597
-
#197 ha valahol látjátok majd szóljatok már please. -
#196 fél órája néztem a nforce-ot akkor még semmi hír nem volt.. -
#195 huh de nagyfiu itt valaki ;)
azt hittem fake,ezért mondtam. -
#194 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
ebben a pillanatban jelent meg!kurvára vártam!(bocs de nagyon örülök)!!!!!!!
-
#193 előre nem kéne járni a szádnak haver -
CéZé #192 Na akkor esete megy a gőzős kanizsára :)))) -
#191 Bazzeg! Tényleg!!
2005-09-11 PC Game ISOs Trainz Railroad Simulator 2006 (c) Auran Games RELOADED 240x15 MB 28 -
CéZé #190 De ilyen van :) -
#189 heh,menj a tudod hova.eléggé várom már a játékot ahhoz hogy felkapjam a fejem rá.
meg nem hiszem hogy a reloaded fog ezzel fogalkozni. -
#188 Hihihi... Csak kár, hogy nincs ilyen... -
#187 Trainz.Railroad.Simulator.2006-RELOADED -
#186 még mindíg semmi... -
#185 nemmondod -
#184 pff 1 hétig nemm voltam neten,gondoltam biztosan megjelenik mire hazajövök.erre semmi.ennyit az agusztusi megjelenésről. -
SE #183 TRS2006. Érted? 2006... -
#182 kár... amúgy HTX -
#181 még nem jött ki -
#180 Na kijött már???
Jövőhéten íratok 5 játékot remélem addigra ez is kijön... -
#179 a választ itt találod a shop/software menüpontban. -
fgm #178 Hali !
A DVD Limited Edition és a sima version között mi lehet a különbség? -
#177 szerintem eddig is meg lehetett rendelni.
már agusztusnak is mindjárt vége kidobhatnák :) -
Since #176 Én úgy vettem ki aszövegből hogy elő lehet rendelni a játékot---Aztán lehet hogy nem így van ;-) -
#175 Ez most azt jelentené hogy előrendelhető a weben vagy megjelent a játék?valaki fordítsa már le.(szerdai hír) -
#174 csinálnak mások is szép cuccokat nem vagyok én sem rászorulva :)
csak jelenne már meg (!)
nem tudom miért kell tényleg az utolsó napra hagyni :P -
#173 ja csak épp kuidot nem adnak hozzá!:)
mint a TRS2004-hez sem...más meg nem adott szóval akkor már inkább eredetiben ha hosszabb távon akarok vele foglalkozni...de kibírom az auran letöltőközpont nélkül is... -
#172 Nah és? Amit leszedned onnét azt fölrakják máshova.... -
#171 de én most a játék megszerzésének legális verzióját értettem ezalatt!:))
meg ha másolt a trainzed akkor a játék felétől már el is búcsúzhatsz!:)
auran letöltőközpontjába csak azok tudnak bejutni akiknek eredeti...legalábbis úgytudom -
#170 feltalálták már a cdről a biztonsági másolatot:p feltéve ha nem starforceos lesz de az más tészta:D -
#169 miért ne?
CD megkarcolódik aztán
meg ha már 50K-ért veszek modellvasútat az biztos nem olyan,hogy megy egy fél kört a terepasztalon és szétesik!:))) -
#168 meg teljesen más a 2 dolog.gondolom azért ti is szivesebben vezetnétek egy igazi modellvasúton mit egy játékban;) -
#167 Hát azért nem biztos... Egy szoftwer nem romolhat el, de egy élethű dolog igen. -
SE #166 Ez igaz. -
NoZoli #165 Ha azt nézzük, azért a 25-50 ezerért, szerintem valamivel időtállóbb dolgot kapunk, mint ezért a 17-18 ezerért... -
SE #164 Az a helyzet, hogy ezzel a játékkal/terepasztal szimmel, inkább felnőttek foglalkoznak, úgyhogy ki tudják fizetni a 17-18 ezer forintot. (Nem a zsebpénzből kell kigazdálkodni). Ha azt nézzük, hogy pl. egy modell mozdony 25-50 ezer körül van, akkor a program nem is drága... :) -
NoZoli #163 Mint minden éremnek, ennek is két oldala van. Ha nem veszi meg az ember, akkor a DLS-t elfelejtheti, ahol azért (állítólag) jó cuccok vannak! -
#162 már bocs de ennyiért én biztos nem veszem meg,marad a warez :)
tehát van más választás is,én nem veszem meg ;) -
Since #161 Sokan vannak fanatikusok akik megveszik...Szerintem azért ilyen drága mert nincs konkurencia és tudják hogy megfogják venni mivel nincs más :-) -
#160 jah.nem tudom így ki fogja megvenni,de meg is érdemli a kiadó.ilyen mocskosul nagy árat,ehh... -
#159 WOW ezt azért nem gondoltam volna, eddig amit játékért fizettem az 12000 volt :C -
NoZoli #158 A DVD-s verzió lesz 17000 Ft körül +posta