764
Salgótarjániak irjatok!!!
-
hogy épülhetett le ez a város ennyire?30 évvel ezelött egy szava nem lett volna senkinek,tarján egy szép,virágzó város volt,teli munkalehetöséggel!hát vazze,egész országból ide jártak a munkások dolgozni!!!igérgetnek,aztán meg ba**nak az egészre!ez a nagy igazság! -
hát ja!ez megint egy nagy LOL,egy nagy szégyen!1 szálloda van a városban azis max kétcsillagos!pfffffffffffffffffffffff,és rádásul a fele már nem lesz szálloda!meg van egy kis árva szar motel a tóstrandon!ennyi!muzeum meg a parasztmuzeum a városházánál!oszt kifujt! -
de már ugy hallom hetvenes évek óta ígérgetik,hogy felujitják,söt villamositjak a hatvanig tartó vasuti szakaszt!és nem lett belöle semmi!terenyéig az utat ugy ahogy megcsinálták!le van épülva az egész! -
itt az a baj hogy 1 rohadt múzeum van szinte az egész városban szálodából 1 van ami még jó hogy fenn ál a helyén :D -
hát az biztos!terenye se hires a szépségéröl! -
én is salgótarjáni vagyok :D -
Én Bátonyterenyén lakom hát ez is egy nagy LOL..... Sajna ez nem csak erről a 2 városról, hanem úgy álltalában az egész megyéről el lehet mondani. Jó nem azt mondom van erre is szép hely, meg kultúr környék, csak nem ez a túlnyomó többség. -
gyarmat meg télleg fejlödik,szép város,annak kéne a székhelynek lennie! -
nem szégyen tarjáninak lenni,de szégyenlem,hogy hogy néz ki ez a város! -
ez a város egy nagy szar!minden tönkretéve,a vasut egy nagy nulla,a tömegközlekedés szar,egyébként pálfalva nélkül tarján bezárhatná kapuit!!!nincs fejlesztve semmi,röviden szólva el van hanyagolva az egész!!! -
mit gondolsz,miröl álmondunk oly sokan? -
Takezó #71 nem, csak voltam... egy temetésen :\ -
Szerintem nem szégyen salgótarjáninak lenni. Ha vesszük pl Győzikét, ő sem salgótarjáni, hanem karancsaljai! Hivatalosan. Költözni meg joga van ST-ba, akárhonnanvesszük. Ha BP-re fog költözni, akkor meg mi lesz? Majd BP-et szidják? Asszem én jól tettem, hogy felköltöztem onnan BP-re. Elég volt ott 22 év :) Volt pár jó klubja, amit szívesen látogattunk, zenélgettünk, aztán ennyi. Mint hallom, már évek óta nincs ott semmi. Laguna Club foreva! :))) Meg lehet köszönni a város fejlesztőinek a nagy semmit. Szoci uralom nesze. Nézzétek meg B.gyarmatot: szépen fejlődik, ahogy kell. Már a mozi is DTS hanggal megy, mint egy multiplexben - pedig az már lassan 10 éves fejlesztés. A st-i mozi meg még mindig _fapados_ a szó szoros értelmében. Aki teheti, az inkább költözzön el vmi más régióba... -
most ott laksz vagy csak ott voltál? -
Takezó #68 hazucc:D -
én meg ott lakom -
Takezó #66 én már voltam Salgótarjánban!!!4
-
egyre több a tarjáni!remélem még többen leszünk! -
Vegas #64 pfujj.. -
én is Salgótarjáni vatyok -
Vegas #62 ok.bye. 
-
Én se bánnám.... Pedig voltak híresztelések, hogy tarjánból indúlva indén tavasszal hozzák erre bátony felé, de hát úgy néz ki csak hitegették az embert.... -
Én is Budapesti vagyok :DDDD
-
Én is Salgótarjáni vagyok
-
tök szép a vár alatt a tanösvény!láccik hogy nem Salgótarjánba van hanem Szloviba!!!:D -
-
nem tudja-e valaki hogy az sbtc-nek van-e oldala? -
neked is teccik?sztem tök jól meglett csinálva az oldalon minden! -
nem,csak mondtam! -
Vegas #53 jessz erre vártam!! -
találtam egy elég jó tarjánról szóló oldalt!régi képek,minden van,itt -
Takezó #51 tékeltél? :D -
meg a dolinka is szép lenne,dehát ... -
mert a SESE pálya mint tudjuk egy nagy szétbaszott nulla lett! -
hihihihihiihihihihihihihihihihihih!ez y.oO!egyébként az sbtc-nek hol van a pályája? -
hájrá hájrá sálgótárján ....dikmáhe :D -
lol:Dmit?traktort?hehe -
Takezó #45 sajnos ott csak at raktort gyorsítják meg
-
nem tudja valaki itt tarjánba mikor lesz meggyorsitva a chello???? -
mér mit követett el az ákoska?:D
:DDDD