597
-
#117 up
jöjjön már -
#116 htx ;) -
#115 leginkább vonatozni!:DDD
amit akarsz tulajdonképpen...saját pályát készíteni,vagy megadott útvonalon végigmenni,pl teherszállítás,vagy személyszállítás...leginkább a saját pálya készítésére van kiépítve a játék...csak a te fantáziádon múlik,hogy mit hozol össze...Akkor betudod állítani,hogy árkád legyen az irányítás,vagy rendes szim...tul.képp ennyi!:D -
#114 Vonatozni. -
#113 hi!
Nagyon sütik a képek!!!
Végre nemsoká megjelenik :)
Túl nagy kérés lenne ha bemutatnátok vmennyire ez ta gamet? Még nem volt szerencsém megszerezni a 2004-et Azt látom vonatos de miket lehet benne csinálni, meg egyebek... -
#112 ahoz képest kiakasztotta a 2.4Ghz-s,Gf4 Ti 4200 8x,512MB DDR Ram,Gigabyte 865G-s alaplaú gépemet...egy nagyobb berendezésű placcot már nem bírt el szaggatás nélkül...és az a 2004 volt:P -
nem muszály idejönni,nekem nem is a szépségéért tetszik ez a játék,bár nekem ez is szép. -
#110 Kikérdezett?!
a 2004 se volt szép, még is tarolt. -
Cicero #109 Lol 1 giga ram.. lool... -
Cicero #108 Azért kicsit ronda a 2006-os névhez :S -
NoZoli #107 Hoppá! -
#106 visszavontam,most újra jó :D -
#105 nem... -
#103 Ha valaki belefogna, már a 2006-hoz is lehetnének, mert minden le van írva a hivatalos honalon!! Ennek a legprofibb az oldala! Borító is fönt, leírások... -
#102 már regelve vagyok :)
de még nem nagyon néztem körül,majd most -
#101 egyébként ott azon az oldalon találsz kiváló magyar cuccokat a 2004-hez...igaz asszem regisztrálni kell magad,de érdemes benézni a fórumba...nagyon szuper pályákat építenek a srácok! -
#100 köszi -
#99 személyszállítás -
tegnap raktam fel az sp4-et még nem is figyeltem. -
#97 aha...asszem ahoz SP4 kell nem tudom pontosan...aztán belehet állítani és emberek ülnek a személyvagonokban!:D
na nem valós felszállásra kell gondolni,hanem egyszer csak ülve felteleportálódnak a vonatra!:D
de mindjárt életszerűbb mint egy üres szerelvénnyel zakatolni... -
#96 grafikán is tuningolnak valamit,mert a #82 eléggé magas. -
#95 hmm be lehet állítani a le/felszállást? -
#94 2004-ben is voltak ilyen emberek...azokon az állomásokon ahol belehetett állítani a le/fel szállást -
#93 nah,életbentartom a topicot?:D
ugye több activity lesz benne mint a 2004-ben?mert ott eléggé szegényes volt (6 db körül..) -
#92 végre több villamosított pálya lesz. -
#91 ahogy elnézem végre az emberek sem táblák lesznek:)
-
#90 ehh,egyre jobban várom a játékot,fajin kép.
amúgy én vonatforgalomra gondoltam :D -
#89 -
#88 Háááát, elég kopár az utca, bár emberek már vannak (!).
-
#87 az ugye nem lehetséges hogy majd lesz forgalom a szabad vonatozáskor is? -
#86 És jééé!!! Végre 2006-os banerünk van. De amint látom nem az enyimét tették be. Mind1. -
#85 -
#84 hmm,nagyon fincsi képek!! -
1-2 képet ízelítőnek. -
#82 a 2004-nek is ilyen nagy volt a gépigénye?
-
#81 -
#80 -
#79 Hehe. Ezért nem értettem mit akart írni. -
#78 nem,az aranylemez nem azt jelenti:)
hanem hogy már elküldték sorozatgyártásra. -
#77 végre tettek bele Germán ICE vonatot!