764
Salgótarjániak irjatok!!!
-
Volt.... -
gyán itt még ilyenis lesz :D -
Tóstrandi VW Party Salgótarján 07.23
Erről tud valaki? -
Keményen... :) -
Uborkaszezon? :D -
ja,legalább tenni akar valamit a városért! -
LOL... Nos. Ez egyben siralmas és jó is. Győzike _legalább_ tesz valamit Salgótarjánért, míg a város vezetése csak csücsül a babérjain. Az biztos, hogy a legközelebbi választásokon nem fogok a jelenlegi Puszta-féle vezetésre szavazni.
Igazából a kormányciklust sem 4 évre kellene adni, hanem 8 vagy 10 évre, mivel az első négy év arra megy el, hogy helyrehozza a másik kormány szarjait. A köv 4 év pedig lehetne a megvalósulás, a rákövetkező 2 év pedig a megtartás.
Szerintem.
De akkor is sirok a röhögéstől, hogy ez a vidámparkos dolog a zebraarcnak jutott eszébe. Régen a Dolinka egy baszott jó hely volt, igazi májuselseje minden hétvégén... Én tuti elviselnék egy ilyet valahol ST-ban. Még akkor is, ha a zebraarc csinálná meg. -
hát minek kell adni kit érdekel az élete annak a gyökérnek -
Jaja és talán valami olyasmit is beszéltek, hogy nem csak tarjánban.... De erre már nem nagyon figyeltem inkább alukáltam tovább :) -
mit akar az a zebra?:Dne b@sszák má! -
Most jutt eszembe! Talán hétfő reggel félkómásan hallgattam az egyik kereskedelmi rádiót és mondták, hogy a tarjániak örülhetnek, mert Győzike nem költözik el (na itt kezdtem filozofálni, hogy ki fog éljenezni arra
), majd mondták, hogy a zebraarcnak van egy olyan terve, hogy tarjánba állandó cirkuszt/vidámparkot építtet (most melyik már nem tudom, de talán a vidámpark...) Ezen meg amiatt filozofáltam, hogy ez már nagyon Michel Jacksonos és vajon mikor kezdi magát fehérítettni és mikor mondja, hogy fehér?
-
egyébként kinek volt már része a 36-os élményeinek?:D -
hallotátok!gyözikét szeptemberől ujra élvezhetjük!jó,mi?:Debböl az emberböl már sosem lesz elég?... -
ja,a vasut egy nagy nulla!mondom,már 35 éve igérgetik,hogy csinálnak valamit,de b@sznak rá! -
Jó, énis megszoktam... Én pl olyat kérnék, hogy monnyuk hétköznapokon is lehetne nyitva egy-egy söröző ugy éjjel 2-3-ig.
Az utakkal valóban kellene micsinálni.
Villamosítani a vonatot Hatvanig. Jelentősen lecsökkenne időben a BP-ig vezető út, vagy akárhova.
Kevésbé korrupt városvezetést! :))))) -
Vlala #228 simább utakat és több közlekedési rendőrt.
Szexplázát, hogy ne kelljebn kijárni Szlovákiába a Paradisoba :)
Egyébként semmit, már megszoktam. -
Dobok fel új témát: Mi az, amit megváltoztatnátok St-ban??? -
Vlala #226 (mondtam én, hogy róla szól a topic...) -
Vlala #225 a romantic együttes tulajdonképpen import géprongyból jött létre, legalábbis abból finanszírozta a papa...
Nex: ettől én is falnak megyek, elég sokat utazom, és mindenütt Győzike jut eszébe a népnek Salgótarjánról. És persze, már meg is van rólam az előítélet... pedig távolról sem hasonlítok rá. -
Nex #224 Nem Karancskeszi vagyok nem Tarjáni, de azt, h magyarázza el az ember: Starján mellett. Na ekkor jön: Győzike hazájából. Na ilyenkor falnak mennék. -
ott a pont! 
