objektek...na meg a cdp manager...de viszont a cdp manager egy okos újítás!
    akár kiadhatták volna úgy is,hogy TRS2004 addon
  • Chief
    ná!
    Kicsit vegyél vissza magadból takonyorrú, mert lesz pofon nem kicsi, de jó sok...
  • Rafaelo
    szerintem boltba nemis árulják me kiaza barom aki megveszi ha ingyen adják :O
  • Duddits
    Takarodjál te! Mit dumálsz bele? Soha az életbe nem írtál ide! Akkor most minek tetted meg? Felesleges volt! Csak, hogy tud! Itt szerintem mindenki warezzal játszik, mert nem fogjuk ennyiért megvenni! Nah csáó!
  • PLackó
    hmm.
  • Chief
    így van, én vagyok az aktuális mókamester
  • CéZé
    nevetséges vagy :)
  • Chief
    Ez nem warez fórum, takarodj a boltba és vedd meg...
  • Duddits
    Melyik verziót szedte le? Mert nem csak 1 van...
  • pajti
  • Chief
    lál
  • mukymac
    Sziasztok!!A gyermekem letöltötte a TRS2006 nevű játékot a Mininova oldalról, szépen le is jött, csak a kicsomagolásnál a RAR jelszót kér, de nem tudom, hogy az
    mi lenne.Néztem a letöltés honlapját is de sehol sem találom!Tudtok segíteni ebben?Előre is köszönöm szépen!!!
  • Rafaelo
    :OOOOOO
  • Magnumrolcsi
    Vannak hozzá vonatok, kocsik amiket bekell rakni?
  • Dave000
    előbb tedd sebességbe, F gombbal
  • jadika
    Nemtudjátok megmondani hogyan lehet kiindulni a vonattal??? mert én full ra húztam rajta a gázt de nem ment sehova csak a motort kormoltam:D:D:D