597
-
#317 Be kellene indittani a motort!
-
#316 Az ember amig nem ismer valamit ne törjön pálcát felette!
Nagyon ott van a játék csak ugye aki nem ismeri.... -
#315 :)
viccelődünk, viccelődünk? :) -
PlayStation2 #314 Fújd fel a kerekeket előtte! -
#313 mi a f***** kell csinálni hogy elinduljon az a K* vonat?????? :S -
#312 nekem alapbeállítás: 10-15 fps :S
bár gyenge a vga-m. -
CéZé #311 iderakhatnál egy képet ugy hogy az fps is rajtvan full grafikán :) -
#310 és ahoz milyen gép kéne már?:D
ez a verzió is jó ha elfog futni szaggatás mentesen médium beállítások mellett nálam!:D nem hogy még rájön egy U3 endzsines graf!:D
beköltözhetnék a NASA-hoz,ott talán vannak olyan gépek amik bírnák! -
#309 próbáltam 1600*1200-ben elég jó, viszonylag amire kell és kitalálták jó. Bár sok a 2004-ben is látott pálya, kis designt még pakolhattak volna rá, sokkal részletesebb tájat, sok embert, kissé fantáziadussabb küldetésekkel is. Pl atomvonat, vagy menekülteket kellene szállítani időre.
Ez egy elborult ötlet volt, de ettől lenne faxa. SAzt sajnálom h nem az Unreal 3 enginnel készült, akkör akkorát utne ha mindent olyan szépen gidolkoztak volna h fütykös kettéált volna.
Igy sem rossz, sajnos nem adnak bele apait anyait a programozók sem. -
spy803 #308 Töröld le az ACE Mega Codec pack-et! -
#307 Skacok lenne egy problémám ezt a hibaüzit kapom. ez miért van?
Próbálgattam mindnet, de hogy pont erre haragszik nem vágom:
itt a hiváról egy kép
Előre is köszönöm. Kérlek ereszkedjetek le hozzám, segíteni.. :) köszi szépen előre is. -
#306 akkor nem kérnék!:)
haver dolgozó ember így örülök ha majd karácsony előtt tudok vele találkozni!:DDD
letudnám szedni én is de 5 CD az nem kevés...illetve olyan szempontból nem kevés,hogy mire lejönne nálam az lenne úgy 15 óra minimum!:O
mondjuk ha este lefekvés előtt elindítom,akkor lejönne másnap délutánra mire hazaérnék a suliból!:DD -
#305 mert még nincs meg?:) -
#304 inkább képeket rakjatok be,mert eddig 1 kép jött a játékról ami nem offical!:D -
#303 khm.nah azért ne tulozzunk.gondolom azért te is szivesebben játszol ezzel,mint a sima 2001-es játékkal.A 2004-hez képest is jobb (nem is kicsit).
Bár nem tényleg nem olyan mint amire számítottam. -
#302 bővebben miért is?:D -
#301 Usable settings:
800x600 display resolution
32 bit color depth
No shadows, low draw distance, low draw detail, low train detail.
Ha így ment, akkor ne csodálkozz, ha szar a grafikája.
Vagy elértettem vmit? -
davos80 #300 Az első rész az jó volt, 2004,2006 = -
davos80 #299 Röviden, tömören : kalap szar a játék. -
SE #298 TRS SP4-es patch-hez van crack? Ha igen, hol? -
CéZé #297 Hát ha van bent akkor jól eldugták :) -
NoZoli #296 És valaki vizsgálja meg azt az állítólagos LAN-os játékmódot is! Köszi! :) -
SE #295 Valaki nézze meg lécci, hogy a TRS2004 SP4-es cuccokat simán bele lehet-e tenni!? (Mozdonyok stb...) -
#294 lökj képt'!:)) -
#293 ööö én ocsmánynak azért nem mondanám,nem tudom milyen nálad.. -
abonyitomz #292 Minimum System Requirements
Pentium IV 1.5Ghz (or equivalent)
512 MB RAM
64 MB 3D Graphics Card (NVIDIA GeForce or equivalent)
DirectX 9.0 or higher
Approximately 4GB of HDD Space
Usable settings:
800x600 display resolution
32 bit color depth
No shadows, low draw distance, low draw detail, low train detail. -
abonyitomz #291 Hát emberek kipróbáltam a játékod de nem tudom minek...
a rendszer ellenőrzésnél mindent jónak talált , szépen be is lőtte a grafikát elég magasra. Elindította m a játékot és hihetetlenül ronda sőt ocsmány kép fogadott , ilyet játékban még nem láttam. a textúrák hihetetlenül elmosódottak, kopottak , még közelítésnél sem javul annyit a helyzet.
ja és ehez a "pazar" látványhoz akkora gép kell hogy őrület.
Ha nem javítanak rajta, akkor az év legnagyobb csalódása lesz... KÁR ÉRTE... jól jött volna egy jó vonatos game
-
#290 vágd meg magad egy readmeval ami ottvan az orrod előtt.. -
#289 Egy gépigénnyel megvágna valaki? :) Most jön az utsó cd -
CéZé #288 3543810321 :) -
abonyitomz #287 most kezdtem el feltelepíteni , remélem 5 giga hely elég lesz neki -
#286 mindegy,biztosan ezzel is elleszek egy ideig,jogom meg nincs panaszkodni mivel nem vásároltam meg.
viszont nagyon remélem hogy kiadnak egy optimalizáló javítást! -
#285 ezért mondom.remélem majd egy service pack javítja,hát de ki tudja... -
#284 Tényleg?
Merthogy mostanra is ígérték, olvasd el!
Nem semmi -
#283 most azt hittem képesek lesznek mozogni az emberek de ugyan így csak eltünnek.de legalább már az ajtók kinyíilnak.. -
#282 2004/sp2-be ígérték hogy lesz animált utasforgalom, hogy vártuk hónapokig, aztán mikor megjelent közölték hogy nem bírná az userek gépe, így csak 2d-és szimbolikus "személyforgalom" lett belőle például... -
#281 bár annak örülök hogy végre van forgalom,nem csak egyedül vonatozok..ez terhelné le annyira a gépet?azt azért nem hiszem.. -
#280 Remélem ez lesz az év bukása
Mondom ezt én, akinek mind a két dobozos megv an egyenesen a kengurúktól. Hogy vártam anno karácsonykor a postást! Ezt kaptam vén fejjel karácsonyraa a fiamtól... Aztán a rengeteg patch, be nem tartott ígéretek. Meghogy fizetned kell ha a sávszleddel akarsz letöltni pl. Az m$ marketingje szűzlány hozzájuk képest!
Persze -sajnos- ez az egyetlen amúgy profinak mondható vasutas pr., vártam nagy szeretettel de még egyszer nem b* át. Főleg ennyi pénzért!
bocs -
SE #279 Túl sokat nem változhat a grafika, mert akkor a legyártott modellek mehetnének a kukába... -
#278 ez tényleg szemétség..bár még most telepítem,képek alapján nem úgy tűnik mintha olyan sokat változott volna a grafika...