-
Nex #222 Hagyjátok békén ha nem lenne az ország 80%ban nem tudnák hol van Starján 
-
ezaz de akkor is az apjától van neki mindene meg azt mondja magáról hogy ő a romantik frontembere pedig nem igaz de azt nem értem az emberekbe hogy szidják de mégis nézték meg halgatják. -
Vlala #220 Tarjánban rajta kívül van egy csomó értelmes ember, aki nem adja el a családját a szennymédiának, és utána meg sír, hogy gúnyolják őket. A sómenségnek ez az ára, győzike csak azt nem vete figyelembe (tipikus), hogy adni is kell, ha kapsz valamit. -
mi zebramalyom tarján dolgokról győzike egy hülye f****!!!!!!! -
zebramajom hibrid.. :) loL ... azért jol forgatja az RTL-Klubot, hogy 30 millákat szed le róluk. ÉS a köznép megveszi... és még tisztességgel keresi azokat a millákat, ellentétben a többi majommal :P:P:P Hajrá Győzike!! :)))))))))))) -
hát nem igzán erröl a ZEBRAMAJOM HIBRIDRÖL szól!:) -
Hát nem csak róla szólt a topik, ha vissza olvasol, mert a környék csodái is előkerültek :) -
Vlala #215 én is győzike vagyok. Mellettem is van egy Beja, mondtam is neki, hogy kabdbeja. :) Sejtettem, hogy ha feltűnik egy tarjáni topic, erről a zebra-majom hibridről fog szólni. -
győzike én e most itt ül mellettem beja:D:D:D:D ugyan győzike nem sokára elmegy hála istennek -
A válasz a saját aláírásodban van... :)))))))))))))))))) -
melyikőtök tyőzike???! -
Takezó #211 már írtam, hoty mek:D:D:D -
ez igaz elkezdték de nem fejezték be helyette lett nagy kicsi tesco meg plus ott meg házak lesznek meg az vizslás mellett is csomó ház lessz ehelyett több bevásárlóközpontot meg stbt lehetne építeni nem igaz? -
aha -
Szenvedni... a sok köcsög főnöktől, igen :) Szerencse??? az mi?! Vagy magad alakítod az életed vagy elmerülsz. Az pedig, hogy tarjánban nincs _semmi_, annak ugyanúgy TE is részese vagy mert ugyanugy te sem teszel érte semmit.
Mi anno megpróbáltunk egy pár dolgot zenei téren: lásd Club Lido, Laguna Club Café, Hang-Ár, Bora-Bora, stb... És egy pár hét/hónap után meghalt, mert elvesztette az érdeklődést. Miért? Mert TI (!) arra sem vettétek a fáradtságot, hogy egyáltalán elmenjetek valahova bulizni, lokál életet élni.
Sok ilyen után az ember már menekül :))) Senki ne vegye magára persze az általánosítást, csak megjegyeztem, hogy TENNI kell azért vmit, hogy valami LEGYEN egyáltalán. Elég egy jó ötlet, meg hogy legyenek segítő kezek és máris van valami. Öööhm.. értitek? :))) -
aha,szerencséd volt!persze sokat is kellhetett érte ugymond dolgozni és "szenvedni".
-
Én spec 5 éve a semmire jöttem fel BP-re. Egy szép napos péntek reggelen felültem a 8.30-as BP-i buszra, majd az Expresszből kinéztem 2-3 álláslehetőséget melyeket útközben felhivtam és fixre ledumáltam a talikat. Du 5-re már az volt a gondom, h hol fogok lakni. De szerencsémre megoldottam egyetemista haverjaimnál, mig 2 hónap alatt annyit tudtam összeszedni, hogy egy albiban egy szobát magam tudtam fizetni. 2000 júliusában az első fizum 40ezer forint volt. Abból 12-t adtam az albira, a többiből meg éltem és igyekeztem ugy félretenni, hogy egy saját albiba tudjak költözni.
Most perpill az a problémám, hogy autót kellene venni :))) -
ha elmész vhova felsőoktatásba, úgy könnyebb elkerülni! -
Legalább lesznek bérlakások, EMBEREK... mivel elég sokan költöztek már el és csak a roma brigád maradt. Sajnos.