Trainz Railroad Simulator 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a TRS2006 -ról beszélsz, akkor még sehonnan.
A TRS2004 -et pl. a Wandoo -ról. De inkább ajánlom a TRS2004 hivatalos demo-t, sok minden van benne, lehet gyakorolni.
A TRS2004 -et pl. a Wandoo -ról. De inkább ajánlom a TRS2004 hivatalos demo-t, sok minden van benne, lehet gyakorolni.
sziasztok
hol lehet LETÕLTENI EZT A JÁTTÉKOT RAILROAD SIMULATOR
hol lehet LETÕLTENI EZT A JÁTTÉKOT RAILROAD SIMULATOR
ez a hivatalos honlap, én nem nagyon kételkedem 😊
ha még most került aranyra akkor sajnos még kb 1-2 hét múlva fog megjelenni.
de ha 3.-án akkor bármelyik nap ittlehet.
ha még most került aranyra akkor sajnos még kb 1-2 hét múlva fog megjelenni.
de ha 3.-án akkor bármelyik nap ittlehet.
<#eljen>#eljen>
Ja, azt néztem épp én is! 😊
már augusztus 3-án is aranyon volt 😉
vagy nem?
vagy nem?
jah,vagy ha csinál egy saját cuccot,amit közzé akar tenni ahoz,meg kell a kuid szám,ami mindenkinél más és más..😄
Az a baj, hogy m.o-n csak közvetve lehet majd ezt is beszerezni...
De legalább lehet. <#nyes>#nyes>
Szvsz. a warez verzióval nem sokra lehet menni, mert pont az Auran letöltõközpontja a nagy durranás, ha valaki komolyabban kezd foglalkozni a játékkal...
De legalább lehet. <#nyes>#nyes>
Szvsz. a warez verzióval nem sokra lehet menni, mert pont az Auran letöltõközpontja a nagy durranás, ha valaki komolyabban kezd foglalkozni a játékkal...
Trainz Railroad Simulator aranyban
captainm - 2005.08.10. 10:24 - 14 hozzászólás
Végre arany státuszba került az Auran Games vonat szimulátora, a Trainz Railroad Simulator 2006. Az új rész szebb grafikát, rengeteg új lehetõséget és szerelvények, valamint festõi helyszínek egész hadát kínálja majd a vonatok szerelmeseinek. A cuccos még augusztusban a boltok polcaira kerül majd.
captainm - 2005.08.10. 10:24 - 14 hozzászólás
Végre arany státuszba került az Auran Games vonat szimulátora, a Trainz Railroad Simulator 2006. Az új rész szebb grafikát, rengeteg új lehetõséget és szerelvények, valamint festõi helyszínek egész hadát kínálja majd a vonatok szerelmeseinek. A cuccos még augusztusban a boltok polcaira kerül majd.
trainz .hu 😊
regelni kell utána tölthetsz
regelni kell utána tölthetsz
Adna valaki egy olyan linket ahol a 2004-hez vannak letöltések!(ha lehet magyar oldal legyen)
http://flickr.com/photos/zolika90/
Az Auran DLS-én rengeteg cumó van...Ha nem másolt a game...
a trainz railroad 2004-hez keresnék letöltendõ,igényes pályákat de nem igazán találok.tudna valaki segíteni?
Türelem rózsát terem...
Mikor jön? 😊
leginkább vonatozni!😄DD
amit akarsz tulajdonképpen...saját pályát készíteni,vagy megadott útvonalon végigmenni,pl teherszállítás,vagy személyszállítás...leginkább a saját pálya készítésére van kiépítve a játék...csak a te fantáziádon múlik,hogy mit hozol össze...Akkor betudod állítani,hogy árkád legyen az irányítás,vagy rendes szim...tul.képp ennyi!😄
amit akarsz tulajdonképpen...saját pályát készíteni,vagy megadott útvonalon végigmenni,pl teherszállítás,vagy személyszállítás...leginkább a saját pálya készítésére van kiépítve a játék...csak a te fantáziádon múlik,hogy mit hozol össze...Akkor betudod állítani,hogy árkád legyen az irányítás,vagy rendes szim...tul.képp ennyi!😄
hi!
Nagyon sütik a képek!!!
Végre nemsoká megjelenik 😊
Túl nagy kérés lenne ha bemutatnátok vmennyire ez ta gamet? Még nem volt szerencsém megszerezni a 2004-et Azt látom vonatos de miket lehet benne csinálni, meg egyebek...
Nagyon sütik a képek!!!
Végre nemsoká megjelenik 😊
Túl nagy kérés lenne ha bemutatnátok vmennyire ez ta gamet? Még nem volt szerencsém megszerezni a 2004-et Azt látom vonatos de miket lehet benne csinálni, meg egyebek...
ahoz képest kiakasztotta a 2.4Ghz-s,Gf4 Ti 4200 8x,512MB DDR Ram,Gigabyte 865G-s alaplaú gépemet...egy nagyobb berendezésû placcot már nem bírt el szaggatás nélkül...és az a 2004 volt😛
<#eljen>#eljen>
nem muszály idejönni,nekem nem is a szépségéért tetszik ez a játék,bár nekem ez is szép.
nem muszály idejönni,nekem nem is a szépségéért tetszik ez a játék,bár nekem ez is szép.
Azért kicsit ronda a 2006-os névhez :S
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Hoppá! <#banplz>#banplz><#lama>#lama>
Ha valaki belefogna, már a 2006-hoz is lehetnének, mert minden le van írva a hivatalos honalon!! Ennek a legprofibb az oldala! Borító is fönt, leírások...
egyébként ott azon az oldalon találsz kiváló magyar cuccokat a 2004-hez...igaz asszem regisztrálni kell magad,de érdemes benézni a fórumba...nagyon szuper pályákat építenek a srácok!<#wow2>#wow2>